ben okudum canımcım sağol.maden suyu alıcam artık.soda değil.kızlar maden suyu hakkında bilgi aktardım okudunuz mu
limit 8 bardağı buldu benim ama o günüm nasıl geçiyor sorma :roflol: wc ilen arkadaş olduk :roflol: :roflol:
ben de zaten yumurtayı sadece haftasonu yiyebiliyom çünkü işyerinde yımırta yiyemeeem :1no2:
evet canım inşallah güzel haberler getiririmaseba 2 test sonucunu almaya mı gidiyon canım güzel haberlerle döneceksin ınsallah
okuyunca şok oldum zatinan manyak elifsun gacısı beni de şaşırttı yaww
ee bizde de öle olduu zaten nişandakini düğünde taktılar tekrar zaten sette öle olmuyomu anam iki set birden mi takcaklardı :1shok:
ayy bende özellikle hamiş olduğumdan beri yapmadan çıkmıyorum ,anam ben kendimi bildim bileli evde kahvaltı yapamam nedeni ise çok komiiikk
sindirim sistemim çok hızlı çalıştığı için evden çıkıp işe gelene kadar wc ye gitmem gerekiyoo yolda neler çekiyomm bi ben bilirimm :roflol: :roflol:
yaa bende çok kısa kollu giyemiyom normal kısa, kapri veya uzunkollu giyerimyok anam benimkiler çok seksüüü :roflol: ince askılıı şakkıdı
ben üstlerine kısa penye hırka gibi bişey aldım öle giycemm uzun kollu bişey yok gerçekten dee tunikler de genelde yarım kollu içine gömlek veya badi giyiyomm
hee ben artık kiraza dadancam anam kiraz ucuzlamış her gün 1 kilo erik almaktan iflas edecük yakında bee 4 lira 5 lira aaaklava:
canım sabah kahvaltılarım süper oluyo ama akşam yemeklerini zor yiyorum ağır gelio şimdi annem yoğurt makinesi almış (daha doğrusu çooooook önceden almış bana saklamış) yoğurdu kendim yapcam evde öle yicem vallaülen herşeye de bi çare bulmuş gacıya bak
canım sabah kahvaltılarım süper oluyo ama akşam yemeklerini zor yiyorum ağır gelio şimdi annem yoğurt makinesi almış (daha doğrusu çooooook önceden almış bana saklamış) yoğurdu kendim yapcam evde öle yicem valla
okuyunca şok oldum zati
kız bizim burda nişanda set takıldıysa düğünde de bilezik felan takılır
hemde 1 kaynana 1 kayınbaba takar
canım sabah kahvaltılarım süper oluyo ama akşam yemeklerini zor yiyorum ağır gelio şimdi annem yoğurt makinesi almış (daha doğrusu çooooook önceden almış bana saklamış) yoğurdu kendim yapcam evde öle yicem valla
kız çok kolay aslında bendekinde 6 küçük kavanoz var istediğin kadar yapabiliosun ister 3 kavanoz ister 6 tarifide veriyo makinenin tek işlevi mayalanmış sütleri sıcak tutmak aslında makinaya bile gerek yok bi makinalı deniycem bide makinasız hangisi daha güsel olursa sölerim ona göre boşuna makina almazsınaaa bende gördüm o yoğurt makinesini ama nasıl kullanılır yoğurt nasıl olur bilemediğim için almaya cesaret edemedim.kız yap bi denede güzelse bende alam emi
üüüfffff set diyip durmayın yawww bana set met takmadılarbenneyaptımki...sinir olup duruyom burda haaaaaaaaaa
kız annem almış kaç sene önce saklamış verdi bana annem kendi mayalıyo bende bi deniycem aslında makinaya gerek yok doğru dedin canım bi tarif versene kaç kilo süte kaç kaşık yoğurt koyuyon mesela 1kg süte ne kadar yoğurt girioaay kendin direk mayalıyamıyon mu yoğurt canım
aslında çok kolay ben genelde kendim mayalarım
bazen hazır alırım oda misafir felan geliyo yetmiyo ondan
naann hal burnunun dibinde öğlen alarıs ben valla karpuz kiraz erik ne varsa yyommhee ben artık kiraza dadancam anam kiraz ucuzlamış her gün 1 kilo erik almaktan iflas edecük yakında bee 4 lira 5 lira aaaklava:
selam cicim bu angara usulu muhabbet kaydirigubbakcemile3çorab örüyom :roflol: ayy eşimin tarafıda hep böyle konuşuyor
hoşgeldin canım a.s.
hoş bulduk annemmebiscem gelmiş hoşgelmiiş ley ley lümülümüleeyy :teytey: :teytey:
hoşgeldin cnm valla ben sadece okuyabiliyom yazamıyom çoğu kezgünaydın canım.valla ben yeniyim bu topikte.hatunların hızına yetişmeye çalışıyorum.. :roflol:
nan bana nişanda 1 set 6 bilezik taktılar düünde de aynısını taktılar iyimi yaneeCADIARZUokuyunca şok oldum zati
kız bizim burda nişanda set takıldıysa düğünde de bilezik felan takılır
hemde 1 kaynana 1 kayınbaba takar
günaydın nevroşum hoşgeldin.valla hemde ne zor oldu.ayrılamıyorum topikten kaçırıcam diye.nasılsın nevroşum? Şeniz
nevrosky gelmiş hoşgelmiş canım nası gidiyo hmişlik bakalım herşey yolundamı :CüvCüv:
hoşgeldin canım seni görmek çok güzel hiç geldiğini görmemiştim. nasıl bebişin iyidir inşallah :Saruboceq:
kız annem almış kaç sene önce saklamış verdi bana annem kendi mayalıyo bende bi deniycem aslında makinaya gerek yok doğru dedin canım bi tarif versene kaç kilo süte kaç kaşık yoğurt koyuyon mesela 1kg süte ne kadar yoğurt girio
aay kendin direk mayalıyamıyon mu yoğurt canım
aslında çok kolay ben genelde kendim mayalarım
bazen hazır alırım oda misafir felan geliyo yetmiyo ondan
kız çok kolay aslında bendekinde 6 küçük kavanoz var istediğin kadar yapabiliosun ister 3 kavanoz ister 6 tarifide veriyo makinenin tek işlevi mayalanmış sütleri sıcak tutmak aslında makinaya bile gerek yok bi makinalı deniycem bide makinasız hangisi daha güsel olursa sölerim ona göre boşuna makina almazsın
nan bana nişanda 1 set 6 bilezik taktılar düünde de aynısını taktılar iyimi yaneeCADIARZU
Hoşbuldum tatlım. Çok nadir geliyorum. Ancak 4-5 mesajım vardır. Denk gelmemişizdir , haklısın. Bebişim çok iyi , çok şükür. Siz nasılsınız bitanem? a.s.
kız 1kilo süte 1bucuk yemek kaşığı çok değil mi bence tatlı kaşığı atsın sanki yoğurdu ekşitir gibime geliyor.ben hiç hesap yapmadan yapıyom ki göz kararı
ama 1 kğ süte 1- 1,5 yemek kaşığı yoğurtu iyice çırp
dök kenarında sonrada hafif döktüğün yerden karıştır
ağzını kapat bişeylerle sar 4-5 saat sonra aç ye afiyet olsun
naann hal burnunun dibinde öğlen alarıs ben valla karpuz kiraz erik ne varsa yyomm
nan bana nişanda 1 set 6 bilezik taktılar düünde de aynısını taktılar iyimi yaneeCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?