cerincim geçmiş olsun canım lekenmelerin nasıl renk olarak yani benimde kahverendi var dr idrar yollarından dedi düşükle ilgili olsa yataktan kalkarken birden kan boşalır dedi
slm kızlar nasılsınız dün yoktum kötü idim salı akşamından dün akşama kadar hep kustum iyi degildim bitti herhalde diyordum ama bitmedigini gördüm umarım tekrarlamaz...ee sizler ne yaptınız varmı yeni gelişmeler malum çok geçmiş sayfalar gözüm yemedi okumayı fazla da yoramıyorum kendimi başım agrır gibi çünkü..
kızlar benim tahlillerimde toksoplazma ikisi de (seroloji TOXO IgM ve TOXO IgG) negatif çıkmıştı.... doktorum 6. ayda bu testi tekrarlayalım dedi...
bu arada geçen aylarda eşimin babası çiğ köfte yapmıştı yemedim ama onun yerine baya bi laf yedim... kaydirigubbakcemile3 sakın çiğ et yemeyin anacım.ne olur ne olmaz ... ama ben pizza, lahmacun ve kebap yedim. bunlar da riskli mi yani :bbo:
hmm cinsiyet bilmem sormadımki vallaa:)))))))))))Akşama eşim testleri yine doktora götürecek benide götürürse bakarız ama emin değilim olsun varsınn:)
günaydın kızlarrr ayyy sabah sabah moralim bozuldu yaaa
şu atv deki müge anlının progrmaında küçük bi çocuğu arıyorlardı
1 ayı geçkin bir süredir, annesi de hergün o programdaydıı
meğer çocuk ölü bulunmuş evine çok yakın bir yerde
ve katil zanlısı annesiymiş, aklım almıyor bir türlüüü
küçücük bi çocuğaa bi anne bunuu nasıl yapabilir
çok sinirlllyim çokkk allah rabbiim bildiği gibi yapsın...
onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.
slm kızlar nasılsınız dün yoktum kötü idim salı akşamından dün akşama kadar hep kustum iyi degildim bitti herhalde diyordum ama bitmedigini gördüm umarım tekrarlamaz...ee sizler ne yaptınız varmı yeni gelişmeler malum çok geçmiş sayfalar gözüm yemedi okumayı fazla da yoramıyorum kendimi başım agrır gibi çünkü..
canım önce pembeydi ii ce belirgin kırmızıya döndü kahve diil malesef
aklına bile gelmedi dimi canım
dediğim gibi diğer haber herşeyi bastırdı
Allah'ım kimseyi böyle bi duruma getirmesin
hep iyi çıkacak diyorduk ama yinede tam emin değildik tabii
artık kanıtı da elinde canım
Allah'ım başka acılar yaşatmasın
tabi ne kadar unutmaya çalışsanda unutamazsın
ne kadar neşelensende aklının bi tarafı hep bebişinde
artık o günler geride kaldı canım sen gelecek güzel günlere bak
ben sana demiştim sonucu alınca geride kalan günler aklına bile gelmez diye
unuttun şimdi hepsini hafifledin dimi ohhh ne güsellllll kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :teytey: :hooray:
BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..
..
onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.
Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..
NAZLIMMM ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMM Gözünaydın canımımmm :teytey: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:
ayyy nazlıııııımmmmm içim bi tuhaf oldu yemin ederim tüylerim diken diken olduu
süpper bi haber buuuu
allahıma çok şükürler olsuuunn
karakızcım ve sonuç alcak herkees sizden de gelcek güzel haberler inşşallahh a.s.
hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah İnşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
İnşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
uff kızlar evi toplamaya başlamam gerekiyo -tatlicadiarzu-
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
tatlılarım bu plasenta nası bişey haberi olan varmı hareket edermi buu
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
varmı başka yeni gelişmeler
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını
ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:
hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah İnşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
İnşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını
sorduğun soruyu tam bilmiyorum amahayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah ınşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
ınşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?