2009 Kasm Anneleri

Sağol canım bilgin için seninde oğluşun hayırlı olsun kesindir bu sonuç erkek deyince yanılma olmuyodur seninde ilkse önemli değildir demi yanılıyomuyum yoksafisfisfis
ilk benim de esim zaten erkek istiyordu kzı erkek ayrıdığından değil kızı buyutup yetiştirmek cevreden arkadaslardan korumak daha zor diyor kız olsa goz actırmayacak valla ben de arada kalacağım bakalı hayırlısı insallah:)

arzu yaa seni çok merakk ettiiim nerdeydin kıızz
demek oğlun olcek senin de haa topice bak bee herkes oğlan doğuruyooo :roflol:

evet ya kasım ayı erkek ayı olacak anlaşılan belli olnaların coğu erkek nerdeyse.

bakın kızlar bebeğime almayı dusunduğum bebek odası takımı esim once bir besik alırız yeter diyordu bu takımı gorunce bayıldı benim de cok hosuma gitti acıkcası​

Güzel kuşlarım ben birazdan yolcuyum
Hepinizi öpüyorum, yeni nesil gençlerimizin gençlik bayramı da kutlu oluversinnkaydirigubbakcemile3

Çok yazmayın vallah olay çıkartırım:jeyyar:

kızlar dun aksam nete gıremedım mısafır geldı
sabah gozumu acar acmaz k.klubune gırdım
dun aksam o kadar meyvesuyu cıkolata yememe ragmen
benımkılerden 1 tanesı cınsıyetını gosterdı
evet cok şükür bitanesı kızzz kaydirigubbakcemile2
dıgerınıde artık 8 hazıranda gıttıgımde gosterırse görücez.
ınsallah dıgerıde erkektır.allah gonlume gore verır
bu arada kızımızın adı ece olacak kısmetse
diğeride erkekse eger ege koyucaz

Son düzenleme:

günaydın caım alla gölüne göre hayırlı saglıklı evlatversin

günaydın kızlarrr ay resmen burası bağımlılık yaptu haaa kocişi işe yolladım daha da uyku tutmadı tatil gunu oturdum bilgisayarın başuna iş olsa ağlardım uyucam beeen diye insanoğlu işte lülülülülülü

incisum gözün aydın inşalah allah gönlüne göre verir bir kız bir erkek harika bişi olur falla delikafadulden

ben çok korkuyodum hamiş kalmadan önce allam ya ikiz olursa naparım yanarım falan die ama şimdi böle ikiz annişleri görunce içim kıpır kıpır oliy kızzz hoş ve farklı bi duygudur heral demü sırnaşık şey

bugün tatüll napsem aceppp şimci kafaltı ediyom sora biras uyurummm sora aylardır mide bulantılarım yuzunden kullanamadığım arabacığımı almaya cesaret ediciğim işallah yollarda direksiyon başında kusmam leynn :)) kuaföre didiyimmm ahaa buldummm sora da bahçeşehir pazarına gidim benn orası çok güsel delikafadulden

Günaydıııııııııınnnnn

Haydin gözünaydın, Allah gönlüne göre versin insallah. Bu arada kızlarımız adaş olacaklar gibi görünüyor:)

saol canım allah herkesın gonlune gore versın

günaydın güzell annenler nasılsınız incisu ne kadar şanslısın ikiz bebeğin var bide biri kız ohh ne güzel çok tatlı oluyolar ikizler benim arkadaşımın var her zaman özenirim rabbim banada versin diye ama hayırlı sağlıklısı inşallah normal yollamı canım ikiz bebek
CAnım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin hepimize

incisu canım hayırlı olsun gözün aydın allah gönlüne göre versın ınsallah bende kızım olursa ela koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…