2009 Kasm Anneleri

saol teyzesiii bu kadar erkeğin içinde bisim kıslar baya bi pirim yapcak :jeyyar:

ay sorma teyzesi yer o prensesi bakalım benimki ne olacak dr teyzemiz geçen ay erkek demişti bu ayda kız mı acaba dedi şaştık kaldık p.tesi geldiğinde gösterir ozaman söylerim dedi
ama beni şuan sadece 3 lü testimin sonucu ilgilendiriyo ne yalan söyliyeyim inşallah bende nazlım gibi müjdeler veririm inşallahh

inşallah karakızz da gelcek süper haberlerle

inşallah asebacım inşallah allah büyük bak hepimiz birbirimize o kadar çok dualar ediyoruzki güzel haberler geliyo bunun sonucundada tek tek
allahın izni ile yine bugün bir kaç sonuç alacak arkadaş var onlarda güzel sonuçlar getirecek
bende p.tesi inşallah müjdelerle geleceğim inşallah :Saruboceq:

Allah hepinizden Razı olsunnnnnnnn Allahım bütün haber bekleyen herkeze böyle sevinç yaşatsın Kurban olayım yaa Şükürler olsun..Cansınızz Can:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:

Biliyormusunuz Hep duamda Allahım nolursun bu yolda kimseyi oyalama dedim pozitif anne pozitifliği sonuna kadar kullandı ama itiraf ediyorum ki şu ekranın karşısında ilk kez gözlerim ışıldıyor bu şekilde yazıyorum sizler mutlu olduğum anlarda hep dedim Rabbim devamlı mutlu olsunlar nolursun banada yaşat çok şükür Esirgemedi Rabbim bu mutluluğu Bizden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hmm cinsiyet bilmem sormadımki vallaa:)))))))))))Akşama eşim testleri yine doktora götürecek benide götürürse bakarız ama emin değilim olsun varsınn:)

elifsuncum canım sende bugün güzel haberler alacaksın emin ol allahın izni ile kocişinde güzel bir işe başlayacak bebişinde size mutluluk getirecek inşallahh

Meleklerin Rüyası herzaman çıkar bilmiyormusun sen bunu:))Darısı canımın başına bende biliyorum sende çok iyi olacaksın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:Şeniz

Hiç demiyorum kimsin diye burada sadece Melekleri görüyorum onlarla yol aldım sende onlardan birisin:)Allahım bin kez razı olsun canım çok çok öperiz çokkŞenizŞeniz

ooooo gözümüz aydın canım... darısı tüm endişeli annelerimize olsun :teytey:hihoyyyt

canım çok sevindim bak bebiş uğurlu geldi annesi insallah herşey yolunda gider :dance:

ohh nazlıcım cok sevındım allah hepımızın bebegını kurtarsın delikafadulden

OYYYYYYYYYYY!!! ihoyyythihoyyyt

gerçi niye şaşırıyom ki ben zaten biliyodum:dilcikar:

nazlım hepimizin gözün aydın arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam ya
kocaman öpüyorum seni ve miniğimizi allah hepimizin yanında olsun sağlıkla gelsinler :Saruboceq:

ohhhhhhhh be valla hepimizi rahatlattın.şükürler olsun rabbime t

Canımsınız Canımmmmmmmm ağlamak yok bugün:dance::dance::dance::dance::dance:

Hepinizden Allahım razı olsun Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cerincim bugun ıyı gördüm senı çok şükür aman kendini üzme[ bak nazlı da cok üzülmüstü ama simdi cok mutlu allah hepimizin mutlulığunu bozmasın özge cok güzel bir isim bu arada ne güzel bir prenses geliyor sana naniknanik /COLOR]

nazlım darısı bizim başımıza bende bugün alcam üçlü sonucumu.

canımmm için rahat olsun sende alacaksın güzel haberler inşallah allahın izni ile bugün hayırlı perşembe herkes güzel hebrler verecek
bende p.tesi alacağım 3 lü sonucumu inşallah bende güzel bir haber veririm allahın izni ile :Saruboceq:

allah kabul etsin canım.

Aminnnnnnnnnnn.Ya birtanem rüyayı anlattın az önce okudum söyleyince inanamıyorum yeminlen kalbin çok temiz Herşey gönlüne göre olacak inşallah dualarımız bitmediki devam devam :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Hepimizin yüzü gülsün hepimiz mutlu olalım hepimiz yavrularına sağ salim kavuşalım cnm ŞenizŞenizŞeniz

rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimizi bize bağışlasın mevlam

ayy inşşallah ben de aşerdim kız lahmacuna dayanamadım yedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…