kız beni delirteceksinizkaydirigubbakcemile3 16.haftada bebeğin herakerleri hissedilirr hatta anne bunu gaz sancısı ve kanat çaıpması gibi anne algılayabilir diyor inanmayanlar baksın canım
:..Hafta Hafta Gebeliğinizi En Doğru Şekilde Takip Edin Ay Ay gebelik Takibi..e-gebelik.net..:
dün resmen döndü sanki içimdee bir deişik hal dıı uf daha ders çalışmadım tembel oldum bennn
:1shok:
anaa bilmiyom yaa bizim bi yurtdışı muhabbeti vardı işyerinde gerçi ertelendi zamanı belli diil ama uçakla gitcektik mecbur
bi de izmire falan gidersem uçakla giderim diye düşünüyodum
o belki son aylarda olabilir doğum moğum yapmasın uçakta deyuuu :roflol:
canısı günaydınn ben hoşdereye gidiyorum kuzucum muhtemelen kocam ve kaynanam da gelcekgünaydın kuzucuklaarr...
öncelikle nazlımın iyi haberi gelmiş çok sevindim ara ara bakmıştım görememiştim adıvar bizi haberdar etmiş ..
mevzey yaa bi daha koy bebişini ben göremedim açılmadı burdaaa çok merak ettim
chiccocular da gitmiş gelmiş :dilcikar:
biz de dün deli gibi gezdik valla bacaklarım ağrıdı artıııkkkk
haa ebisceee yaa bişey sorcamm sen fatih hast. beşevlerdeki yerine mi gidiyon yoksa hoşdere mi?
günaydıııngünaydııııııııınn a.s.
geçmişe b,i bakiym geliyom ama tam 22 sayfa var :bbo:
annemm havuza girme istersen miktop kapmasan bile kimyasal temizleiciler dokunuabilir aslında gebelikte en iyi egzersiz yüzmek doğum için de faydalı emme ne idek gölbaşına gidip göldemi yüzsek nannn:roflol:ya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama
günaydın dattlımm nasıl becerdin bakem kendine dikkat et olmaz böle çok geçmiş olsun cnmgünaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
canısı benimde belim ve bacağım inanılmaz ağrıyo ayrıca sağ bacağım diz kabağımın bir karış yukarısına kadar hissizlik var sizde var mı öle bişi ?ya sormayın bacılar bende bi bacak ağrısı varki sormayın yauw neslü kızma temizlikten falan önce vardı geçmio bi türlü bacaklarımın arka kısmı boydan boya damarları çekilio sanki sizde de var mı ya bel ağrısı zaten hak getire öldürüyo da bide bacak çıktı başıma senağlama
ayyy ne güsel nann ben de daha bişi almadım yaa sadece tappırdan bebek seti sipariş verdim 2 mama tabağı 1 kaşık 1 çatal bi de su bardağı bebiş için 60 tl düşmüş :)kızlar bende cumartesi deli gibi alışveriş yaptııııım.ayyyyy bebişime battaniyesini banyo havlusunu ve kıyafetlerini aldım.ama kızlar için ne güzel şeyler vardı ağzımın suyu aktı:roflol:eminönüne gittim herşeyde ucuzdu ya
benimde yoktatil yok malesef :1closedeyes:
canım 7. aydan sonra havaalanı doktoru bi muayene ediyo onaylarsa uçağa alıyolarkızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?
ağustosta izne çıkcam işallahhhhhhh 16 güncük delikafadulden ayy para olsada bari delüler gibi tatil yapsak yauww kocişle bi balayı yaptık aha buda bebişsiz ilk ve son tatil olcekk kısmetsaaa
yok işte yaaa yyoookk o kadar koyuyom elimi bu destna gacısı hissettiyse benim kesin hissetmem lazım diye hasetlik yapıyom iki saat dinliyom gene de bişi yok benim bebişim çok ulu heralde :roflol:
canısı günaydınn ben hoşdereye gidiyorum kuzucum muhtemelen kocam ve kaynanam da gelcek
annemm havuza girme istersen miktop kapmasan bile kimyasal temizleiciler dokunuabilir aslında gebelikte en iyi egzersiz yüzmek doğum için de faydalı emme ne idek gölbaşına gidip göldemi yüzsek nannn:roflol:
ayyy ne güsel nann ben de daha bişi almadım yaa sadece tappırdan bebek seti sipariş verdim 2 mama tabağı 1 kaşık 1 çatal bi de su bardağı bebiş için 60 tl düşmüş :)
benimde yokemme ben doğum iznine ilave edicem yerimseniben
dün bir yerde okumuştum thy çok dikkat ediyormuş bu meseleye ha birde o adı neydi tarayıcı aletinden felan neyimde geçmeyin bebeğe büyük zararı varmış
ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"İstanbul'un tarihi çeşmeleri"
İstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)
belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis
yok işte yaaa yyoookk o kadar koyuyom elimi bu destna gacısı hissettiyse benim kesin hissetmem lazım diye hasetlik yapıyom iki saat dinliyom gene de bişi yok benim bebişim çok ulu heralde :roflol:
bu alışveriş merkezlerindekide mi zararlı.aaaaa ben geçip duruyom ya
ben bilmiyom bıdıkım o dediğini, kızlar demişti ama evet hatırlar gibiyim, galiba kan sonucun 50 üzeri ise kız altındaysa erkek idiyerimsenibenneslıcım sen bılıyordun galıba 2 tarama da bırseyın sonucuna göre kız yada erkek olma ıhtımalı yurutuyordunuz arkadaslsarla neydı o nereye bakcam ben mirmirmirmir
ay anam öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 bu arada bende şunu anlamıyorum bağırak hareketlerini hisseden oluyormuydu hamililekten öncede hamillelikte bide bğırsak hareketimi mi çıktı başımıza -tatlicadiarzu-karın gurultusu falan deilkii bu akli selim kafamız yerindeyken şu çocukları doğursak sağlıklsaa olanıda gidecek yoksaakaydirigubbakcemile3
bebişsiz yaptığım tek tatil balayıı :çok üzgünüm:
kız beni delirteceksinizkaydirigubbakcemile3 16.haftada bebeğin herakerleri hissedilirr hatta anne bunu gaz sancısı ve kanat çaıpması gibi anne algılayabilir diyor inanmayanlar baksın canım
:..Hafta Hafta Gebeliğinizi En Doğru Şekilde Takip Edin Ay Ay gebelik Takibi..e-gebelik.net..:
dün resmen döndü sanki içimdee bir deişik hal dıı uf daha ders çalışmadım tembel oldum bennn
ağustosta izne çıkcam işallahhhhhhh 16 güncük delikafadulden ayy para olsada bari delüler gibi tatil yapsak yauww kocişle bi balayı yaptık aha buda bebişsiz ilk ve son tatil olcekk kısmetsaaa
bacımcığım ben öyle kıpırdanma falan hissetmiyorum da, anca arada bi misal sağa yattım diyelim uzun süre,ay anam öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 bu arada bende şunu anlamıyorum bağırak hareketlerini hisseden oluyormuydu hamililekten öncede hamillelikte bide bğırsak hareketimi mi çıktı başımıza -tatlicadiarzu-karın gurultusu falan deilkii bu akli selim kafamız yerindeyken şu çocukları doğursak sağlıklsaa olanıda gidecek yoksaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?