2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrr ben kaçar kociş aradı hadi hazırlan yeter bugun dinlendiğin seni dışarı çıkarayım dedi hihoyyyt

saolsın canım bilgin için bende paarafin var sanıyordum içinde bebe yağarıda kullanan tüm hamişleri kuzenimde dahil alerjii yaptı komple zeytin yağımı sürsek yağlı güreşçiler gibii heheekaydirigubbakcemile3

destnacım demek küstün he seni çıkaramadık diye ögrendim sonunda rahatladım beee..karakız geçen sana sorduydun ya işte o gacı kim çıktı meydaneeee

eyvaahhhhh :1shok: ahh canım yaa.... pratik bişeyler hazırla da ye bari iki lokma...aç kalma canım yaa...bi de temizlik çıktı başına... dur bakalım belki kırıp dökmeden açarlar...bazı sıvı şeyler var borulardaki atıkları eritiyo...

kızlarrrrr ben kaçar kociş aradı hadi hazırlan yeter bugun dinlendiğin seni dışarı çıkarayım dedi hihoyyyt

iştee buuuuuuuuuu :lepi: ben de hemen benimkini arayıp stres mi yapsam acaba...ayy dışarı çıkmaya aşerdim :roflol::roflol:

destnacım demek küstün he seni çıkaramadık diye ögrendim sonunda rahatladım beee..karakız geçen sana sorduydun ya işte o gacı kim çıktı meydaneeee

ne küsmesii ne zaman oldu allhım hamilleik bana alzeimermı yaptı nea ne kaçırdım mavi denizz özet geç bakimm arkidişineee-tatlicadiarzu-

canim ben zaten düzenli gider acici dökerim lavobodan küvetten falan varsa bisey temizlesin diye..tedbir olsun diye..zaten sürekli süzgecleri vardir giderlerimin cok düsünceliyim bu konuda ama anlasilan komsular benim gibi düsünceli degil..hepsine sordum onlarda bisey yok benim gidere gelince tikanik..tembihledim yikanmayin suyunuzu fazla acmayin diye bide evi su basarsa o cikmasin basimiza
ama bu is öyle aciciyla olcak is degil adamlar gelcek kirip dökcek...
aglicam yaa hisrimdan hepsinin kapisini tekmeliyesim geliyo

elifcim ben senin yerine sinirlendim ama yapacak bir şey yok sakin olmaya çalış aç kalma lütfen hemen agzına bir kaç lokma at ve yemek çin hazırla....bende çıkıyorum malum yemek için mutfaga gireyim uzun zmandır ilk defa hadi bana kolay gelsin..görüşürüz ..

ayy bıktım şu geçmiş okumaktan okumayınca da olmiyy :)
uniii len çok şiwinsin ama çüçük daha göbişcikkk hadi bakem çatlaksız kocaman olur işallahhh

elifatihefu ay canum geçmiş olsun yawrucuk gıcık bi durummmm

ay uyuşuktum ya sabah çıktım sonunda gittim kaşlarımı yoldurdum ohh yüzüm gözüm açıldı beee:))
soraaa bahçeşehir pazarına gitim kendime çok güzel bi tunik gömlek aldım 20 liraya tiril tiril çok güselllllll:))
sora anacığıma gittim onlarda akşam ankaraya ablamın yanına gidiolar 1 haftalığına yeğenim var 4 aylık onu sevmeye :))) bende gitmek isterdimmmmmmmm öhüüüüüüü aşkım benim yaa keltoşum tontoşum oğluşumu sevmek istiyomm daha göremedim bileee yeğeniimi çok sefiyommmm

selam kızlar nasılsınız.bu topigi açarken çok umutluydum kasım annesi olmaya ama rabbim ocak annesi olmayı nasip etti..güzel bir hamilelik diliyorum...

kızzlarrr bişi öğrendim sizinle paylaşim dedimmmm ilgilenenlere duyrulur :)

'ya musavvir' bu tesbihi çokça çekmemiz gerekiyomuş hamilelik döneminde ablam ilahiyatçı o söyledi hani bebişleri içimizde şekileniyor ya organları tam olsun sureti düzgün olsun diye bol bol çek bu tesbihten dediii
Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren manasındaymış

Musavvir, organları birbiriyle uyumlu halde yaratan ve onlara dilediği biçimi veren anlamına da gelir. Allah, insanı en güzel bir şekilde yarattığını bize şöyle haber verir: "Doğrusu, Biz insanı en güzel bir biçimde yarattık (Tin suresi ) bunu da internette gördümm sölim dedimmm

bide inşirah suresi var onu da doğuma kadar bol bol okuyup ezberleyelimm doğumu kolaylaştırıyomuşşş

selam kızlar nasılsınız.bu topigi açarken çok umutluydum kasım annesi olmaya ama rabbim ocak annesi olmayı nasip etti..güzel bir hamilelik diliyorum...

canım ya çok mutlu oldum allah gönlüne göre versin işallah nasıl gidio hamişlik bakimm kızlardan hamiş kalan var mı kıs başka

sizlerin nasıl gidiyor diger tarafta göbüşlere baktım ana ne güzel hatunlar var:))karazeytinni göbüşü çok dikkat çekici maşallahh...

merhaba seçilmiş özel ve güzel anneler...uzun bir sessizlikten sonra yazayım dedim.hoş genelde okumaya çalıştım geçmişi.nasılsınız?bebişlerimiz nasıl?

sizlerin nasıl gidiyor diger tarafta göbüşlere baktım ana ne güzel hatunlar var:))karazeytinni göbüşü çok dikkat çekici maşallahh...

valla ben 8.haftaya kadar iyiydim sonra resmen off durumdaydım berbat bir dönem geçirdim taaakkiii 3.ayı bitirene kadar yeni yeni hayata dönüyorumm...

göbüşlere gelince evet herkes yavaştan şişmeye başladu karazeytinimiz ööle manken annemiz havalı gacımız o bizim :)))

merhaba seçilmiş özel ve güzel anneler...uzun bir sessizlikten sonra yazayım dedim.hoş genelde okumaya çalıştım geçmişi.nasılsınız?bebişlerimiz nasıl?

saol canım iyiyiz millet sapır sapır ikili testleri yaptırıyo sonuç alıyo kimi cinsiyet öğreniyo herkes bi alemde sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…