selam canim hipp in sutlu pirincli var ondan mi? 4 aydan itibaren diyor?
günaydın güzel kasım anneleri bizim hast ay basına kaldı maddi durumdan dolayı..zaten bugün hiç uyumadık çağanın gaz sancısı vardı sabaha kadar ağladı biraz öncede annem aradı eşimi çağırdı erkek kardeşim rahatsızlammış kasıklarına sancı girmiş..çok uykum var ama çağan uyumuyooooooooooo
hipp'in iyi geceler çayı var ondan denedin mi hiç.işe yarıyor,uyumadan once 100ml içiriyorum mert'te 2.3 gunde bir.ozellikle gaz yapabilecek gıdalar yediğinde veriyorum
denemedim canım ilk fırsatta alıp deniycem
hoşgeldin derya?naber? çağan uyudu mu?
beyazları yıkadım bugun,hala asamadım yalnız kaldımı ağlıyor beyefendi.havada bulutlu gibi off tam gununu seçmişim çamaşır yıkayacak.içeri mi assam bilemedim:26:
uyudu canım çok şükür mert ve nartan uyudumu?
bizimde akşam yemeği 7.30 civarı oluyor ben 7 gibi bizim yemeklerden veriyorum yıyebileceği birsey varsa,bazende yarın kase kadr kendi çorbasından veriyorum.şimdi geç kalkınca arada kaynadı onlar.zaten oğle yemeğinden sonra hersey arka arkaya geliyor 3 saat ara falan olmuyor bizde.
mert kakasını yaptı temizleyıp,uyutacağım.
ayy aynı çağan gibi çağanda hep arkamdan ağlıyo hiç yalnız bırakamıyorum bide meralcim ben hiç dışarı asmam çamaşırları odamın biri boş oraya çamaşırlığa asarım burda havalar malummm[/QUOT
burası soğuksa bende içeri asıyorum yoksa kurumuyor.topla ertesi gun yıone as,uzun iş.sen de ıyı yapıyorsun derya'cım orası hep soğuk.uğraşıp durma
bizimde akşam yemeği 7.30 civarı oluyor ben 7 gibi bizim yemeklerden veriyorum yıyebileceği birsey varsa,bazende yarın kase kadr kendi çorbasından veriyorum.şimdi geç kalkınca arada kaynadı onlar.zaten oğle yemeğinden sonra hersey arka arkaya geliyor 3 saat ara falan olmuyor bizde.
mert kakasını yaptı temizleyıp,uyutacağım.
evet canim aksam yemegi yiyor mutlaka bizimle degil bizden az once yada az sonra yiyor duruma gore bizimle yerse ben yedigimden birsey anlamiyorum benim yemek kayniyor arada o yuzden....
sen de iki ogunu birlestirsen o zaman yogurt ve aksam yemegi mesela olmuyor mu? nartan i ablasi uyutuyor sutunu icirip biraz biraz alisti sayilir ablaya rahat edecegim yakinda sanirim kizlar....
burada da hava bir aciyor bir kapatiyor babamiz geldi camasirlari yikanmasi kurumasi ve utulenmesi lazim aksama gidiyor buna da sukur baba ogul hasret gideriyorlar sayili saatler de olsa....
cok guzel kirmizi gullerim ve cikolatam geldi kizlar sevgililer gunu babinda cok guzel de bir not super seviyorum gulleri napayim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?