günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
ben bugün dra gitcektim planda değişiklik oldu dün giitttim
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
Allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama sizanlarsınız kaydirigubbakcemile3
oğluşumuz olcek İnşallah hayırlı sağlıklı inşallah
bacılar herkez uyuyo herhal bende gidemm
kendinize iyi bakın bebişlerede a.s.
benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3
anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:
karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:
karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey
anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı
aklıma geldikçe yazıyom da
evet ya en karamız sendinkaydirigubbakcemile3
utanmadan bide isimlerimize kara dedik hihoyyyt
göbüş desen haklısın hele karakıza ben çok kızdım
yok yok diye bugüne kadar saf duygularımızla oynamış pis gacısenağlama
ben aldıklarımı yazam
3 lü set halinde güneş kremi 3 adet yazın bende kullanacam:lepi:
5 adet bebe şampuğanı(2 tanesini görümcem sipariş vermişti ona aldık)
1 adet ilk ay şampuanı
1 adet ateş ölçer (bunu kasaya bırakmışlar şans işte):dance:
tulum-şapka-önlük-tişört birer adet
ayakkabı bunun için çok acı çektik
günaydın bacılar alışvarişçok yormuş sizi kimsecikler yok bende dün girmedimde merak ettim ne ettiniz gidilmiş tanışılmışş ohhh ne güzel kaydirigubbakcemile2
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
günaydın sgumuscum nasılsın
günaydın karakızım buluşmuşsunuz akşam kıskandık ya :dilcikar:
iyiyim canım sen nasılsın?
nazlıyı bende çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır :Saruboceq:
ayy evet ya buluştuk keşke hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık ne güzel olurdu
efet dün sabahtan beri nazlıyı merak ediyorum gecede girmemiş keşke telefon numarası falan alsaydım ondan ya offf
ayy evet ya buluştuk keşke hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık ne güzel olurdu
efet dün sabahtan beri nazlıyı merak ediyorum gecede girmemiş keşke telefon numarası falan alsaydım ondan ya offf
14 haftamızbitmiş teyzesi büyüyoruz 1 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu çok özledim
14 haftamızbitmiş teyzesi büyüyoruz 1 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu çok özledim
çok sevindim canım yine prens geliyor hee benimde oğlum olcekk kaydirigubbakcemile2Allah hepimize sağlıklı akıllı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş
bu arada nesli karakız karazeytinn ohh alışverişler yapılmışş buluşulmuş ben rizede kimi bulammkaydirigubbakcemile3 kızlar okadar kalabalık yoğunluk hakikaten ucuzmuu çünküü burdada bir yer buldum kaliteli şeyler oldukça uyguna dayanamadım 2 tane badi aldım annem daha erken diye kızıyorr:1shok:
Merhabalar güzel anniş adayları. Şeniz Şeniz Şeniz
Bir bakayım dedim sizlere ne var ne yok. Bebişler büyüyor sağlıkla Allahın izniyle , çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirip sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben çok gelemiyorum bu topiğe ama arada bakıyorum güzel sohbetlerinize. :asigim: :asigim: :asigim: Allah mutluluğunuzu ve neşenizi daim etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Güzel paylaşımlar. a.s. a.s. a.s.
canım nasılsın sen neler yapıyosun nası gidiyo senin hamileliğin tatlım Şeniz
maşallah sana canım bebişinle ay bende bu hafta içi gideceğim ama hangi gün karar veremedim p.tesi yada salı mı gitsem yoksa karazeytinle birlikte perşembemi gitsem ikimizde aynı dr a gidiyoruzda
ben cumartesi gidicektim eşimin işi çıktığı için pazartesi gidicez ama çokta iyi oldu aslında hihoyyyt
Canım biz çok iyiyiz çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 1 hafta öncesine kadar bulantılarım vardı. Tedaviyle olduğu için hormonlara devam ediyorduk çünkü. Onu kestik daha iyi çok şükür. Ödem çok vücudumda. Yaz da geldi. Kolay atılmıyor. Biraz zaman gerekli sanırım. Bol bol dinleniyorum. Çalıştığımdan gün boyu ayaklarım çok şişiyor. Allaha şükür bunlardan başka birşey yok. Bunlara da ben kurban olurum. Çok şükür bugünümüze. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Allah isteyen herkese versin böyle dertler. Bebiş için herşeye değer. :asigim: :asigim: :asigim:
Ben de bir patik bir önlük aldım sadece yavruma. Onları da internetten başka bir sipariş verirken kuzuma da bir şey alayım dedim de aldım. Çok alışveriş yapma diyorlar genelde insanlar. Yapma taraftarı değilim ama insanın da içi gitmiyor mu ama. :asigim:
Henüz cinsiyetimiz belli değil bizim. 10 gün içinde 4 boyutlu ultrasona gideceğim. Belki onda gözükebilir. Zaten cinsiyet hiç önemli değil. Sağlıklı olsun yavrum yeter. Sadece merak. Herkesin olduğu kadar. :1rolleyes:
Senin hamilelik nasıl gidiyor canım? :1hug: :asigim: Cinsiyeti belli olur bu hafta artık di mi hayırlısıyla. Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Dünyada bu kadar güzel birşey yok gerçekten. Kıymetini bilmeliyiz. Hep şükretmeliyiz. Ve olmayanlara da hep dua etmeliyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kıslar günaydın bende yeni katılıyorum aranıza.kasım annesi olucam kısmetse.nevroş topikte yoksun deyince neden bende girmiyorum kasım anelerinin arasına dedim geldiiiiim. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?