fundacım hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: a.s. Sen de güzel bir 2009 Kasım Annesi adayısın Allahın izniyle. Şeniz Ben pek gelemiyorum ama bizim de yuvamız burası. 2009 Kasım'ında arka arkaya bebek sesleriyle şenlenecek burası. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kıslar günaydın bende yeni katılıyorum aranıza.kasım annesi olucam kısmetse.nevroş topikte yoksun deyince neden bende girmiyorum kasım anelerinin arasına dedim geldiiiiim. kaydirigubbakcemile3
fundacım hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: a.s. Sen de güzel bir 2009 Kasım Annesi adayısın Allahın izniyle. Şeniz Ben pek gelemiyorum ama bizim de yuvamız burası. 2009 Kasım'ında arka arkaya bebek sesleriyle şenlenecek burası. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canımcım ne kadar güzel dile getirmişsin gerçektende dünyada bu kadar güzel birşey yok allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah.
benim allaha şükür iyi gidiyo bulantı falan kalmadı zaten cokta olmadı
2 li testte bir tuhaflık çıktı sadece dr o nedenle 3 lü test istedi inşallah sağlıklı olduğunu duyayım bileyim cinsiyeti pek önemsemiyorum açıkçası yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun yavrularımızın inşallah
bu hafta gittiğimizde sanırım belli olur ama genede insan merak ediyo içinde bir prens mi prensesmi var diye 11+2 de gitmiştim en son ve ozaman dr erkek gibi ama kesin bişi diyemem demişti bakalım hayırlısı inşallah
sende kendine dikkat et yorma sakın kendini ve bebişinide bol bol dinlen bütün gün çalıştığımız için gerçi pek dinlenemiyoruz ama napalım herşey bebişlerimiz için
ewt kasımda ortalık bayram yeri inşş sağlıklaa mutllukla gelsin bebişlerimizz hoşgeldin fundacım sendee nevroskiycim benim cinsiyet 13+6 da öğrendim cinsiyetii
hepimiz için hayırlısı olsun Allah kimseyee evlat aratmasın istedğinde versinn inş:Saruboceq:
günaydın hoşgeldin sen bunca zaman nerelerdeydin :uhm:
canım nevroşum sağol.rabiim hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inaşallah.
artık sık sık burdayım.görüşürüz burda.
hepinizi öpüyorum kıslar.nevroşum senide kocamaaaaaaaan öptüm. a.s.
Sağol canım. Hoşbulduk. :1hug: :asigim: Ben daha önceden gelip kendimi kaydettirmiştim. Ama sitede yönetici olduğumdan görevlerime bakıyorum genelde. Ve daha önceden takip ettiğim ve yürüttüğüm topiklerim olduğu için buralara pek uğrayamadım. Arada sizlerin sohbetlerini okuyarak baya bilgi sahibi oluyorum. Oğlun oluyor galiba senin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Valla canım herhalde doğumdan sonra gelecekti. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tuttum kulağından getirip yazdırdım okula. :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:
Amin canım inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah görüşürüz canım. Ben pek gelemiyorum ya idare edersin artık. yerimseniben Ben de seni öpüyorum. Şeniz
nazlı gelmemıs ya nerelerde kaldı kı bende bugun 2 testın sonucunu ögrenecegım allahım ınsallah guzel haberler alırım esım gıdecek bırazdan ögrenmeye :Saruboceq:
ay ne güsel macera yaşamışınız yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:benim için chicco mevzusu bitmiştir bi daha da gitmem vallah gitmem billah gitmemkaydirigubbakcemile3
anam koca koca garılar bufalo sürüsün gibi talan ettiler de her yeri içeriye giren ilk 30 kişi içinde olmamıza rağmen boş kolilerle karşılaştık, aboooov ki ne abooovvv:1shok:
karakızımı gördüm (kara deeldi)
karazeytinimi gördüm (o da kara değildi hemi de göbeği yoktu hiç, fotomontaj o lopez göbekli resmikaydirigubbakcemile3)
karakızın anacığı bana şişko dedi, e anam kızı öyle cıncırık olunca herkes öyle zayıf olmalı sanıyo dimekkikaydirigubbakcemile2:dilcikar:
karakızımla sohbet edebildik ama zeytin hatun alışveriş manyağı olduğundan kelli ganimetlerinin başından ayrılmadınaniknanik gıcık garısırnaşık şey
anam da bu kadar gari. Yorulduk sefil olduk geldikkafamçokkarıştı
He ya bendim en karanız karanesli hahayttkaydirigubbakcemile3 yok nan ben de üç beş bişey aldım, benim ikiz minikler var ya, kuzenimin, onların doğum günüydü, şampuan güneş kremi ve tulum aldım onlara, bizimki için de senin o aldığın çantadan aldımkaydirigubbakcemile2"...........................neslim ahanda yakaladım seni bak sen dedikodumu da yapmış pislik gacı seni"
"...........................aklıma geldikçe yazıyom da evet ya en karamız sendinkaydirigubbakcemile3
utanmadan bide isimlerimize kara dedik hihoyyyt göbüş desen haklısın hele karakıza ben çok kızdım yok yok diye bugüne kadar saf duygularımızla oynamış pis gacısenağlama"
"...........................lülülülülülü anam allahtan yanınızda değildim karakızın anası bana da bi laf derdi şimdi iyikide kaçmışım.ben ce hiç öle değilsin canım üzme kendini.balık etlim yerim seniŞeniz ama göbüşün hakkını vermişsin anacım.ohhh bi güzel de elleştim göbüşlerinize iştenaniknanik ama dediğin gibi muhabbet edemedik.bide sen buraları terkediyon şimdikaydirigubbakcemile3 ama olsun gönüllerimiz bir olsun hem bize misafirliğe gelirsin ordan da chiccoya gideriz he ne dersinkaydirigubbakcemile3"
aldım kuzum aldım da spor akademisinden üç beş atletik arkadaşla gidilmesi gereken macera dolu bi yer orası, bu kadarını söyleyeyim, allahın dağında kapıda ambulans bekliyo o derece yani CADIARZUvayyyki vay gidilmiş chiccoya eli boşmu dönülmüş...neyse karşılaşabilmişsiniz bari...ama üzüldüm hiçmi birşey alamadınız?
