2009 Kasm Anneleri

ohh yaaa sükürler olsun :teytey:
canim gözün aydin olsun...:sm_cool:
allah im cok büyüksün hayirli haberler geldi, sükürler olsun
sirf bu haberi duymak icin busabah erken uyandim...
kizlar cok yazsiyolar ben yetisene kadar gerilerde kalmasin diye kaktim kostum..

canım, sonucun temiz çıkacağından hiç şüphem yoktu zaten. gözümüz aydın.:dance::teytey:

Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.

Canımmm Seni gördüğüme çok sevindim çok ama çok teşekkür ederiz teyzesi Allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Hepimiziz hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin kucaklarımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar, bu arada benim boğazım çok kötü cayır cayır yanıyor. normalde böyle olunca tentürdiyot+gliserinle temizlerim geçer. ama şimdi cesaret edemiyorum. bir zararı olur mu ki? yada iyi bir tavsiyesi olan var mı?

Canım yaa uykusuz bıraktık seni ama şükürki haberlerimiz iyi teyzesi..Çok çok mutluyuz daim olsun inşallahh iyiki vardınız bizimleydiniz..Hepinizden Allah razı olsun a.s. a.s.
canım, sonucun temiz çıkacağından hiç şüphem yoktu zaten. gözümüz aydın.:dance::teytey:

Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.

Aminnnnnnnnnnnnnn a.s. a.s. a.s. Canımsın yaa moralimi hep yukarda tutmamı sağladınız tam yıkıldım dediğim gün hepiniiz elimden tuttunuz ne desem az sizlere..Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..Ve hep iyilik haberlerimizle gelelim.. a.s. a.s.

saol bitanem İnşallah herşey olduğu kadar napimm kimsem yok burda arkadaşlar geliriz dedi ama kimsye yük olmak istemiyom yavaş yavaş yaparım
hemde nasıl geçen gece o kadar çok ağladım ki anlatamam çok üzüldüm
tüm telaşı zaten oğlunu bana kaptırdı şimdi çocukta olcak tam gidiyo diye uyuz ediyo beni nefret ediyom saygımı gösteririm ama sevgi yok ona karşı
sanki zorla aldık alıncayakadar herşey sonra kötükedihüso hepsi cadı
ewet arkadaşlarımdan biliyom iyi kaynanalarda var ama
ayyy yazdıkça kötü oluyomm boşşverrrr kaydirigubbakcemile2
ohhh oğluda benim bide bebişimiz oluyooo :lepi: daha nolsun çok şükür elhamdülillah
oda orda çatlasın kaydirigubbakcemile3

nevroş, benim toxo da pozitif ama her ihtimale karşı bana antibiyotik verdi. iki günde bir alıyorum.

nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hihoyyyt delikafadulden :CüvCüv: :dance:
cok sevindim canım benim
hepimizin gözü aydııı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞükürler olsun birtanesiii Allahım hepinizden Razı olsun..Evett şimdi dualarımız onlarla hepimizle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KARAKIZ, DİLMUH VE MART09 DA bize çok güzel haberler getirecek :Saruboceq:

juliet, senin kuzun ne çabuk büyüyor maşallah. bu gidişle sen bizden önce doğurcan.sırnaşık şey

Canımmmmmmm sağol birtanem :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:

oh canım ya ne güzel işte oğluda senin bebişte senin o çatladığıyla kalsın boşveeeeer.hem tayinde çıkmış bak uzakta olunca tatlı olursun belkim.ya boşver bak benimki uzakta bende saygımı gösteriyorum ki küsmüş gerçi benimki oğlunada banada.neyse keşke umrumda olsa dimi.kaydirigubbakcemile3ya bizimde tayin çıkacak bekliyoruz ne zaman açıklandı,ay bizimkide açıklandımıki hiç haberimiz yok valla.

nazlım sonunda güzel haber aldı (daha öncede yazmıştım güma gitti sanıırm) karakızdanda güzel haberler alacaz yakında hiç birşeycik yok bebişlerimizde.

aha gene kaynana mevzuu açılıyo sanki :jeyyar: canım üzme kendini yaaa tatlım mucuuu

kızlar sizin yüzünüzden ne haldeyim halimi bi görseniz.bi elimde kitap bi elimde süt ayaklarım karşı sandalyede bi yandanda size laf yetiştiriyom komedi halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…