2009 Kasm Anneleri

ya kızlar aklıma ilk tanıştığımız günler geldi gerçi çok olmadı ama hepimiz ayy keseciği göreckmiyim kalbinin atışlarını görebilecekmiyim diye nasılda heyecanlanmıştık dimi şimdi ne kadar güzel testler ve ilk kıpırdayışlarını paylaşıyoruz
allahım bizlere sağlıcakla yavrularımıza kucağımıza aldığımız günleri yaşatmayı nasip etisin sonrada doğum hikayelerimize gece ağlamalarına uyumamalarına gaz larına başlayalım konuşmaya
ayyy nasıl heyecanlandım düşüncesi hayali bile harika

Aslında cok garip bir durum bu hafta ara ara hissettiğimi düşündüm, hiç internete giripte birsey okumasaydım gayet mutlu olup bebişimi hissediyorum diye mutlu olurdum fakat internetten o kadar cok arastırıyorum ki aşağı yukarı heryerde ilk bebek 16. haftada pek hissedilemez, hissettiğiniz sey bagırsak hareketlerinizdir diyor bende her birsey hissettiğimde acaba bu bebişimmi bağırsağımmı ikilemine düşüyorum. Offff yaa aslında bu kadar okumak araştırmakta hiç iyi degil:)

Ben üçlüye pzt giderek yine sanırım Kasım annelerinin açılışını yapacagım hemde randevum sabah 9'da lütfen hepiniz benim ve bebişim için dua edin:Saruboceq:

ya ben bile hissettiğimi düşünüyorum ne bilim hatta hiç bağırsak hareketinede benzemiyo ama insan gerçekten de okuyunca böle netten falan anlam veremiyo

canım dualarımız seninle hatta hepimzle inşallah güzel çıkacak sonuçların vede sonuçlarımız çünkü bende çok heyecanlıyım 3 lü test konusunda
inşallah güzel sonuçlar alacağız için rahat olsun canım :Saruboceq:

ya oda bena pek anlamlı gelmiyor daha önce bağırsaklarım hereket ediyordu da bende anlamadımkaydirigubbakcemile3 aman neyse canım dualarım seninle benimde randevum salı gününe alınabilir hayırlısı canım bir şey çıkmaz inş artık alıntı yapamıyorum ositeden sen girip oku istersen canım

:..Hafta Hafta Gebeliğinizi En Doğru Şekilde Takip Edin Ay Ay gebelik Takibi..e-gebelik.net..:

martcığım hadi hayırlı haberlerle geliverirsin inşallah. bana da 25 inden sonra gelirsin demişti, hepimiz için hayırlısı artık a.s.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah iyi çıkacak sonucumuz merak etmeyin..henüz bende pek birşey hisssetmiyorum içten hareket malum ilk oldugundan sanırım anlamıyoruz..

Nesli, karakızz ve karazeytin valla aldıklarınıza bakılırsa oraya gitmenizin tek iyi yanı görüşmeniz olmuş... yav o kadar eziyet çekilip de o kadar az şey alınır mı bee....ama ben dedim size siz beceremezsiniz birbirinizi görünce çeneye dalarsınız diye :roflol::roflol::roflol: gene zeytinim becerikli çıkmış kendine almış da bi de karakıza da getirmiş bişeyler..... :roflol:
ayyy ama görüşmeniz çok güzelll olmuşşşş...
bi gün şöyle sabahın köründe buluşalım akşama kadar çene yapalımmmmm :teytey::teytey:
ya bu arada benim gariban yavrumun daha hiçbişeyi yok...nerden başlıycam onu da bilmiyorum... eşimin teyzeleri bi sürü şey almış onlar bi gelsin de ona göre eksikleri çıkarıp öyle alayım bari....

ayyy inşallah ben de bu yaz gelebilirim oralara çok seviyorum cundayı yaaa.... bi gelsem de karıştırsak oraları hihoyyythihoyyyt

merhaba kızlar,

ben eski bir kasım 2009 annesi, selam vereyim dedim.
1 haziranda regl tarihim bu ay korunmadık bakalım 2010 subat annesi olabilecekmiyim :)

canımmm güzel haberlerini bekliyoruuzzzz.... :Saruboceq:

narçiçeğim yarçiçeğimm gözün aydın canımmm alkisalkisalkis ben taa 8 inde gidicem günler geçmek bilmiyooooo senağlama

kıs gene şaşırdım ben şimdi bende 16.haftayımı bitirdimm yok yok ben bildiğimide unuttum abaküsle maatematiğemii başlasammmkaydirigubbakcemile3

kıs sen 17 ye girmişin artıkk... abi olmuş seninki delikafadulden

nazlı gelmemıs ya nerelerde kaldı kı bende bugun 2 testın sonucunu ögrenecegım allahım ınsallah guzel haberler alırım esım gıdecek bırazdan ögrenmeye :Saruboceq:

yaa bu Nazlı öldürdü beni !!! allahımmm inşallah kötü bişey olmamıştırrr....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sen de haber alınca yaz hemen Nazlı gibi yapma emi....