neslimmm canımmm seni gördüğüme tanıdığıma çok sevindim kıs kıs anam seni beğendiği için öyle söyledi çünkü anam ömrünü yıllarını bana kilo almak için adamış ve bu uğurda canla başla uğraşmış biri nerde benden kilolu bir arkadaşımı görse hemen dert yanar kadınceğiz benim kiloma takıntılı çünküama ben halimden çok memnunum ama seni görünce kıskandım hamileliğin hakkını veriyosun kıs maşallah anam bu karazeytin gacısının göbeğini felan ben görmedim ortada ne kara bişi ne de göbek denen bişi var kaydirigubbakcemile3 he ya haketen kara olarak en karamız nesliydi kaydirigubbakcemile3
güya biz karakız ve karazeytin kaydirigubbakcemile3
hee göbek konusunu hiç açmayalım asıl saf vede temiz duygularımızla sen oynadın nan kaydirigubbakcemile hani nerde üzerinde kocaman 3 ay yazan göbiş ya ama varya eşlerimiz çok komikti farkettinizmi bilmiyorum hepsi şaşkın şaşkın bize bakıyodu benim kociş sanki kırk yıllık arkadaş gibisiniz maşallah size dedi kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk: annemle kız kardeşim okuldan yada işten arkadaşım sanmışlar eşim onlara anlatmış biz nesliyeln dedikodu yaparken kardeşim inanamamış gerçektenmi abla ya ne kadar güzel arkadaş olmuşsunuz siz dedi kaydirigubbakcemile3
aaa martcığımı gördüm nerelerdesin kızz iyisin inşş kocaman olduk artıkın nasıl gidiyor hamillelik anneciğin iyileştimii nasıll olduu
Merhaba, nasılsın araara gelipte okuyorum yazılanları ve dünden beride Nazlı yı çoook merak ediyorum. Offff keske birine tlf numarasını bıraksaydıda hiç yoktan 1 kişi öğrenip hepimize haber ederdi....
Annem halen yatıyor valla, benimde son 1 haftam, haftaya döneceğim, dönüncede muhtemelen yine KK kuşu olacağım:)
Pazartesi 3 lü testim var acaip heyecanlıyım, bu hafta içinde bir iki kere kareket etti gibime geldi ama dünden beri hiçbirsey hissetmiyorum. Ben bu gidişle 40 haftada psikopata bağlayacağım.
Senin nasl gidiyor bebişimiz nasl?????
fundacım hos geldın aramıza
karakız ne guzel gezmıssınız gule gule kullanın aldıklarınıza
nazlı gelmemıs ya nerelerde kaldı kı bende bugun 2 testın sonucunu ögrenecegım allahım ınsallah guzel haberler alırım esım gıdecek bırazdan ögrenmeye :Saruboceq:
ay ne güsel macera yaşamışınız yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlar nasılsınız.??
nazlı hala gelmemiş umarım kötü haberler yoktur yoksa başka sebeplereden gelememiş olsun yeterkii...
nevrosky ve funda hoşgeldiniz tekrar nasıl geçiyor gebeliginiz?bende kendi adıma söyleyeyim çok bulantı ve kusma yaşadım ama sanırım yavaş yavaş atlatıyorum neredeyse 1 haftadır yok kusmam nadiren hafif bulantı olabiliyor..o kadarda olsun..ama son zamanlarda mide yanmalarım başladı..
zeytinim karakızım ee yinede bayagı birşey almışsınız valla imrendim dünde bir gebe arkadaşım benden önce giden arkadaş bayagı birşeyler almış bir de kızı olacagı için daha rahat yapmış alışverişi albümünü görünce imrendim valla..ben tırnak makası bilem almadım henüz..bu aralar bakıyorum ama tırnak makası emzik önlük tarak gibi bir iki birşey alacam bir gezeyim söyle çarşıyı..
Merhaba, nasılsın araara gelipte okuyorum yazılanları ve dünden beride Nazlı yı çoook merak ediyorum. Offff keske birine tlf numarasını bıraksaydıda hiç yoktan 1 kişi öğrenip hepimize haber ederdi....
Annem halen yatıyor valla, benimde son 1 haftam, haftaya döneceğim, dönüncede muhtemelen yine KK kuşu olacağım:)
Pazartesi 3 lü testim var acaip heyecanlıyım, bu hafta içinde bir iki kere kareket etti gibime geldi ama dünden beri hiçbirsey hissetmiyorum. Ben bu gidişle 40 haftada psikopata bağlayacağım.
Senin nasl gidiyor bebişimiz nasl?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?