Aslında cok garip bir durum bu hafta ara ara hissettiğimi düşündüm, hiç internete giripte birsey okumasaydım gayet mutlu olup bebişimi hissediyorum diye mutlu olurdum fakat internetten o kadar cok arastırıyorum ki aşağı yukarı heryerde ilk bebek 16. haftada pek hissedilemez, hissettiğiniz sey bagırsak hareketlerinizdir diyor bende her birsey hissettiğimde acaba bu bebişimmi bağırsağımmı ikilemine düşüyorum. Offff yaa aslında bu kadar okumak araştırmakta hiç iyi degil:)
Ben üçlüye pzt giderek yine sanırım Kasım annelerinin açılışını yapacagım hemde randevum sabah 9'da lütfen hepiniz benim ve bebişim için dua edin:Saruboceq:
Aslında cok garip bir durum bu hafta ara ara hissettiğimi düşündüm, hiç internete giripte birsey okumasaydım gayet mutlu olup bebişimi hissediyorum diye mutlu olurdum fakat internetten o kadar cok arastırıyorum ki aşağı yukarı heryerde ilk bebek 16. haftada pek hissedilemez, hissettiğiniz sey bagırsak hareketlerinizdir diyor bende her birsey hissettiğimde acaba bu bebişimmi bağırsağımmı ikilemine düşüyorum. Offff yaa aslında bu kadar okumak araştırmakta hiç iyi degil:)
Ben üçlüye pzt giderek yine sanırım Kasım annelerinin açılışını yapacagım hemde randevum sabah 9'da lütfen hepiniz benim ve bebişim için dua edin:Saruboceq:
ohhhh misss valla...bız burda garıban kalalım sızın yazdıklarınızı kedının cıgere camdan baktığı gıbı bakalım.ama bu cok buyuk haksızlık.gelen var gelemyen var hiç olmadı hiçççç.ohhhh neslınızı calıyom ama yanıma gelcek naber:)))sızde gelın gezmeye ama olurmu buralarda fena değil yani......ıyı geceler güzeller
merhaba kızlar,
ben eski bir kasım 2009 annesi, selam vereyim dedim.
1 haziranda regl tarihim bu ay korunmadık bakalım 2010 subat annesi olabilecekmiyim :)
ben bugün dra gitcektim planda değişiklik oldu dün giitttim
şükürr bebişimiz iyi kıpr kıpır bi kere durmadı ama şükür sağlğı iyi haftasıla uyumlu
Allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama sizanlarsınız kaydirigubbakcemile3
oğluşumuz olcek İnşallah hayırlı sağlıklı inşallah
bacılar herkez uyuyo herhal bende gidemm
kendinize iyi bakın bebişlerede a.s.
kıs gene şaşırdım ben şimdi bende 16.haftayımı bitirdimm yok yok ben bildiğimide unuttum abaküsle maatematiğemii başlasammmkaydirigubbakcemile3
nazlı gelmemıs ya nerelerde kaldı kı bende bugun 2 testın sonucunu ögrenecegım allahım ınsallah guzel haberler alırım esım gıdecek bırazdan ögrenmeye :Saruboceq:
ya kızlar aklıma ilk tanıştığımız günler geldi gerçi çok olmadı ama hepimiz ayy keseciği göreckmiyim kalbinin atışlarını görebilecekmiyim diye nasılda heyecanlanmıştık dimi şimdi ne kadar güzel testler ve ilk kıpırdayışlarını paylaşıyoruz
allahım bizlere sağlıcakla yavrularımıza kucağımıza aldığımız günleri yaşatmayı nasip etisin sonrada doğum hikayelerimize gece ağlamalarına uyumamalarına gaz larına başlayalım konuşmaya
ayyy nasıl heyecanlandım düşüncesi hayali bile harika
unicim merhaba evet iyi yanı görüşmek olmuş...cundaya akçaya acaba gidebilecekmiyim bu yaz valla merakla bekliyorum bende doktoradan izin alabilecekmiyim ayarlayabilecemmi kendimi bakalım yoksa seneye bebişimle o zman biraz uzun kalacam valla..
