bizim işyerinde var emme ben geçmiyom
ama alışveriş merkezinden geçtim haftasonu çünkü başka geçcek yer yoktu onlar metal dedektörü zararlı diil dei kocem ama o çantayı koyduğumuz çok zararlı zaten ondan da biz geçmiyoz
yalnız havalanındakiler daha bi hassas olabileer
he bağırsak hareketi ne anam ben onu bilem hissetmiyom o olsa bari bebişim sanıp sevincem delikafadulden benim göbeğim çok kalın bebiş sırtıma yakın heralde sırtımı mı dinletsem kocama :roflol:
yaa zaten geçen sene tez hazırlıcam diye kafamı kaldıramadım yz öölece geldi geçti
soonra iş değiştirdim daha yıllık izin hakedemedim :çok üzgünüm:
seneye de bebiş bakcaz diye gidemeyük bi yere :çok üzgünüm:
çekilcek çilem varmıışşş senağlama
zeren kaçıncı haftadasın
n.s.e göbüşünü gördüümm diğer topicte çok tatlı maşallahh inş. hep böööle devam ederükk sadece göbüş büyür diğer yerler incecik oluuur
kızlar sabah kalkınca öyle durduk yere hıçkırık tutuyor mu sizi
ewt benim karnım sipsivrii yukarı doğru deişik bişey olduu bu eklediğim resimleri biri yok etsehep eimin yüzünden dana gibi çıktım yenilerini çekicem güzelce süsleniyim bir araa :))
15 haftada hissedilirmi ki benim 14 hafta ay çok merak ediyom hareketlerini daha cinsiyetini bile öğrenemedim
sağol canım ama ben 3bucuk kilo aldım 59buçuk 60a az kaldı :çok üzgünüm: sonu nasıl olur düşünemiyorum
15 haftada hissedilirmi ki benim 14 hafta ay çok merak ediyom hareketlerini daha cinsiyetini bile öğrenemedim
aklıma bi fikir geld o çantaları koyduğumuz alet çantanın içindekileri gösteriyo yaaa.. biz geçsek bebiş görünmezz mi kızzz :roflol:
boyun kaç kız senin incecik duruyon ordaa
n.s .e aramızda bir hafta var benim 14+3 günlük bebişim ben 6 haziranda gidecem dok
ayy kartanesi naannn senle ben aynı gidiyok heee ben de sabah akşam karnımı okşuyom heeeçç başçavuşun eşşeği şaapıyo sankim artık 17. haftamızdayız bu aralar hissederim diye umuyorumyok işte yaaa yyoookk o kadar koyuyom elimi bu destna gacısı hissettiyse benim kesin hissetmem lazım diye hasetlik yapıyom iki saat dinliyom gene de bişi yok benim bebişim çok ulu heralde :roflol:
uzun bişiy değilim 160-56 kilo ile başladık hamileliğe
resimde zayıf mı çıkmışım hihoyyyt
ayy kartanesi naannn senle ben aynı gidiyok heee ben de sabah akşam karnımı okşuyom heeeçç başçavuşun eşşeği şaapıyo sankim artık 17. haftamızdayız bu aralar hissederim diye umuyorum
maviş erkek çocuklarında annem der karın sivri olurmuş ama kalçadan kilo alınmazmış ve anne çirkinleşirmiş kız çocuklarında anneye bir güzellik gelirmiş artık ne kadarı doğru bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?