2009 Kasm Anneleri

yok işte yaaa yyoookk o kadar koyuyom elimi bu destna gacısı hissettiyse benim kesin hissetmem lazım diye hasetlik yapıyom iki saat dinliyom gene de bişi yok benim bebişim çok ulu heralde :roflol:

ağustosta izne çıkcam işallahhhhhhh 16 güncük delikafadulden ayy para olsada bari delüler gibi tatil yapsak yauww kocişle bi balayı yaptık aha buda bebişsiz ilk ve son tatil olcekk kısmetsaaa

dün bir yerde okumuştum thy çok dikkat ediyormuş bu meseleye ha birde o adı neydi tarayıcı aletinden felan neyimde geçmeyin bebeğe büyük zararı varmış

canısı günaydınn ben hoşdereye gidiyorum kuzucum muhtemelen kocam ve kaynanam da gelcek
günaydııııııııınn a.s.

geçmişe b,i bakiym geliyom ama tam 22 sayfa var :bbo:
günaydııın
ya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama
annemm havuza girme istersen miktop kapmasan bile kimyasal temizleiciler dokunuabilir aslında gebelikte en iyi egzersiz yüzmek doğum için de faydalı emme ne idek gölbaşına gidip göldemi yüzsek nannn:roflol:

günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
günaydın dattlımm nasıl becerdin bakem kendine dikkat et olmaz böle çok geçmiş olsun cnm
canısı benimde belim ve bacağım inanılmaz ağrıyo ayrıca sağ bacağım diz kabağımın bir karış yukarısına kadar hissizlik var sizde var mı öle bişi ?
ayyy ne güsel nann ben de daha bişi almadım yaa sadece tappırdan bebek seti sipariş verdim 2 mama tabağı 1 kaşık 1 çatal bi de su bardağı bebiş için 60 tl düşmüş :)
tatil yok malesef :1closedeyes:
benimde yok emme ben doğum iznine ilave edicem yerimseniben
kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?
canım 7. aydan sonra havaalanı doktoru bi muayene ediyo onaylarsa uçağa alıyolar

ağustosta izne çıkcam işallahhhhhhh 16 güncük delikafadulden ayy para olsada bari delüler gibi tatil yapsak yauww kocişle bi balayı yaptık aha buda bebişsiz ilk ve son tatil olcekk kısmetsaaa

bebişsiz yaptığım tek tatil balayıı :çok üzgünüm:

neslıcım sen bılıyordun galıba 2 tarama da bırseyın sonucuna göre kız yada erkek olma ıhtımalı yurutuyordunuz arkadaslsarla neydı o nereye bakcam ben mirmirmirmir

yok işte yaaa yyoookk o kadar koyuyom elimi bu destna gacısı hissettiyse benim kesin hissetmem lazım diye hasetlik yapıyom iki saat dinliyom gene de bişi yok benim bebişim çok ulu heralde :roflol:

valla bende de bişeyyok .bende kalp atışımla uyuyorum.ama alt tarafta bişey yok hep yatıyorum kendimi dinliyorum ama nafile:1shok:

ebiscem gelmiiş hoş gelmiiş ley leey lümülümüleeey :teytey:
ben de hoşdereye gidiyom kıız
kocanla kaynanan da gelecekse plan tamam gizlice buluşcazz kaydirigubbakcemile3

gölbaşında yüzsek dibe göçeriz nan o göbekle kaydirigubbakcemile3

ben de istiyom tupperdaaaann

ben de yıllık iznimi doğum iznime ekliceeem

ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"ıstanbul'un tarihi çeşmeleri"
ıstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
ıstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)

belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis

istanbulun taşlarıııı kaydirigubbakcemile2

nan neslüü ben de son 1 haftaki incelemelerime dayanaraktan söliyim 1 kilo almışlığım var

ay anam öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 bu arada bende şunu anlamıyorum bağırak hareketlerini hisseden oluyormuydu hamililekten öncede hamillelikte bide bğırsak hareketimi mi çıktı başımıza -tatlicadiarzu-karın gurultusu falan deilkii bu akli selim kafamız yerindeyken şu çocukları doğursak sağlıklsaa olanıda gidecek yoksaakaydirigubbakcemile3

bu alışveriş merkezlerindekide mi zararlı.aaaaa ben geçip duruyom ya

bizim işyerinde var emme ben geçmiyom
ama alışveriş merkezinden geçtim haftasonu çünkü başka geçcek yer yoktu onlar metal dedektörü zararlı diil dei kocem ama o çantayı koyduğumuz çok zararlı zaten ondan da biz geçmiyoz
yalnız havalanındakiler daha bi hassas olabileer

ya bayanlar sizde yazdıklarınızı direk okuyamıyorum ancak sayfa atlatacam ondan sonra sizin yazdıklarınız ekrana geliyor anlamadım

neslıcım sen bılıyordun galıba 2 tarama da bırseyın sonucuna göre kız yada erkek olma ıhtımalı yurutuyordunuz arkadaslsarla neydı o nereye bakcam ben mirmirmirmir
ben bilmiyom bıdıkım o dediğini, kızlar demişti ama evet hatırlar gibiyim, galiba kan sonucun 50 üzeri ise kız altındaysa erkek idiyerimseniben

he bağırsak hareketi ne anam ben onu bilem hissetmiyom o olsa bari bebişim sanıp sevincem delikafadulden benim göbeğim çok kalın bebiş sırtıma yakın heralde sırtımı mı dinletsem kocama :roflol:

ben daha 16 hafta dolmadan hissettim kanat çırpmasını..kelebek gibiydiiiii:dance:

biz balayı bile yapmadıkk. bu yıl tatile gideriz dedik iznim yokk.. yanii ilk tatilimizi bebişle yapcazz a.s kısmet böyleymiş...

bacımcığım ben öyle kıpırdanma falan hissetmiyorum da, anca arada bi misal sağa yattım diyelim uzun süre,
sonra sola dönünce löp diye kayıyo "BAZEN"kaydirigubbakcemile3
hızlı merdiven inip çıkarsam da dönüyo sanki olduğu yerde "BAZEN"kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…