2009 Kasm Anneleri

kizlar nartan evelsi gun 4 kez kaka yapti dun 3 kez ayaklarini mi usuttuk acaba inanir misiniz 3 tane ev ayakkabisi aldim cunku cok terletiyor patikleri var onlar da ince kaliyor coraplar resmen islak gibi birsey oluyor bu konu da ne yapacagim bilmiyorum iki corap giydiriyorum bu ev ayakkabilari bu kadar mi kotu olur oyle ucuz da degiller valla

o super guller falan.o not bile yeter şekerim.bakalım benimki ne yapacak,her ne kadr biz sevgilimiyiz desede çiçeksiz geleceğini sanmıyorum

nurancım sen neden nartana muhalebi vermek istıyorsun diğer oğunleri nyıyorsa yatmadan sutunu içirsen sadece yetmezmi.mert biberon kullanmadığı için ben kaşıkla vermek zorundayım o yuzden muhalebimsi şeyler veriyorum sırf sutunu içsin diye.pipete alıştı sutu denemedim ama daha onuda içerse pipetle artık muhalebi vermeyeceğim.:82:

ay bende mothercareden almıştım acayıp terlettı.2 çorp ust uste giydirmekte buldum çareyi.

yoğur oğünüünü birleştırmek iyi fikir sanırım,birde oğle deneyeyım.
artık uyutayımmm,gelirım yıne

canim simdi 7.30 da aksam yemegi yiyor 9 gibi uyumus oluyor ara cok uzun acikir mi acaba diyorum cunku sve muhallebi abaha kadar birsey yemiyor biraz tok tutsun diye 2 kasik koyuyorum

tesekkurler kizlar not evet kirmizi gullerden daha kiymetli bizde hediye fasli yapmadik zaten ne zaman ne istesem gidip aliyorum bugun gereksiz gibi geliyor bana.......

sen yıne biberonla veriyorsun o zaman.sabaha kadr uyanadığı gunleri gorebilecekmıyım ya sırf bu yuzden emzirmeye son vermeyı duşundüğüm oluyor.bazen uyan uyu zor geliyor.18 ay dolsun bırakacağım emzirmeyı.deliksiz uyku onlar için daha onemlı bu saatten sonra,en fazla 3 saat uyuyor

bende yılbaşı ve sevgililer gununde hediyeyı gereksiz goruyorum onemlı olan ortada birsey yokken duşunup hediye yada çiçek almak benim için.o zaman daha mutlu oluyorum

sabaha kadr uyuduğu niçin bizden nartana kocaman bir aferim

tesekkurler tatlimmm bazi gunler agliyor arada ama cok aglamazsa kalkip bakmiyorum 1.5 yasina kadar her agladiginda bakmak gerekiyormus ama daha sonra bakarsan aliskanlik haline geliyormus zaten bir iki mizmizlayip uyuyor tekrar..... evet canim ya sabaha kadar deliksiz uyumak cok guzel allahim sana da gostersin tez zamanda zaten memeyi birakinca otomatik olarak uyanma araliklari artiyor guzel guzel uyuyor ohhh be diyorsuyn dunya varmis

o kadar olacak tabi,dişi acıyordur,gazını çıkaramamiştır karnı ağrıyordur.
mert'teki artık alışkanlık oldu.donemeyınce uyanıyor,pırtlıyor uyanıyor,gazını çıkaramıyor uyanıyor,emmek için uyandığı en fazla 2,onundışındakılerdede her uyandığında emmek istiyor 2 çekip uyuyor.meme bağımlısı oldu gunduzde aynı doğru duzgun emmıyor ama illa bira ağzına alacak,çekiştirecek utanmaz sıpa:)

birde son gunlerde merti yatırdığım yonun tam tersinde buluyorum,done done tum yatağı dolaşıyor,tabi üstu açılıyor,hava sıcak diye tulumda giydirmedim,hasta olmaz inşallah.

Son düzenleme:
meralcigim kaka olayina ne diyorsun 4 kez cok degil mi bir se ev ayakkabisi sen giydiriyorsun evde ayaklari terlliyor mu???

4 çokmuş gerçekten,üşüttüğünden mı diyorsun,her seferinde dolu dolu mu yapıyor?
ev ayakkabısı almıştır motercareden terlettı,bezgibi ayyakkabılar var onlardan giydirdim uzun sure onlar,iyiydi ama küçüldü,şimdi 2 çorap giydirıyorum.örgu patik giyince parkede kayıp düşüyor.

valla nartan da oyle her baktigimda baska bir sekil yatiyor oglusummmm... memeden kesince rahat edersin meralcigim simdi mert biraz keyfini cikarsin sen de ozluyor insan birakinca tamam iyi uyuyorsun ama emzirmekte baska bir zevk hamis olmasam ben de sanirim 1.5- 2 yasina kadar emzirebilirdim ama olmadi hayirlisi tabi buna da sukur o kadar emdi

kızlar bebişlerin bugunku menulerinde ne var.ben tavuklu domatesli şehriye yapıyorum
nurancım yazıyorz boyle tarifler,yemek isimleri falan canını istetmiyoruzdur inşallah,hamile olduğunu unutuyorum.

nartanda iyi emdi tatlım,bir iki hafta emip bırakanlar var.yeni bıdığı doya doya istediğin kadr emzirirsin sende inş.

orguler zaten kaydiriyor hic saglikli degil ne yapacagim bilmiyorum alti deri gibi coraplar var carik gibi bir onlardan denemedim numarasini b ulamadim hicbir syerde......

bugun avm ye gidecegiz yine bakayim boynere falan belki baska birsey bulurum...

bence sende tulumunu giydir icine ince birseyler uyurken insanin uzerine kar yagar derler ya usumesin usutmesin iyi olsun bebciklerimiz kizlar....

o çarık gibilr çokda guzel gozukuyorlsr.kaç numara giyıyor nartan bebek.

evet tulum giydireceğim bu akşam.tulum gıydirince sız birde üstunu örtuyormusunuz?

nuran nartanın ablaya alışmasıda çok iyi olmuş bebiş gelmeden.sende biraz daha dinnlenmeye fırsat bulursun.

o çarık gibilr çokda guzel gozukuyorlsr.kaç numara giyıyor nartan bebek.

evet tulum giydireceğim bu akşam.tulum gıydirince sız birde üstunu örtuyormusunuz?

nartan 22 numara giyiyor evet hem kaydirmaz ama bulamadim hicbirsyerde kocaman cocuklar icin bile var yavrumun numarasi yoktu

torba tulumun uzerini ortmuyorum zaten ince yorgan formunda sabahlari bakiyorum ayaklari sicacik kollari acikta ama bir uzun kollu badi bir de pijama ustu var zaten onemli olan vucudun alt kisminin sicak tutulmasiymis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…