2009 Kasm Anneleri

cerincim geçmiş olsun canım lekenmelerin nasıl renk olarak yani benimde kahverendi var dr idrar yollarından dedi düşükle ilgili olsa yataktan kalkarken birden kan boşalır dedi

canım önce pembeydi ii ce belirgin kırmızıya döndü kahve diil malesef

ufff bu bulantıda çok pis şey yaaa benimde dunden beri var ama benimki üzüntüden

çiğ köfte yememekle en doğrusunu yapmışsın aferim sanaa
pişmiş etten bi sorun yok ama iyi pişmesi lazım ben pizza yedim ondan tırsıyom biraz salam var ya içinde CADIARZU ama pişmiş aslında inş. bişey yoktur

hmm cinsiyet bilmem sormadımki vallaa:)))))))))))Akşama eşim testleri yine doktora götürecek benide götürürse bakarız ama emin değilim olsun varsınn:)

aklına bile gelmedi dimi canım
dediğim gibi diğer haber herşeyi bastırdı
Allah'ım kimseyi böyle bi duruma getirmesin
hep iyi çıkacak diyorduk ama yinede tam emin değildik tabii
artık kanıtı da elinde canım
Allah'ım başka acılar yaşatmasın
tabi ne kadar unutmaya çalışsanda unutamazsın
ne kadar neşelensende aklının bi tarafı hep bebişinde
artık o günler geride kaldı canım sen gelecek güzel günlere bak
ben sana demiştim sonucu alınca geride kalan günler aklına bile gelmez diye
unuttun şimdi hepsini hafifledin dimi ohhh ne güsellllll kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :teytey: :hooray:

ay bende bugun evdeyim ya açtım gördum allah kimsenin ayağını kaydırmasın sapıtmasın

eşin içinde inşallah hayırlısı olur bebişin uuğur getirsin babasına :teytey:

hastaneden de çoookk mutlu dön inşalahh canımm :Saruboceq:

geçmiş olsun mavişimm
yeni haberler şöyle cerinciğimin hafif kanaması oldu dr. düşük tehlikesi var demiş 10 gün yatcak hiç kalkmadan bi de cerinciğimin kızı olcakmış inşşaalllahh
kendimce de öğrendi cinsiyeti kızdı dimi kıız?

hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah ınşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
ınşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
uff kızlar evi toplamaya başlamam gerekiyo -tatlicadiarzu-
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
tatlılarım bu plasenta nası bişey haberi olan varmı hareket edermi buu
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
varmı başka yeni gelişmeler
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını

Olmazmı gülüm ya rüyalarım hayallerim düşüncelerim kalbin ağrıdı her gün..Bir anım dua etmeden geçmedi ama hep iyi düşündüm küçücük bir ya kısmı varya o yedi bitirdi beni..Ben yağa kalktım toparlandım devam dedim..

İnan dünü unuttum hatırlamıyorum tertemiz yolumuza devam Allahım dediğin gibi başka acılar yaşatmasın bugünlerimize hep çok şükür..:Saruboceq:

Sonuçta hamilelik heranımız riskle dolu ama Meleklerimiz var koruyorlar bizleri Şükürler Olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Oğlum çok mutlu Eşim içimdeki düğüm çözüldü diyor habire arıyor annem telefonda ağlama diyor hıçkıra hıçkıra kendi ağlıyor ablamm bebeği gibi seviyor canımızsın sen bizim canımın canı sağlıklı diyor abimler dün gece uyuymamış bile eminiz ama aklımız yinede sende diyor sizler benim için hep dua ettiniz Ben ne diyebilirimki Allahım hiç hiç birinizi başımdan eksik etmesin..Hepinizi hepinizi çok seviyorum ben:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim:

NAZLIMMM ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMM Gözünaydın canımımmm :teytey: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:

biz sana dedik dimii elifcimmm
inş.. hayırlısıyla kocacın alıcak işi bebiş bereketiyle gelir hiç merak etme seen

hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah İnşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
İnşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
uff kızlar evi toplamaya başlamam gerekiyo -tatlicadiarzu-
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
tatlılarım bu plasenta nası bişey haberi olan varmı hareket edermi buu
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
varmı başka yeni gelişmeler
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını

ayyy nazlıııııımmmmm içim bi tuhaf oldu yemin ederim tüylerim diken diken olduu
süpper bi haber buuuu
allahıma çok şükürler olsuuunn
karakızcım ve sonuç alcak herkees sizden de gelcek güzel haberler inşşallahh a.s.

NAZLIMMM ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMM Gözünaydın canımımmm :teytey: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:

Canımm Allah razı olsun sen nasıl oldun bugün iyimisin yatıyorsun değilmi bak kalkmak yok ona göreŞenizŞeniz

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞükürler olsun birtanesiii Allahım hepinizden Razı olsun..Evett şimdi dualarımız onlarla hepimizle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben bilmiyorum ama dikkat et kendine.evi toplayacam diye yorma kendini.amaaaaaan varya bu kaynanalar iyice canımı sıkmaya başaladı of ya ne bunların derdi anlamadım gitti.evlendiriyolar oğullarını sonra geline düşman oluyolar.ay anam evlendirme oğlunu turşusunumu kurcan anlamadımki.kötükedihüso

Canımmm çok sevindimmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Gelmiş geçmiş olsun. Artık yüzün gülüyor tamamiyle çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağlıkla gelsin yavrunuz kucağınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:

Benim pozitif çıktı toxoplazma. Lisedeyken geçirmiştim. Bir işe yaradı yani. kaydirigubbakcemile3 Yine de sağlıklı olmadığı için yememeye çalışıyorum ama bu konudan korkmam gerekmiyor en azından. :lepi:

canım kendini sakın yormadan yavaş yavaş topla dikkat et haa
demek gene bir kaynana faciası allam yarebbiiimmm....

sorduğun soruyu tam bilmiyorum ama
Plasenta anneyle bebek arasındaki besin, oksijen ve diğer maddelerin alışverişini sağlayan yapıdır.
canım dikkat et kendine taşınırken felan hiçbirşey yapma
aman boşver şu kaynanayı kafana takma konuşsun dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…