2009 Kasm Anneleri

canım gözün aydın oğluşuna da

ayyy tek tek dökülmüşşleerr
geçmiş olsunn
oğluna da maşallaaahhh
yarın da ebisceynen biz gelcez innşşaaallaah

BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

kızlar korkmayın ya hiç bişicik olmas allahın izni ile

Sonuçlar temizzzzzzzzzzzzzzzz Allahıma Kurban Olayımmmmmmmmmmm Yaşasınnnnnnnn:))Şükürler Olsunnn Kızlarr ya ağlıyorum Sevinçten deliricem bitti geçtii unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiii geride kaldı hepsii Şükürler Olsunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

OYYYYYYYYYYY!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt

gerçi niye şaşırıyom ki ben zaten biliyodum:dilcikar:

nesli yorma kendini ben yaptım yaptım başım göğe mi erdi dinlen boşver

nazlım hepimizin gözün aydın arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam ya :dance: :dance: :dance:
kocaman öpüyorum seni ve miniğimizi allah hepimizin yanında olsun sağlıkla gelsinler :Saruboceq:

ohhhhhhhh be valla hepimizi rahatlattın.şükürler olsun rabbimehihoyyyt

benim tansiyonum genelde düşük seyrediyo 11 e 6 falan ama ben bile tuza çok dikkat ediyomm

canım benimmm gözümüzaydınnnnn
çok ama çoooooooookkkkkkkk sevindimmmm
bak gördünmü boşuna üzdün kendini de bebişini deee
bi daha olumsuzluk yok tamam mı at hayatıından hamileliğin boyunca
döverim snei valla kaydirigubbakcemile3
tekrar gözünaydın canımmmm bebişini sağlıkla kucağına aldığın
günleri de görücez çok yakın zamanda..

ooooo gözümüz aydın canım... darısı tüm endişeli annelerimize olsun :teytey:hihoyyyt

saol teyzesiii bu kadar erkeğin içinde bisim kıslar baya bi pirim yapcak :jeyyar:

ben de senin gibiyim mavişim, geçer gibi olduydu ama üç gündür kesintisiz debeleniyorum mide yüzünden. Okula bile gidemedim

cnm ya evet sanırım ara ara yoklamaya devam edecekler 4 bitti neredeyse ama ...geçmiş olsun

geçmiş olsun canım inşallah geçecek hepsi
sen kendini yorma fazla boşver geçmişi

sagol cnm inşallah geçer yaa..
canımmm geçmiş olsunnn
ara ara yoklucak bizi sanırım
dün bende aynı senin gibiydim şimdilik iyiyiim..
inşallah geçecek bu günlerde..
evet cnm öyle galiba yokluyorlar yine ..sende çok çekiyorsun bundan degilmi ayy inşallah dedikleri gebeleik balayını yaşarız artık..

oh beeeee :teytey::teytey::teytey:zaten içimiz rahattı hiç birşey olmadıgını hissediyorduk ama net sonuçlar bizi bir kez daha dogruladı...çok şükür rabbime nazar degmesin

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inanamıyorummm ya hala gözlerim dolu dolu canımmm benim hele o sesini duyduktan sonra allahım sana şükürler olsun allah dualarımız kabul etti canım
hala tuhafım ya çok mutluyum ve huzurluyum ve tüylerim diken diken çünkü rüyam tamamen çıktı inanamıyorum :1hug: Şeniz Şeniz

Allaha şükürler olsun. gözümden akan yaşlara engel olamıyorum. sende kimsin diceksin. siz beni tanımayabilirsiniz listenizde varım ama pek yazmak kısmet olmuyor ama okumak için sık sık geliyorum. gözün aydın nazlıcım artık hiçbirşey düşünme yeterince gerildin.

bir arkadaşımız daha vardı sanki bugün haberi gelice yanılıyormuyum.

cerin sanada geçmiş olsun canımm sakın üzme kendini ve bol bol dinlen.

Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle pırıl pırıl evlatlar nasip etsin inşallaha.s.a.s.

canım çok sevindim bak bebiş uğurlu geldi annesi insallah herşey yolunda gider :dance:

ohh nazlıcım cok sevındım allah hepımızın bebegını kurtarsın delikafadulden

gözün aydın inşallah çok iyi haberlerle gelir eşin canım

OHH BE AYY ÇOK SÜPER BıR HABER BU hihoyyyt delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol: :sm_cool: :teytey: :dance: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
GÖZLERıM DOLDU KIZZZZ ALLAH'IM HERKESıN GÜZEL HABERLERıNı DUYMAYI NASıP ETSıN
YA AKIYO GÖZLERıMDEN YAA
ben sana dün demedim iyi diye
inşallah karakızz da gelcek süper haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…