2009 Kasm Anneleri

fıstıklar ben kaçayım yavaş yavaş size hiç doyum olmuyor
ama koçiş gitti geldii ben hala burdayım kıskanıyo vallaa..
haydi ben kaçar öptüm herkezi..

akşam işi gücü bırakçam evde gürültü yapan herşeyi kapatcam yatcam elimi de koycam karnıma gaz da olsa hissetcem bu sefer acaip hırs yaptım dilmuh gacısı da gitmiş annatmış bi güzel :kıskançlıktan çatlayan smiley:

kız anaaaaaaaaaa ya öyle iki kez oldu.sende hissedersin ama belki hareketliysen o sırada anlamamışsındır.aaaaaaaa niye kızıyonkiiiii:teselli:

ben kıskançlığımdan ne göbiş topiğine uğruyorum ne de bu hareket topiğine adımımı atarım :roflol::roflol: ama merak da ederim şimdi ben gözlükleri takıp bi gitsem mi acep :roflol:

bende minige birşey almadım daha tırnak makası bilem ilk işim gidim tırnak makası emzik biberon fazla almayı düşünmüyorum belki ilk zmanlar hiç ihtiyacımız olmaz diye..

kızlarrrrr aklıma geldi şimdi ne geldi diceksiniz
bebişimin kilosu tam : 157 gr.
boyuda tam : 16 cm

ay akşam akşam aklıma geliverdide yazıverdim işte ya nappim kaydirigubbakcemile3

ben kıskançlığımdan ne göbiş topiğine uğruyorum ne de bu hareket topiğine adımımı atarım :roflol::roflol: ama merak da ederim şimdi ben gözlükleri takıp bi gitsem mi acep :roflol:

ben öyle yapıom anam gidip gizli gizli okuyom :roflol:
at çabık kız kaynananın incilerini çok heyecanlı
dilmuh tamam sen hissedebilirsin sen büyüksün amaaa şu elifsun gacısı benden 1 hafta küççük bi de utanmadan büyüklerinin yanında hissediyom deyooo bi de yememiş içmemiş topic açmış :mymeka:

2 kere gitmiş aynı mesaj..........

atıyorum dur kartanem....
ayy karakızz sana benzemicek heralde pek bi tombiş geldi bana

kızlarrrrr aklıma geldi şimdi ne geldi diceksiniz
bebişimin kilosu tam : 157 gr.
boyuda tam : 16 cm

ay akşam akşam aklıma geliverdide yazıverdim işte ya nappim kaydirigubbakcemile3

hah buyur burdan yak koş sen de git bebişinin boyu 16 cm, levent boylu olanlar deyuu topic aç :icecream:
eğer benim cuma günü bebişimin boyu bi 16 cm.den küççük cıksııınn senin saçını başını ahanda bele yolmazsaam kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol: :roflol:
anasına çekmiş benim çocuğum boylu poslu
aklıma yattı ben acam bi topic bari :jeyyar:

haydin ben kaçar öptüm hepinizi akşam gezmeye gidiyom gene gidip hemen süslenim bare makyajımı tazeliyim kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
anasına çekmiş benim çocuğum boylu poslu
aklıma yattı ben acam bi topic bari :jeyyar:

yaa ben ne diye topic açcaaam anasını çileden çıkaran uyuşuk bebişler diyee alkisalkisalkis
ay tööbe tööbe uyuşuk diye diye çocum uyuşuk olcak yaw tosunum benim annesini hiç üzmedi midesini bile bulandırmadı aferin ona uslu çocum benim
anası eccük cadı olduğundan kelli çocuk korkusundan hareket de edemiyo kanımca :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

haydin ben kaçar öptüm hepinizi akşam gezmeye gidiyom gene gidip hemen süslenim bare makyajımı tazeliyim kaydirigubbakcemile3

kıs sen git de önce gezenti hamişler topiciğini aç....totişin yer görsün beeee :roflol::roflol:

ayy bu da benden gıı benimde 12,47 allam çok merak ediyommmmmmmmmmmm :icecream:
benim 30 çıktı nan erkek mi oluyo
canım bizneciyiz? bende ilk yıl çok çektim depresyon falan
ooofff yaa gidiimm dimii
ayy bi gidemedim yawww
ayy cuma öğreniriz inş. kız
inşallah öğrenirizkuzu
kıs sana da yemee gelirik bi gün
yaw ben nasıl geleceğim oğluşla ortalığı birbirine katar walla:roflol:
katsın ayol yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…