2009 Kasm Anneleri

ewt kasımda ortalık bayram yeri inşş sağlıklaa mutllukla gelsin bebişlerimizz hoşgeldin fundacım sendee nevroskiycim benim cinsiyet 13+6 da öğrendim cinsiyetii
hepimiz için hayırlısı olsun Allah kimseyee evlat aratmasın istedğinde versinn inş:Saruboceq:

canım nevroşum sağol.rabiim hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inaşallah.
artık sık sık burdayım.görüşürüz burda.
hepinizi öpüyorum kıslar.nevroşum senide kocamaaaaaaaan öptüm.
a.s.

Canım inşallah 3lü testin güzel çıkar da derin bir ohhhhh çekersin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::ecrin_bebek:

Bebişlerimizi görmek ne kadar güzel di mi. Onlarla buluşma vakti yaklaştıkça çok heyecanlanıyoruz , çok mutlu oluyoruz. Kontrolden geldikten sonra 1-2 gün onun mutluluğu yaşayıp , bir sonraki kontrolü bekliyoruz. Çıktığımız andan itibaren özlüyoruz yavrularımızı. Şimdi sen bu hafta göreceksin yavrunu. Ona bizden selam söyle. Teyzeleri öpüyor. Annesini üzmesin , sağlıkla gelsin.

Ben Angel Sounds el doplerinden aldım. Bebeğimin kalp atışlarını ve hareketlerini dinliyorum Allahın izniyle. Her gün bir 5 dk buluşuyoruz , haberleşiyoruz. Hareketler başlayınca daha bir işin içine gireceğiz tabi. O zaman onu daha iyi hissedeceğiz. :asigim::asigim: :asigim:

Dediğin gibi çalıştığımız için dinlenmek kısmi oluyor. Evde artık kocişler , anneler falan yardımcı olacaklar tabi. :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: Yaz mevsiminde çalışan için gerçekten zor çünkü. Allah bütün hamilelere kolaylıklar versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Hoşbulduk. :1hug: :asigim: Ben daha önceden gelip kendimi kaydettirmiştim. Ama sitede yönetici olduğumdan görevlerime bakıyorum genelde. Ve daha önceden takip ettiğim ve yürüttüğüm topiklerim olduğu için buralara pek uğrayamadım. Arada sizlerin sohbetlerini okuyarak baya bilgi sahibi oluyorum. Oğlun oluyor galiba senin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın hoşgeldin sen bunca zaman nerelerdeydin :uhm:

Valla canım herhalde doğumdan sonra gelecekti. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tuttum kulağından getirip yazdırdım okula. :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

Amin canım inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah görüşürüz canım. Ben pek gelemiyorum ya idare edersin artık. yerimseniben Ben de seni öpüyorum. Şeniz

ewt biliyorum canım ticker yapmayı senden öğrendim hayırlısı oğlum olucak inşş herkese hayırlısını versin rabbim sende yakın zamanda öğrenirsin inş ben çok acıktım kahvaltı ediyimcokacimcoook

günaydın kıslaaaar

rüyamda oğlum oldu ama hep ağlıyodu çok huysuzdu ay bakamadım bebeğe altını bile zor değiştirdim sonra bende ağlamaya başladım :çok üzgünüm:

nazlı gelmemıs ya nerelerde kaldı kı bende bugun 2 testın sonucunu ögrenecegım allahım ınsallah guzel haberler alırım esım gıdecek bırazdan ögrenmeye :Saruboceq:

nazlı gelmemıs ya nerelerde kaldı kı bende bugun 2 testın sonucunu ögrenecegım allahım ınsallah guzel haberler alırım esım gıdecek bırazdan ögrenmeye :Saruboceq:

gelmedi canım bizde merak ettik inşş her şey iyidir endişlenme canım iyi çıkar inş benim doktor 2li yapmadıı 3 lü yaptıtırım belki bu hafta içi bakalım

ay ne güsel macera yaşamışınız yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaa martcığımı gördüm nerelerdesin kızz iyisin inşş kocaman olduk artıkın nasıl gidiyor hamillelik anneciğin iyileştimii nasıll olduu

günaydın kızlar nasılsınız.??

nazlı hala gelmemiş umarım kötü haberler yoktur yoksa başka sebeplereden gelememiş olsun yeterkii...

