2009 Kasm Anneleri

kızlar 60 kiloyla başladım 61 olmuşum vitamin kullanıyom korkarım çok kilo alayım birde kan yapıcı acaba kullanmasam mı dok gereksiz mi verdi bana her şeyim normal çıktı ne dersiniz

efet resimde zayıf çıkmışsıınnsadece göbüş var gibi a.s
ya benim de karnım diil sadece midem de çıktı :roflol: allam bu midemden kilo aldığım anlamına geliyooo :1shok:

valla sağlık ocagındaki hemşire normal dediydi bir arkadaşım benle aynı hamile oda 10 kilo almış. nasıl başarmışsa almış işte. ayda 1 kilo almak normal dedi dr anama benzersem vücuduma kilo almam sade bi karın çıkar biraz genetikmiş öyle diyorlar. mesela çok aşeriyorsan annende aşermiş demektir.

anam benim oğluşum olcek o zamaaann
bi çirkinleştim sivilce çıkmayan yüzünden sivilce eksik olmuyooo
kalçam aynen duruyoo karnım sipsivri çıktı hadi baalım cumaya anlıcaz ak koyun kara koyun

benımde hiç sivilcem çıkmazdı amaşimdi cenemden hiç eksik olmuyorlar bızede dekız annenin güzelligini alır derler ve anne cırkınleşir erkek annesi güzelleşir ben de böle biliyom kaydirigubbakcemile3ben hertaraftan genısledım yawww

kızlar 60 kiloyla başladım 61 olmuşum vitamin kullanıyom korkarım çok kilo alayım birde kan yapıcı acaba kullanmasam mı dok gereksiz mi verdi bana her şeyim normal çıktı ne dersiniz

valla bilmiyom canım dr verdiyse kullan bence gereklidir belkim bana vermedi ben kullanmıyom bişey

hadi hayırlısı sağlıklı olsunda ama çok güzel bayansın küçük fotoğrafına rağmen güzelsin güzel

10 kilo muuuu :1shok: 9 ayın sonunda ne olcakk pekiiii delikafadulden

bu arada ben yemeğe gidiyom kıslar afiyet olsun herkese cokacimcoook

10 kilo biraz abartmış :1shok:

hee öle ben de öle biliyom kız kız bebiş annenin güzelliğini alırmışş
ooof hiç bi belirti aynı anda tutmuyo bende yaww kaydirigubbakcemile3

maviş erkek çocuklarında annem der karın sivri olurmuş ama kalçadan kilo alınmazmış ve anne çirkinleşirmiş kız çocuklarında anneye bir güzellik gelirmiş artık ne kadarı doğru bilinmez

aaaaaa benim bildiğimde kız annenin güzelliğini alır.erkekte anne güzelleşir.

yok canım bence kullan doktor verdiyse vardır bi bildiği.

ama bütün sonuçlarım normal zaten ilaçtan midem bulanıyor artık sütte içmeye başladım bebiş için her şey yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…