merlacigim senin sat mi 14 subatti sevgilier gununde geldi oglusum demissin
hoşgeldin meralcim nasıl geçti 3 günün özlettik kendini...
nurancım bizde kutlayamayacağız çünkü kızkardeşim bizde kalıyo okulları bir hafta sonra acılcakmış oda okullar açılana kadar bizde kalacakmış yani hayallerim planlarım suya düştü..
bencede çantanı hazırla canım bebişin ne zaman geleceği belli olmaz bide nartancık var zorlanma gerçi yardımcı var yanında ama o an panik olur insan ayy bi bıdık daha katılıyor aramıza adını naptınız buldunuzmu?nartana yakın bi isimmi koyacaksınız?
sağol canım,bende ozledim sizleri,aklım burdaydı ordada net var ama sağolsunlar yeğenlerimden bana sıra gelmedi:)somestri tatılı olduğundan tum aile toplandık,hasret giderdik.yeğenimin biri bursada dığeri balıkesirden gelmişlerdi.onlarla kaynaştırdım mert'i.oğlumda peşlerinde dolaştı durdu.
eşimin sevgililer gunu yorumu,biz sevgili değilizki karı kocağız ne gerek var kutlamaya.çok romantık olurlar kendileri
kızlar mer'kıymalı karnıbahar yaptım.gaz yaparmı acaba diye korkuyorum.siz neler pişirdiniz bugun bebişlere.
kızlar mer'kıymalı karnıbahar yaptım.gaz yaparmı acaba diye korkuyorum.siz neler pişirdiniz bugun bebişlere.
ayy hiç sorma canım benim ne çağana nede aksama yemeğim var çıldırcam bişey bulamadım yapcak eşimde erken gelecek bugün ama bas ağrısı var bendede hiç bişye yapasım yok
karnıbahara gelincede bişey diyemiycem canım...
slm kızlar bEn dE geldİm ben ıspAnak yApıCam cnm oğluma daha yApmadım ama.
hoşgeldin:)afiyet olsun bebişine.buyumuş maşallah
bende 2 gun once yapmıştım ıspanağı,15 gunde bir yapmaya çalışıyorum misgibi sebze,yarasın bebişlere
HOŞBULDUM CNM Ben DE ELİMDen geLdiğİNCe seBZE MEYVe YEdirMEYE ÇALIŞIORuM.
BU aRDa KLaVyEM BOZuK ONdan BÖLE BÜyük KüÜK YaZIORUM.
derya'cım sen daha yeni evli sayılırsın biz mayısta 5i dolduracağız.birkaç yılsonra umarın eşin benimki gibi düşünmez.
sağol canım,bende ozledim sizleri,aklım burdaydı ordada net var ama sağolsunlar yeğenlerimden bana sıra gelmedi:)somestri tatılı olduğundan tum aile toplandık,hasret giderdik.yeğenimin biri bursada dığeri balıkesirden gelmişlerdi.onlarla kaynaştırdım mert'i.oğlumda peşlerinde dolaştı durdu.
eşimin sevgililer gunu yorumu,biz sevgili değilizki karı kocağız ne gerek var kutlamaya.çok romantık olurlar kendileri
hay allah kocanin yorumu cok komikticok guldum
yapmaz canim nartan haftada 1 yer mutlaka sever de afiyet olsun mert e... nartan bugun pirasa yedi aksama da mantar sote var ama onu yer mi bilemem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?