kizlar nartan evelsi gun 4 kez kaka yapti dun 3 kez ayaklarini mi usuttuk acaba inanir misiniz 3 tane ev ayakkabisi aldim cunku cok terletiyor patikleri var onlar da ince kaliyor coraplar resmen islak gibi birsey oluyor bu konu da ne yapacagim bilmiyorum iki corap giydiriyorum bu ev ayakkabilari bu kadar mi kotu olur oyle ucuz da degiller valla
evet canim aksam yemegi yiyor mutlaka bizimle degil bizden az once yada az sonra yiyor duruma gore bizimle yerse ben yedigimden birsey anlamiyorum benim yemek kayniyor arada o yuzden....
sen de iki ogunu birlestirsen o zaman yogurt ve aksam yemegi mesela olmuyor mu? nartan i ablasi uyutuyor sutunu icirip biraz biraz alisti sayilir ablaya rahat edecegim yakinda sanirim kizlar....
burada da hava bir aciyor bir kapatiyor babamiz geldi camasirlari yikanmasi kurumasi ve utulenmesi lazim aksama gidiyor buna da sukur baba ogul hasret gideriyorlar sayili saatler de olsa....
cok guzel kirmizi gullerim ve cikolatam geldi kizlar sevgililer gunu babinda cok guzel de bir not super seviyorum gulleri napayim???
canim simdi 7.30 da aksam yemegi yiyor 9 gibi uyumus oluyor ara cok uzun acikir mi acaba diyorum cunku sve muhallebi abaha kadar birsey yemiyor biraz tok tutsun diye 2 kasik koyuyorum
tesekkurler kizlar not evet kirmizi gullerden daha kiymetli bizde hediye fasli yapmadik zaten ne zaman ne istesem gidip aliyorum bugun gereksiz gibi geliyor bana.......
sabaha kadr uyuduğu niçin bizden nartana kocaman bir aferim
meralcigim kaka olayina ne diyorsun 4 kez cok degil mi bir se ev ayakkabisi sen giydiriyorsun evde ayaklari terlliyor mu???
o kadar olacak tabi,dişi acıyordur,gazını çıkaramamiştır karnı ağrıyordur.
mert'teki artık alışkanlık oldu.donemeyınce uyanıyor,pırtlıyor uyanıyor,gazını çıkaramıyor uyanıyor,emmek için uyandığı en fazla 2,onundışındakılerdede her uyandığında emmek istiyor 2 çekip uyuyor.meme bağımlısı oldu gunduzde aynı doğru duzgun emmıyor ama illa bira ağzına alacak,çekiştirecek utanmaz sıpa:)
birde son gunlerde merti yatırdığım yonun tam tersinde buluyorum,done done tum yatağı dolaşıyor,tabi üstu açılıyor,hava sıcak diye tulumda giydirmedim,hasta olmaz inşallah.
valla nartan da oyle her baktigimda baska bir sekil yatiyor oglusummmm... memeden kesince rahat edersin meralcigim simdi mert biraz keyfini cikarsin sen de ozluyor insan birakinca tamam iyi uyuyorsun ama emzirmekte baska bir zevk hamis olmasam ben de sanirim 1.5- 2 yasina kadar emzirebilirdim ama olmadi hayirlisi tabi buna da sukur o kadar emdi
orguler zaten kaydiriyor hic saglikli degil ne yapacagim bilmiyorum alti deri gibi coraplar var carik gibi bir onlardan denemedim numarasini b ulamadim hicbir syerde......
bugun avm ye gidecegiz yine bakayim boynere falan belki baska birsey bulurum...
bence sende tulumunu giydir icine ince birseyler uyurken insanin uzerine kar yagar derler ya usumesin usutmesin iyi olsun bebciklerimiz kizlar....
o çarık gibilr çokda guzel gozukuyorlsr.kaç numara giyıyor nartan bebek.
evet tulum giydireceğim bu akşam.tulum gıydirince sız birde üstunu örtuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?