heheheeee senin bebiş karıcık az galiba hııne dersin lülülülülülü kafamçokkarıştı
ama bütün sonuçlarım normal zaten ilaçtan midem bulanıyor artık sütte içmeye başladım bebiş için her şey yapıyom
maviş erkek çocuklarında annem der karın sivri olurmuş ama kalçadan kilo alınmazmış ve anne çirkinleşirmiş kız çocuklarında anneye bir güzellik gelirmiş artık ne kadarı doğru bilinmez
ya bende diyom birine benziyo ama kim Allah iyiliğini versin sana diyom kartanesi
cnm karnım var zaten öne giden ama basende genişleme oluyormuş kızda sanırım kalça daha biçimli çıkarmış...valla çirkin lik olayını bilmiyorum ama kayınvalidem eşime bayagı güzelleşti demiş bende makyajdandır diyom ama bakalım..valal beni gören herkez aynı şeyi söylüyo... evet kızda çirkinleşir erkekte güzelleşirmiş..ama sivilce falan degil çirkinlik genelde gebelerin hepsinde sivilcelenme oluyor...simaya oturan güzellikten bahsediyorlar ..bakalım dogrumu yalanmı..
hadi len polyanna:mymeka:kaydirigubbakcemile3bence hamilelik herkesi güzelleştiriyor inanmayın kimselara sivilceler de güzellikten çıkıyor:)))))))))
cnm karnım var zaten öne giden ama basende genişleme oluyormuş kızda sanırım kalça daha biçimli çıkarmış...valla çirkin lik olayını bilmiyorum ama kayınvalidem eşime bayagı güzelleşti demiş bende makyajdandır diyom ama bakalım..valal beni gören herkez aynı şeyi söylüyo... evet kızda çirkinleşir erkekte güzelleşirmiş..ama sivilce falan degil çirkinlik genelde gebelerin hepsinde sivilcelenme oluyor...simaya oturan güzellikten bahsediyorlar ..bakalım dogrumu yalanmı..
ay kartanesi eminim güzelsindir bütün bayan güzeldir
motive ediyom kendimce nabalım 9ay nassı geçer yoksamhadi len polyanna:mymeka:kaydirigubbakcemile3
nan destnaa senin de mi miden çıktı
ben de 1 kilo almışım ama karnım kocaman herkes 1 kilo aldıysan bu karın ne diyo annamıyom valla kalçadan bacaklardan verip karına mı aldık nan biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?