akşam işi gücü bırakçam evde gürültü yapan herşeyi kapatcam yatcam elimi de koycam karnıma gaz da olsa hissetcem bu sefer acaip hırs yaptım dilmuh gacısı da gitmiş annatmış bi güzel :kıskançlıktan çatlayan smiley:
kartanesi asıl bi bomba var ki onu burda yasamıycam...dur özelden atıyım :))))))
ben kıskançlığımdan ne göbiş topiğine uğruyorum ne de bu hareket topiğine adımımı atarım :roflol::roflol: ama merak da ederim şimdi ben gözlükleri takıp bi gitsem mi acep :roflol:
kızlarrrrr aklıma geldi şimdi ne geldi diceksiniz
bebişimin kilosu tam : 157 gr.
boyuda tam : 16 cm
ay akşam akşam aklıma geliverdide yazıverdim işte ya nappim kaydirigubbakcemile3
hah buyur burdan yak koş sen de git bebişinin boyu 16 cm, levent boylu olanlar deyuu topic aç :icecream:
eğer benim cuma günü bebişimin boyu bi 16 cm.den küççük cıksııınn senin saçını başını ahanda bele yolmazsaam kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol:
anasına çekmiş benim çocuğum boylu poslu
aklıma yattı ben acam bi topic bari :jeyyar:
haydin ben kaçar öptüm hepinizi akşam gezmeye gidiyom gene gidip hemen süslenim bare makyajımı tazeliyim kaydirigubbakcemile3
hah buyur burdan yak koş sen de git bebişinin boyu 16 cm, levent boylu olanlar deyuu topic aç :icecream:
eğer benim cuma günü bebişimin boyu bi 16 cm.den küççük cıksııınn senin saçını başını ahanda bele yolmazsaam kaydirigubbakcemile
haydin ben kaçar öptüm hepinizi akşam gezmeye gidiyom gene gidip hemen süslenim bare makyajımı tazeliyim kaydirigubbakcemile3
benim 30 çıktı nan erkek mi oluyoayy bu da benden gıı benimde 12,47 allam çok merak ediyommmmmmmmmmmm :icecream:
canım bizneciyiz? bende ilk yıl çok çektim depresyon falanaaa ne güzel bi kurum kıs orası...... doktor amcaya alkışalkisalkisalkis
aman hiç yapmasın şekerim o yapana kadar bi dolu kıyafeti olur zaten bebişinin :dilcikar:
benim de kafama göre biri yok buralarda canım.. ne kadar zor olduğunu bilirim... senağlamaevliliğimin ilk yılında depresyona bilem girdim yaneeeee ama şimdi daha iyiyim yalnızlığıma alıştım ve herşeyimi kocişle paylaşıyommma.s
inşallah öğrenirizkuzuooofff yaa gidiimm dimii
ayy bi gidemedim yawww
ayy cuma öğreniriz inş. kız
kıs sana da yemee gelirik bi günnannn bensiz neler yapıyorsunuz bakıyım.klava: klava: klava:haa bu arada ulusun neresindesiniz bakıyım
ooo yine muhabbet kayınvalidelerden açılmış.walla herkes gibi benimkide öle düğünümde hiçbir şey falan almadı haa neymiş 1_2 battaniye ıvır zıvır aldı onlarıda eşim almış.düşünün tek gelinim sözde.oğluşum doğdu sadece bi yorganını yaptırdı başka tık yok kadında heves denen birşey yok yaw-tatlicadiarzu-sağolsun benim annem elinden geldiğince herşeyi yapmaya çalışır o da bana yeter:1closedeyes:
katsın ayol yerim ben onuyaw ben nasıl geleceğim oğluşla ortalığı birbirine katar walla:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
kıs sen git de önce gezenti hamişler topiciğini aç....totişin yer görsün beeee :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?