benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3
anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:
karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:
karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey
anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı
zeytinim güle güle kullanın..karşılaşmanızda güzel...bende artık yatayım iş var yarın hafiften kasıgımda agrı var çok oturdum galiba...iyi geceler...
ohhhh misss valla...bız burda garıban kalalım sızın yazdıklarınızı kedının cıgere camdan baktığı gıbı bakalım.ama bu cok buyuk haksızlık.gelen var gelemyen var hiç olmadı hiçççç.ohhhh neslınızı calıyom ama yanıma gelcek naber:)))sızde gelın gezmeye ama olurmu buralarda fena değil yani......ıyı geceler güzeller
slm kızlar bende geçmişi okuyayım dedim.nazlıcım bugün doktora gidicekti,inş hayırlı ve güsel haberlerle gelır yüreği güsel arkadaşımız.dualrımız senınle tatlımmm..
neslı karakız karazytın ne güsel ya karşılaşmışınızzz yaa vala ben sevındım çok yaa bu arada msn den benı de ekleyın yaa....
dün biraz moralım bozuktu ama bugün iyiyim...herkes iyidir umarım geçmişi okumaya devam etcem..
aaa ananen nerde kız????komsu cıkmayalım...ayy negusel olur gelsek oraya,yada sen hem ananeye hem bıse gelsen.burda chıcco yok amma:))))
kız haritadan bakam dedim buldum
savaş tepe yolu üzerinde merkeze yakınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?