Selam kizlar sabah anneme geldik benim agdaci bu tarfta artı kucuk bidigi görmeye gittim iyiymis sukur 15inden sonra doğsun dedi Dr normal dogumu 1 Nisan ben de 24 yada 25 i dogdun istiyorum bakalım sabredebilirsem geç olsun diyorum sonra pazar yaptım meyve sebze iste siz neler yaptiniz
Selam kizlar sabah anneme geldik benim agdaci bu tarfta artı kucuk bidigi görmeye gittim iyiymis sukur 15inden sonra doğsun dedi Dr normal dogumu 1 Nisan ben de 24 yada 25 i dogdun istiyorum bakalım sabredebilirsem geç olsun diyorum sonra pazar yaptım meyve sebze iste siz neler yaptiniz
14 subat geliyorrrrrr
planlar nedir kizlarrrrr,evdemisiniz disaridami,neler hazirliyorsunuz ne alicaksiniz kocislere...
benim buyuk ihtimalle evde olur cocuklari birakicak kimsem olmadigi icin...en cafcaflisindan bi sofra hazirlarim bide kucuk bi hediye olduda bitti maasallahhhh...bu arada sofrayi nereye hazirlicaksam
dun mircan efendi masanin ustune cikmis ve masanin dort bacagi dort bir yana ayrilinca mircanla birlikte yere yapisti masa..allahtan bisey olmadi mircana ama cok korktu oyle bir titrediki kizamadim bile onu teselli etmekten..piknik hesabi yer sofrasi kurariz artik romantik mi olurr ormantik mi bilemem
sebnem albümüne baktım pek tatlılar maşallah ya.
ama sen kendi fotonu koymamışsın
vallaha canım bizde evdeyiz bende sofra hazırlıycam hediye için çıkamam dışarı ama ne yapcağıma karar veremedim yapacağımız menüleride paylaşalım baride benim gibi fikri olmayan arkadaslara yardımcı olalım
dun disari cikmistim esim olmadigi icin anca cocuklari cektim evdede halim pek musait degildi pacoz pacoz cikmiyim simdi dedim...sonra irezil oluruz sosyeteye demi
bu arada sebnemcim mircana bişey olmamasına sevindim uff çok dikkat etmek lazım bu sıpalara ya çok tehlikleli olmaya basladılar benimki koltuğun üstüne filan çıkmayı beceremiyodu ama bugün topunu atıyo koltuğa sonra çıkıyo oturuyo topu yere atıyo kendide iniyo tekrar aynı hareketi yapıyo ve kendi başına koltuğa çıkıp oturmak çok hoşuna gitti
oo benimki koltuklar hak getire heryere tirmaniyolar valla hele efe cikamadigi yere arabasini goturuyo yada kucuk tabure var onu goturuyo cikmaya calisiyo..tuvalin ustune cikip muslugu acip suyla oynuyor efe..resimde gormedinmi yemek masasina cikmaya calisiyo..guya mircani rahat biraksin diye 4 yasinda cocugu mama sandalyesine koyuyorum genede birakmiyo kiz bunlar cokkk fena..caganda baslamis dikkat et vallahi ne yapacaklari belli olmuyo bun zipirlarin..ama koltuga inip cikmasi kendi kendine guvenini arttirir uzaktan takip et sen elleme insin ciksin simdi onlar icin cok buyuk basari bu tek basina yaptigui seyler
Selam kizlarr biz iyiyiz sukur karnimdaki bebekte iyi pek hareketli yine ultrason da pitir pitir Dr iyi dedi deryacigimmm Mart'ın 24 yada 25 i olabilir dedi Dr nartandaki kadar erkenden alalım diye ısrar etmedi şaşırttı beni..... Nartan dayı var teyze dede en onemli de anane ayyyy beni bile gözü görmüyor arkamdan ağlamıyor bile ben de olunca ananesi icin ağlar bana çok bağımlı olsun istemiyorum zaten bir de yardımcıya alışsa iyi olacak valla
Ucuz atlatmissiniz canım koca masa ama yerde yemekte hoş olur siz boyle tatli tatli anlasan super aile nerede yerseniz yeyin eminim mutlu mutlu yersiniz.....
Sebnemcigim annem 15-20 gün kalıp donecek bebeğin de kırkı cikmis olacak umarım nartancigima benzemez gazsiz sakin bir bebek olur kendi kendimize yeteriz....
Derya çağanın iyi olmasına çok sevindim maşallah kuzucuga tırmanmalar da başlamış[/QUO
bebişlerin iyi olmasına sevindim bakalım bu gelen bıdık kime benziycek?evet canım çağan tırmanmaya basladı çok hosuna gitti kendi basına çıkmak doğumunda inş kolay olur canım ayrıca nartan kadar gezlı olmaz umarım
gunaydın fıstıklar
birsuru sey yazmıştım,pc'nin guncellemeyapacağı tuttu,kapandı.yazdılklarımda gitti.
dun akşam geldik,evimi ve sizleri ozledim:)
nurancım gun bellı olmuş aşağı yukarı hayırlısı olsun canım,minik için alışveriş yaptın mı,çantanı hazırladın mı?allah gununde,saatınde hayırlı doğumlar versin.ben bile heyecan yaptım yazdıklarını okuyunca demek bıdığın gelmesine az kaldı.şanslısın valla 2 yıl ust uste o mis gibi bebeiş kokusunu soluyor olacaksın.
şebnemcim izmirde akrabalar varmış ha.sevindim valla yolunuzun buralara düşme ihtimalıda var demek.gelirsinde goruşuruz inş.pankek yapmışsın galiba tarif isterizzz,birde çikolatalıymış hımmm tarifi acele isterizzzz.
derya'cım demek artık çağanda koltuk tepelerinde,yeni bir oyun çıkarmış kendisine.hadi hayırlı olsunyakında bunlar tek başlarına bakkalada gidip gelirler,yapamayacakları yok,eşşek kadr oldular
sevgililer gununde bizde evdeyız,evde olmayıda seviyorum ben boyle ozel gunlerde.oğluşum bana sevgililer gununde geldi,onunla kutlamak daha da guzel benim için
şekercik daha gelmemiş,tatılı uzattılar demek.kayınvalidesi ıyı bakıyor,keyfi yerinde demekkı,ama yeter artık gelsin,zaten okulu başlayacak.bir kaçgunde bize ayırsın
mert şimdi uyndı dun geç yattığından.kahvaltısını yaptıracağım.hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?