nan bu nesli niye gelmedi hala ondan bişi almam gerek benim
şimdi seiz merak edersiniz anlatayım
hani ben gecenlerde cevahirden hamile kotu aldım demiştimya aynısını neslide almış oda paladdıumdan almış chiccoda karşılaştığımızda birde baktık ikimizde aynı kot var birbirimize gösterdik şimdi siz şuna bakın ben cevahirdeki mağazadan 79 tl ye ama nesli paladıumdaki mağzadan 49 tl ye almış aynı pantolonu anam anam dedim nesli dediki hemen ara onları bende az evvel aradım dedim böle böle onlarda arkadaşınızdaki vede sizdeki bize faturayı gönderebilirseniz eğer size yardımcı oluruz dediler nesliden faturayı istedim şimdi bende
aslında burda işin sırrı sütü kaynatıyosunya sütü mayalıycan zaman süt ne sıcak olacak ne soğuk ılıktan azcık sıcak olcak ama elini yakmıycak ya 1-2 dnemede tutturursun canım 1 kg süte 2 kaşık yoğurt koyabilirsin fakat yoğurt süte iyice karışmalı istersen önce yarım kg sütle dene ziyan olmasınkızlar bi tarif edin ben bilmiyom yoğurt mayalamayı yaaaa.son zamanlarda taktım bende organik morganik.kendim yapayım istiyorum yoğurdumu
hazır sütle denedim pek güzel olmuyor bulması zor ama halis mulis köy sütünlen yap en güzelinan bu sefelerde takılardan girdik konuya kaynana çekiştircez yaa
allah var bizimkiler o konuda iyilerdi canım gerçi setimi kocacım kendi aldı ama olsun
neysee
yoğurt yapan gacılar eee sütü hazır süt mü? hazır sütten oluyo mu gıı?
ben nerden bulcam ööle süt satan amcalar yokkiii
aslında burda işin sırrı sütü kaynatıyosunya sütü mayalıycan zaman süt ne sıcak olacak ne soğuk ılıktan azcık sıcak olcak ama elini yakmıycak ya 1-2 dnemede tutturursun canım 1 kg süte 2 kaşık yoğurt koyabilirsin fakat yoğurt süte iyice karışmalı istersen önce yarım kg sütle dene ziyan olmasın
nan bu sefelerde takılardan girdik konuya kaynana çekiştircez yaa
allah var bizimkiler o konuda iyilerdi canım gerçi setimi kocacım kendi aldı ama olsun
neysee
yoğurt yapan gacılar eee sütü hazır süt mü? hazır sütten oluyo mu gıı?
ben nerden bulcam ööle süt satan amcalar yokkiii
nan bu nesli niye gelmedi hala ondan bişi almam gerek benim
şimdi seiz merak edersiniz anlatayım
hani ben gecenlerde cevahirden hamile kotu aldım demiştimya aynısını neslide almış oda paladdıumdan almış chiccoda karşılaştığımızda birde baktık ikimizde aynı kot var birbirimize gösterdik şimdi siz şuna bakın ben cevahirdeki mağazadan 79 tl ye ama nesli paladıumdaki mağzadan 49 tl ye almış aynı pantolonu anam anam dedim nesli dediki hemen ara onları bende az evvel aradım dedim böle böle onlarda arkadaşınızdaki vede sizdeki bize faturayı gönderebilirseniz eğer size yardımcı oluruz dediler nesliden faturayı istedim şimdi bende
aslında burda işin sırrı sütü kaynatıyosunya sütü mayalıycan zaman süt ne sıcak olacak ne soğuk ılıktan azcık sıcak olcak ama elini yakmıycak ya 1-2 dnemede tutturursun canım 1 kg süte 2 kaşık yoğurt koyabilirsin fakat yoğurt süte iyice karışmalı istersen önce yarım kg sütle dene ziyan olmasın
18 temmuzda bende ankarada olucasm sizlen görüşmeyi bende çok isterdimmmmmmmmmmmmKARTANESİİİ nann nerde buluşcamızı yazdım gördün mü?
KARTANESİİİİ tappırdan aldığım bebek setini de getiremmi bakcen mi?
KARTANESİİİ nann nerde buluşcamızı yazdım gördün mü?
iyi olmana sevindim bebişinle birlikte Allah her daim yardımcın olsun. bende şükür iyiyim bir plesanta sorunum var onuda atlatacaz inşallah :Saruboceq:
KARTANESİİİİ tappırdan aldığım bebek setini de getiremmi bakcen mi?
ya nezaman buluşcanız bende perşembe cuma cumartesi ankaradayım bende geliym yaaaaaaaaKARTANESİİİ nann nerde buluşcamızı yazdım gördün mü?
18 temmuzda bende ankarada olucasm sizlen görüşmeyi bende çok isterdimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?