ayyy evet yaa ....nasıl paniktik di mi... zaman ne çabuk geçiyoo.... ayy çok duygulandımmm senağlama

unicim merhaba evet iyi yanı görüşmek olmuş...cundaya akçaya acaba gidebilecekmiyim bu yaz valla merakla bekliyorum bende doktoradan izin alabilecekmiyim ayarlayabilecemmi kendimi bakalım yoksa seneye bebişimle o zman biraz uzun kalacam valla..

nilkan sendemi akçaydasın?

neyse kızlar bana müsade ankaralılar bilir kızılaya gidiyorum şöyle gücüm yettigince karıştırayıp biraz ortalıgı ..herkese iyi tatiller gerçi akşam yada yarın bakarım nazlımdan haber varmı diye inşallah güzel haberler alırız...görüşürüz kızlar ...

mavişim sen de mi alışverişe kaydirigubbakcemile3 çok yorma kendini emi ...ayyy bu ara herkes alışverişe vurdu kendini...ben bugün çok halsizim yataktan zor kalktım...ütü falan var anca oları yaparım....öptümmm canım iyi gezmelerrrr Şeniz

kızlar ben çıkıyorum.... karakızz ve mart yarın dr.dan gelince lütfen haber verin..............öpüyorum hepinizi ............

Slm kıslar nasılsınız bakalım karalar ve nesli buluşmuşunuz nasıl tanıdınız birbirinizi merak ettim doğrusu bu arada beni face msnye neyim kaydetsenize ya bende görmek istiyom sizi

canım evet bende akcaydayım.yanı aılem orda,2 aydır onların yanındayım,arada ayvalık ada gıdıorum.ama daha cok buralardayım.sendemı gelıosun yoksa ayyy negusellll gorusuruz ınsallah...sevgılera.s.a.s.

kızlar cok yogunum yazamadım sızede testı almıs esım cok ıyımıs hersey guzel olumlu demıs doktorum allahıma sukur olsun ısım bıtınce gelırım yıne

kızlar cok yogunum yazamadım sızede testı almıs esım cok ıyımıs hersey guzel olumlu demıs doktorum allahıma sukur olsun ısım bıtınce gelırım yıne

ne güsel canım çok sevındımmm....hersey güsel olacak hepimiz içinn...
nazlım gelmemiş bende merak ettım ama dinlenıyordur güsel annemız yaa dinlensin güselce.hersey güsel olacak hepimiz içinn...
karazeytın delı gacu ben senı msn de ekledım...aşkbirkere benımmsenağlama...
dün nılkanın faceden gördüm senı ne kadar güselsinnn...facedende eklıcem şimdii yalnızz kımse hamıle olduğumu bılmıyo daha ilan etmedımmm 1 ay geçsin öle yaycam....
bende temızlık yapıcam bugün yavaş yavaş başlıcam birazdan nıyetlendımm bakalımm.süpürge yapıp toz alayımm alkisalkisalkis

slm kızlarrrr,,,ohhh buluşulmuş alışferişler yapılmış
bizim yavrular gariban kaldı valla bana ne bende yapçam işteee ,benim kızımın
neyi eksik :)))
facebook ta 4-5 arkadaşı ekledim aralarından şimdilik sadece karakız ve karazeytini hafızama kaydedebildim, diğerlerini hep karıştırıyom kimdi diye :))
ama karakızzz valla manken gibi bi hatun boy fizik o biçim esmer güzeli
karazeyitnim zaten tam tahmin ettiğim gibi çıtı pıtı fıstık gibi,minyon tipli
gören ay sen annemi oluyon diyebilir yane :)))
valla karazeytincim sen biliyon anladığım kadarıyla bi ara hepsini bana tanıt olur mu :)
ben çıkıyorum kimseciklerde yok zaten çamaşırlarımı toplayıp
hazırlanıp kayınvalideme gidicez, herkese iyi hafta sonları öpüyorum kocaman..

çanta almışsın bak o günden hatıra olur sana canım.bide bizden önce gitmişsin oraya
göbüşünle itemedinmi pis gacıları.benim yanımda anam olsaydı hallederdi de ben ne bulursam kardır dedim aldım valla.ama sizlerle fazla muhabbet edemedim ya aklım kaldı
kız bide ben resim çekiliriz diye makina getirmiştim inan çok üzüldüm unuttum diye
napam anacım alışveriş manyağına döndüm heycandan.kaydirigubbakcemile3
ay çok güldüm kızzz spor akedemisi fikrine çözüm bulmak lazım tabiii

face ekledim cnaım seni ama msn sapık diye düşündüm seni engelledim anacımkaydirigubbakcemile3
aşklı maşklı bişey yazınca sapık sandımlülülülülülü
tekrar bi glülülülülülüönder bakem olcekmi ya da ben yapmaya çalışırım canım

faceden yazarım sana bir ara canım
saol canım o senin güzelliğin
ama dediğin gibi çoğu kişi sen evlimiydin diye de soran çok olmuştur valla
hamişliğime de gülüyolar zatenhihoyyyt

selam hatunlar
oh oh chiccoya yada gidilmiş yeri nerde buranın :uhm:
nazlıma bakmaya geldim ama göremedim
nerde kaldı cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…