2009 Kasm Anneleri

şebnem yeni fotolar eklemiş.siyah beyaz olana bayıldım.nasılda sarılmışlar birbirlerineçok şekerler

pillerin şarjı bozuldu,pil alayım bende ekleyeceğimdir:)

nuran nartanın ablaya alışmasıda çok iyi olmuş bebiş gelmeden.sende biraz daha dinnlenmeye fırsat bulursun.

sagol canim evet dun aksam da onda uyudu normalde illa beni ister bu sefer giki cikmadi cok sansliyim eli herseye yakisiyor birsey sormaktan cekinmiyor elim ayagim gibi oldu tek sey yemek olayina hic girmiyor sadece bana yardim ediyor yemek yapiminda artik o kadar da iyisini zor bulurum olsun yemek yapmam da kolay oluyor tabi ki iki kisi yapinca arti ortaligi toplayinca

kızlar be o çarıklardan giydiriyorum çok memnunum bimden almıştım 2 hafta önce fiyatıda çok uygundu 3,75 liraydı hem sıcak tutuyo hem kaydırmıyo hemde terletmiyooo

kızlar be o çarıklardan giydiriyorum çok memnunum bimden almıştım 2 hafta önce fiyatıda çok uygundu 3,75 liraydı hem sıcak tutuyo hem kaydırmıyo hemde terletmiyooo

bim den yani market mi?? hic gitmem ama o cariklardan varsa gideyim yani ucarak gideyim...

sebnemin kuzularini gordum boy boy masallah benim de yakinda oyle olacak kizlar sabirsizlaniyorummm:76:

bim den yani market mi?? hic gitmem ama o cariklardan varsa gideyim yani ucarak gideyim...

sebnemin kuzularini gordum boy boy masallah benim de yakinda oyle olacak kizlar sabirsizlaniyorummm:76:

evet canım bim bi market vallaha ben çok memnunum tavsiye ederim kızlarrr ben 3 çift aldım renk renk giydiriyorum aslında ankarada her tarafta çok rahat bulunuyo ama sizin oraları bilmiyorum

evet canım bim bi market vallaha ben çok memnunum tavsiye ederim kızlarrr ben 3 çift aldım renk renk giydiriyorum aslında ankarada her tarafta çok rahat bulunuyo ama sizin oraları bilmiyorum

gule gule kullansın çağan bey.ne kadar ıyımış fiyatıda bize yakın bir yerde var hiç ugramıyoruz oraya bir bakayım bende.bez mi bu ayakkabılar.

Son düzenleme:

:)))ortalığı toplayınca kolay olmaz mı be,asıl iş orda zaten:)
deme çok tatlılar efeyle mircan seninkilerde oyle olacak ikizgibi.allah sağlıklı omur versin hepsine..

:)))ortalığı toplayınca kolay olmaz mı be,asıl iş orda zaten:)
deme çok tatlılar efeyle mircan seninkilerde oyle olacak ikizgibi.allah sağlıklı omur versin hepsine..

bulursan al meralcigim kullanisli olur eminim... cumlemizin bebeklerine allahim saglikli uzun omurle r versin

derya normal bim market mi bu buyugu kucugu var mi migros gibi hepsinde olabilir mi ?????

dun metroda eski primalardan buldum 3 paket kaptım.evy baby'in yan batları esnek değildi hoşuma gitmedi.primaya devam ediyoruz.
bebişler kaç numara giyıyor ayakkabıyı.mert 21 giyıyor şuan ama her an değişebilir,ayaklar acayıp buyuyor.3 ayda bir yeni ayakkabı alacağız sanırım.

nagihan hoşgeldin.oğluşın nasıl.sizin doktorluk bir işiniz vardı,operasyona gerk kalmadan duzelebilir demiştin,ne oldu belllı mi.

çağanda 20 yada 21 giyiyooo

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim aileleriniz ve güzel yavrularınızla sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin
sevgililerinizle(eşler+çocuklar) birlikte nice sevgililer günlerine inş artık sevgili eşlerimizin küçük sevgi ortakları var

amin canım hepimizin kandili ve sevgililer gunu kutlu olsun allah dualarımızı kabul etsin.boyle ortaklara can kurban

sağol nagihancım senin ve sevdiklerininde kandili mübarek olsun
bu arada hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…