kıs çatlak gacı o biberiyeli karışım seni çok yakacak haberin olsun görümcem yapmış o karışımdan sonra kendimi nasıl banyoya attım bilemedim dedi bacaklarım kızardı yandı resmen dedi aman diyim dikkat et hiç değilse küçük bir bölgede dene önce emi bebişim
canım vazelininin içinde petrol ürünü var vede buda hamilelikte zararlı olabilir benim eşim kozmetik sektöründe ve bana u nedenle kullandırmıyo canım istersen onu dr na bir sor derim ben
dilmuhcum inan benim canımda cok tatlıdır ve gecen ay tüm cesaretmi topladım attım kendimi kuaföre ve sonuç çok rahatladım bu hafta içi tekrar gideceğim inan buyuk kolaylık topla cesaretini git
allah im deli oldum deliiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mutfagimin su gideri tikanmis hemde duvardan icerden de degil actik baktik bizim ic borulardanmi acaba diye yok bizim borular sakir sakir cekiyo suyu duvardaki baglantiya gelince su kaliyo...birileri donmus yag döküyo ama kim anlayamadim acisi bende cikti...gelde kafayi yeme yaaaakötükedihüso..hirsimdan aglayasim geldi
yarin adam gelicek napicam ben yaaa hicbisey pisiremem simdi böyle olunca.karnimda acliktan zil caliyo
mutfagim batti yaaaaaÇok üzgünüm çoook
kızlarrrrr ben kaçar kociş aradı hadi hazırlan yeter bugun dinlendiğin seni dışarı çıkarayım dedi hihoyyyt
destnacım demek küstün he seni çıkaramadık diye ögrendim sonunda rahatladım beee..karakız geçen sana sorduydun ya işte o gacı kim çıktı meydaneeee
eyvaahhhhh :1shok: ahh canım yaa.... pratik bişeyler hazırla da ye bari iki lokma...aç kalma canım yaa...bi de temizlik çıktı başına... dur bakalım belki kırıp dökmeden açarlar...bazı sıvı şeyler var borulardaki atıkları eritiyo...
selam kızlar nasılsınız.bu topigi açarken çok umutluydum kasım annesi olmaya ama rabbim ocak annesi olmayı nasip etti..güzel bir hamilelik diliyorum...
sizlerin nasıl gidiyor diger tarafta göbüşlere baktım ana ne güzel hatunlar var:))karazeytinni göbüşü çok dikkat çekici maşallahh...
merhaba seçilmiş özel ve güzel anneler...uzun bir sessizlikten sonra yazayım dedim.hoş genelde okumaya çalıştım geçmişi.nasılsınız?bebişlerimiz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?