2009 Kasm Anneleri

uyyy nereee cuttinuzzz usaklarrrrr kimse kalmamis neyse bende pogaca tarifi bakmistim bi ugrayim dedimdi ufff degisik seyler istiyor canimmm..daha kahvalti bilem yapmadim cocuklardan sira gelmedi ban ..karnim cokk accccc

uyyy nereee cuttinuzzz usaklarrrrr kimse kalmamis neyse bende pogaca tarifi bakmistim bi ugrayim dedimdi ufff degisik seyler istiyor canimmm..daha kahvalti bilem yapmadim cocuklardan sira gelmedi ban ..karnim cokk accccc

yavru bidiklari gorduk sonunda cok tatlilar masallah da anne bidigi goremedik henuz bakalim bu resimdeki gibi misin????

canım ben sormuştum çok sağol cvp için
benim dr kullandırıyor anlamadımki bıraksakmı

yok canim dr unuz ne diyorsa oyle davran belki kan testi yaptirdik ya 12. ayda eksik gorduyse o yuzden vermistir herkesin dr u farkli birsey soyluyor ona kalirsa ama ben genelde dr umuzu dinliyorum nede olsa oglumu taniyan gelisimini bilen o degil mi?????/

selam kasim annecikleri pazar pazar herkes gezmelere gitmistir kocisler de evde aile saadeti guzel oluyordur eminim uzuunnn bir pazar kahvaltisi sonra gazete keyfi ohhh ohhh ben de yaptim gazete keyfi

nartan a brokolili pancar corbasi yaptim ama mantar sote yedirmeye calistim pilavla ama yemedi kati birseyler yemiyor desem 1.5 koca dilim keki nasil yiyor ekmek yiyor ama kati yemeklerden yemiyor anlamadim nasil olacak bogazindan hep yumusak seyler mi gececek??? alisacak mi???

meralcigim birsey sormak istiyorum mert e iyi geceler muhallebisi veriyorum dedin ya sutlu onu nasil veriyorsun bir tarif edebilir misin? sute mi hazirliyorsun ama su ile hazirlanir yaziyor hipp in iyi geceler muhallebisi ayrica bir de sut nasil icireyim ki olmuyor hem gunduz sut icirsem tikanip birseyler yemiyor ayrica da hala 500 ml sut icmesi lazim diyorlar bir akil lutfen....

bir de hepatit a asisini herkes yaptirdi mi hangi marka aldiniz dr unuz neyi tavsiye etti pazartesi bir arayayim dr u o hangi marka diyecek....

haklısın canım ama kan testlerimiz normal çıktı çok şükür
drumuz 2 yaşına kadar devam dedi
bu dr a pek güvenemiyorum maalesef

gazete keyfiiii bende yapabilsem keske ozlemisim soyleee hupture hupture kahve icerken mansetleri okumayi
brokoli ve pancar :26: nasil olurki acaba? benimkide fazla yemiyor pilav ama cok pisiriyorum yani yumusaga yakin o zaman yiyor mantari denemedim ama dun nohut yedi yuvarlak yuvarlak verdim eveledi geveledi yedi cok hosunada gitti eliyle alip alip yedi pilavin ustunden
kati yiyor ama sevdigi seyleri yiyor galiba nartancik.

kizlarrrr avatarimdaki sunger bob'u ben yaptimmmm
mircan'imin kahvaltisini boyle yaptim atmasyon oldu ama mircan bayildi hepsini hupletti..
sizede fikir olur diye resimledim..hala icinizdeki cocuk yasiyosa kendinize ve esinizede yapabilirsiniz tabiii

malzemeler
iki dilim tost ekmegi
bir dilim taze kasar
bir yesil zeytin
ketcap
bir yumurta
bir marul yapragi
bir sosis

once tost ekmeklerinin kenarlarini incecik kesiyoruz.icine peyniri koyup tavada arkali onlu tost gibi azcik yag surup hafif pisiriyoruz.tabagin ustune marul yapragimizi sac gibi koyuyoruz.ustune ekmegi koyup,ikiye kestigimiz yesil zeytinleri goz hanemize yerlestiriyoruz..(heyyy napiyosun,kendi gozune degil,sunger bob'un gozlerine takacaksin kizz) ketcapla dudaklarida cizdikmi yuzumuz tamam ..isterseniz domatesten kulak yapabilirsiniz..sosisi ortadan ikiye kesin..iki bacak iki kol yapin hafif kizartin.. yumurtayida nasil isterseniz oyle pisirin..benim mircan icin aldigim tek kisilik mini yumurta tavasi var onda yaptim kalpli kaliplada kestim...hadi afiyet olsun

pankek'te yaptigimiz krep hamurunun daha koyu kivamlisi oluyo...krep biliyosaniz tarife gerek yok,,kek hamuru kivaminda olcak..yok bilmiyosaniz acin google amcaya sorun kardesim beni yormayin alaa alaaasaka bi yana denenmis tarif herzaman daha garanti oluyor eyer isterseniz onunda tarifini yazarim ...

cok tatli olmus canimmm ellerine saglik ne guzel yapmissin ugrasmissin tek tek sayinca neler yaptigini baka kolay gibi ama yaparken nasil olur ki hicbirseye halim yok nartancigim baya bir beklemesi lazim annesi boyle sirin seyler hazirlasin efeyle mircan sanslilar valla masallh sebnemcigime

bu arada pekmezli keki yapacak arkadaslara ici islak gibi oluyor pismemis gibi endiseye gerek yok pekmezden dolayi oyle oluyor tadi super oluyor bugun de yaptik nartan yine yemek ustu de olsa tirtikladi biraz ben de simdi yiyorum sutle beraber

ohhh afiyet olsun hamiş......
bizde çağanı yarın hacettepe hast götürmeyi güşünüyoruz oranın çocuk bölümü iyiymiş ama gece 12 de gidip isim yazdırmak gerekiyormuş sabahta 6 da çocuğu götürüp kapı doktoruna muayne ettirecekmişiz oda yönlendirecekmiş bakalım eşim gelsinde bi konuscaz

selam deryacigim ahhh ya ne kadar zor isler gecenin bir yarisi hastaneye git sabahin korunde cocugu hastaneye gotur kahvaltisi var uyku saati var yemek saati nolacak ya cok gec biterse..... en iyisi iyi olsunlar ya caganim da biran once iyi olsun annesi kiyamiyorum ya cok uzuluyorum buraya hep iyiliklerini yaramazliklarini yaz istiyorum umarim hicbirsey cikmaz allahim esirgesin meleklerimizi....

slm nurancım,hippin süt ile hazırlanan muhalebileride var,onlardan veriyorum.bazende milupanın gece tahılları var ondan veriyorum çeşit olsun diye.

off nurancım hiç sorma mecbur fedakarlık yapıcaz hepsinden bu ateşin sebebini öğrenmemiz lazım yoksa ben aklımı oynatcam hiç bişey düşünemiyorum hiçbişeyden zevk almıyorum ne olur dua edin kızlar bizim için

çok haklısın derya'cım artık dunyamız bebişler üzerine kurulu.onlar iyise biz iyiyiz.bir an once araştırılsın sende rahat et.dualarımız sizinle..

nuran keki bende yaptım bugun,evet ıslak kek gibiydi.ben zaten oyle severim mert te yedi.sağol canım.

şebnem deneyeceğim sunger bobu harika gorunuyor,ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…