nevrosky ve funda hoşgeldiniz tekrar nasıl geçiyor gebeliginiz?bende kendi adıma söyleyeyim çok bulantı ve kusma yaşadım ama sanırım yavaş yavaş atlatıyorum neredeyse 1 haftadır yok kusmam nadiren hafif bulantı olabiliyor..o kadarda olsun..ama son zamanlarda mide yanmalarım başladı..

zeytinim karakızım ee yinede bayagı birşey almışsınız valla imrendim dünde bir gebe arkadaşım benden önce giden arkadaş bayagı birşeyler almış bir de kızı olacagı için daha rahat yapmış alışverişi albümünü görünce imrendim valla..ben tırnak makası bilem almadım henüz..bu aralar bakıyorum ama tırnak makası emzik önlük tarak gibi bir iki birşey alacam bir gezeyim söyle çarşıyı..

He ya bendim en karanız karanesli hahayttkaydirigubbakcemile3 yok nan ben de üç beş bişey aldım, benim ikiz minikler var ya, kuzenimin, onların doğum günüydü, şampuan güneş kremi ve tulum aldım onlara, bizimki için de senin o aldığın çantadan aldımkaydirigubbakcemile2
vayyyki vay gidilmiş chiccoya eli boşmu dönülmüş...neyse karşılaşabilmişsiniz bari...ama üzüldüm hiçmi birşey alamadınız?
aldım kuzum aldım da spor akademisinden üç beş atletik arkadaşla gidilmesi gereken macera dolu bi yer orası, bu kadarını söyleyeyim, allahın dağında kapıda ambulans bekliyo o derece yani CADIARZU

demi nan öyle oldu, ama zaten burdaki bir gün normaldeki 1 aya bedel, kimle bu kadar rahat paylaşılabiliyo ki yerimseniben

aaa martcığımı gördüm nerelerdesin kızz iyisin inşş kocaman olduk artıkın nasıl gidiyor hamillelik anneciğin iyileştimii nasıll olduu

Merhaba, nasılsın araara gelipte okuyorum yazılanları ve dünden beride Nazlı yı çoook merak ediyorum. Offff keske birine tlf numarasını bıraksaydıda hiç yoktan 1 kişi öğrenip hepimize haber ederdi....

Annem halen yatıyor valla, benimde son 1 haftam, haftaya döneceğim, dönüncede muhtemelen yine KK kuşu olacağım:)

Pazartesi 3 lü testim var acaip heyecanlıyım, bu hafta içinde bir iki kere kareket etti gibime geldi ama dünden beri hiçbirsey hissetmiyorum. Ben bu gidişle 40 haftada psikopata bağlayacağım.

Senin nasl gidiyor bebişimiz nasl?????

hakikaten bir haber alabilseydik keşke inşş yorgundur yada işi vardır ondan girememiştir

sende evine dönücen yaa eşin özlemiştir senii yavurusunu geçen hafta bende çok hisettim hareketlerinii hatta arkadaşlar inanmıyordu netten araştırdım bebeğin hareketlerii artık hissedilir diyor 16.haftada çünkü 110 grama ulaşmış oluyor anne bunu kanat çırpması içinin hoş olması gibi algılatyabilir yada gaz sancısı diyor ama 2 hafta içerinde devamlı hisedicekmişiz inşş düşünme herşey yolundaa

bebiş iyi heralde canım tamamnen bir top olduu karnımın ortasındaa hafta içi gidicem 3 lü yapıcak doktor bakalım bebişimiz ne haldee

[
fundacım hos geldın aramıza
karakız ne guzel gezmıssınız gule gule kullanın aldıklarınıza

sağol canım keşke hep birlikte olsaydık ya ne güzel olurdu dimi kaydirigubbakcemile3

canım güzel çıkacak emin ol Şeniz

ay ne güsel macera yaşamışınız yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

he valla ya sorma kaydirigubbakcemile3
macera dolu chiccoooo sositososito

mavicim valla bende bişi almamıştım bugüne kadar ama dün galeyena gelmiş bulundum heleki karazeytinin getirdiği ilk ay şampuanları görünce dayanamadım hemencecik aldım kaydirigubbakcemile3

canım ilk çocuk olduğu için hissetmemen normal nette okudum ben hareket etse bile biz sanırım pek anlama veremediğimiz için anlayamayabiliriz
3 lü test için bende çok heyecanlıyım inan
sağlıcakla şu 3 lü lerimizide bir atlatsak inşallahhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…