nilkan sendemi akçaydasın?
neyse kızlar bana müsade ankaralılar bilir kızılaya gidiyorum şöyle gücüm yettigince karıştırayıp biraz ortalıgı ..herkese iyi tatiller gerçi akşam yada yarın bakarım nazlımdan haber varmı diye inşallah güzel haberler alırız...görüşürüz kızlar ...
unicim merhaba evet iyi yanı görüşmek olmuş...cundaya akçaya acaba gidebilecekmiyim bu yaz valla merakla bekliyorum bende doktoradan izin alabilecekmiyim ayarlayabilecemmi kendimi bakalım yoksa seneye bebişimle o zman biraz uzun kalacam valla..
nilkan sendemi akçaydasın?
neyse kızlar bana müsade ankaralılar bilir kızılaya gidiyorum şöyle gücüm yettigince karıştırayıp biraz ortalıgı ..herkese iyi tatiller gerçi akşam yada yarın bakarım nazlımdan haber varmı diye inşallah güzel haberler alırız...görüşürüz kızlar ...
kızlar cok yogunum yazamadım sızede testı almıs esım cok ıyımıs hersey guzel olumlu demıs doktorum allahıma sukur olsunısım bıtınce gelırım yıne
He ya bendim en karanız karanesli hahayttkaydirigubbakcemile3 yok nan ben de üç beş bişey aldım, benim ikiz minikler var ya, kuzenimin, onların doğum günüydü, şampuan güneş kremi ve tulum aldım onlara, bizimki için de senin o aldığın çantadan aldımkaydirigubbakcemile2
aldım kuzum aldım da spor akademisinden üç beş atletik arkadaşla gidilmesi gereken macera dolu bi yer orası, bu kadarını söyleyeyim, allahın dağında kapıda ambulans bekliyo o derece yani CADIARZU
demi nan öyle oldu, ama zaten burdaki bir gün normaldeki 1 aya bedel, kimle bu kadar rahat paylaşılabiliyo ki yerimseniben
ne güsel canım çok sevındımmm....hersey güsel olacak hepimiz içinn...
nazlım gelmemiş bende merak ettım ama dinlenıyordur güsel annemız yaa dinlensin güselce.hersey güsel olacak hepimiz içinn...
karazeytın delı gacu ben senı msn de ekledım...aşkbirkere benımmsenağlama...
dün nılkanın faceden gördüm senı ne kadar güselsinnn...facedende eklıcem şimdii yalnızz kımse hamıle olduğumu bılmıyo daha ilan etmedımmm1 ay geçsin öle yaycam....
bende temızlık yapıcam bugün yavaş yavaş başlıcam birazdan nıyetlendımm bakalımm.süpürge yapıp toz alayımm alkisalkisalkis
slm kızlarrrr,,,ohhh buluşulmuş alışferişler yapılmış
bizim yavrular gariban kaldı valla bana ne bende yapçam işteee ,benim kızımın
neyi eksik :)))
facebook ta 4-5 arkadaşı ekledim aralarından şimdilik sadece karakız ve karazeytini hafızama kaydedebildim, diğerlerini hep karıştırıyom kimdi diye :))
ama karakızzz valla manken gibi bi hatun boy fizik o biçim esmer güzeli
karazeyitnim zaten tam tahmin ettiğim gibi çıtı pıtı fıstık gibi,minyon tipli
gören ay sen annemi oluyon diyebilir yane :)))
valla karazeytincim sen biliyon anladığım kadarıyla bi ara hepsini bana tanıt olur mu :)
ben çıkıyorum kimseciklerde yok zaten çamaşırlarımı toplayıp
hazırlanıp kayınvalideme gidicez, herkese iyi hafta sonları öpüyorum kocaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?