2009 Kasm Anneleri

inşallahhhh yarın seninki göstertirde valla bende rahatlarım doğacak hala cocuğun cinsiyetini bilmiyoz kaydirigubbakcemile3

nedek nan artık doğunca öğrencez en olmadı :roflol::roflol:
o zaman da gösterir heralde
eliynen kapatarak doğuyomuşş :roflol: :roflol:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Evet cnm cinsiyetler öğreniliyor benim hiç haberim yok:))))))Olsun hayırlısı birtanem sırayla öğrenicez nasipse :Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok teşekkür ederiz teyzesi..Senin değerin yüksekmiş o yüzden yollamaz inşallah öğrenirsin cinsiyetini Hayırlısı ne ise o olsun a.s. a.s.

NAZLIM bugun artık senin be bebikonun şerefine ağlamak uzulmek yokkkkk gülmek var mutlu olmak varrr Şeniz
:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.

cerin kullanıcısından alıntı
saolsun valla allah razı olsun aynı apartmandayıs daha kaynana görumce elti gelen giden bi kul yok babam geldi tee nerelerden ne varsa onlarda var zate ]

ayy canım ya Allah yardımcın olsun bitanem

ya doktora gidince malaklaşıyom sorcaklarımı unutuyom sora eve gelince aklıma gelio yauwww :mymeka:

karışımı dıştan sürüyosun ve boğazına iyi mi geliyor?
valla bilemicem bi zararı varmı yaa
ben ılık suya bikaç damla papatya yağı damlatıp o suyla gargara yapıyodum iyi geliyodu

nazlı gözün aydın valla güzel haberler alalım hep kartanesi en çok senin bebişin hareket etmesini bekliyom

Bumudur Budur :hooray::hooray::hooray::hooray:

Yok cnm öğrenmedim yaa gidersem öğrenip gelirim belkide ama eşim gidecek bakalımkafamçokkarıştı:uhm:

neyse önemli kısmını geçtik bukadarı da yeter bize bugün şenlik var ne güzel çok sevindim yaa :teytey: Şeniz

ağzını hayra aç kız :mymeka:

bir arkadaşım demişti meyve suyu birde iki üç lokma kek ye bebek hareketlenir kendini gösterir demişti o her defasında uygulamış bebişini sonuna kadar göstermiş kendini

üleynnn bukadar kasım anası olurmu doktorlar kasım ayın doğrtma rekoru kıracaklar heeee:roflol::roflol:
:roflol:
kasimda nüfus patlamasi yasanicak valla
subatta martta durmadan calismisiz kasimdada meyvelerini toplucaz insallah

kuşlar ben de yarın sabah gidiyorum üçlü içina.s
senden de iyi haberler bekliyoruz sekerim

slm bayanlar nasılsınızx bakem
iyiyiz seker sen nasilsin bebisin nasil

ağzını hayra aç kız :mymeka:
anacim seninki edepli terbiyeli, usturuplu cocuk diye dedim
sana bir önceki randevuda tahmini cinsiyet söylemislermiydi yoksa bu ilkmi olcak
bak ben dondurma taktigini denedim gerckten tepisiyo benim velet dondurma yeyince..yaninda meyve suyuda icmistim sende yap bakalim..doktorda sana rovö$ata ceker belki :roflol:

:roflol: :roflol:
dün diyom otururken hadi artık hareket etsenee diyee kociş kızıyo bana :roflol:
ben de napim artık kendi haline bıraktımm o benden inat çıktı

nan varya korkuyom ahan sana hareket deyü bu velet sana bi gün bi tekme koycak yeri öpecen haaa :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…