bu tatillerde cicim ayına mahsus bişey heralde bizimkinden de gık çıkmıyor.
bu alışveriş merkezlerindekide mi zararlı.aaaaa ben geçip duruyom ya
ya bayanlar sizde yazdıklarınızı direk okuyamıyorum ancak sayfa atlatacam ondan sonra sizin yazdıklarınız ekrana geliyor anlamadım
bizim işyerinde var emme ben geçmiyom
ama alışveriş merkezinden geçtim haftasonu çünkü başka geçcek yer yoktu onlar metal dedektörü zararlı diil dei kocem ama o çantayı koyduğumuz çok zararlı zaten ondan da biz geçmiyoz
yalnız havalanındakiler daha bi hassas olabileer
dün bir yerde okumuştum thy çok dikkat ediyormuş bu meseleye ha birde o adı neydi tarayıcı aletinden felan neyimde geçmeyin bebeğe büyük zararı varmış
bebişsiz yaptığım tek tatil balayıı :çok üzgünüm:
ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"İstanbul'un tarihi çeşmeleri"
İstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)
belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis
yaa zaten geçen sene tez hazırlıcam diye kafamı kaldıramadım yz öölece geldi geçti
soonra iş değiştirdim daha yıllık izin hakedemedim :çok üzgünüm:
seneye de bebiş bakcaz diye gidemeyük bi yere :çok üzgünüm:
çekilcek çilem varmıışşş senağlama
canım alışveriş merkezindekileri bilemiycem ama havaalanındaki için öyle duydum. çantamın içindeki tığı bilem zararlı madde deyip alıverdi benden
hcg mı kanölcümü oluyo neslıcım benım hcg97.2 eger crl ölcumu ıse ben ne oldugunu da bılmıyorum bu ölcümün buda 45
hcg mı kanölcümü oluyo neslıcım benım hcg97.2 eger crl ölcumu ıse ben ne oldugunu da bılmıyorum bu ölcümün buda 45
zararlı tabi nan, adam olana çok bile katliam silahı bilem olur o tığdan:jeyyar:
seninki kaç numaraydı kaydirigubbakcemile3 kalibre hesabııısırnaşık şey
tamam neslıcım aynı sey bende de fb- hgc yazıyor 97.2 oleyyyyyyyyyyyyyy kız gelıyo ban ao zaman zate n ben hıssetıodum kız dıye ınsallah
ay hepimizin kalbine göre inşallahhhhh:asigim:
n.s.e göbüşünü gördüümm diğer topicte çok tatlı maşallahh inş. hep böööle devam ederükk sadece göbüş büyür diğer yerler incecik oluuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?