- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:
ayni programa bende baktim az evvel tesadüs sinir oldum anasinagünaydın kızlarrr ayyy sabah sabah moralim bozuldu yaaa
şu atv deki müge anlının progrmaında küçük bi çocuğu arıyorlardı
1 ayı geçkin bir süredir, annesi de hergün o programdaydıı
meğer çocuk ölü bulunmuş evine çok yakın bir yerde
ve katil zanlısı annesiymiş, aklım almıyor bir türlüüü
küçücük bi çocuğaa bi anne bunuu nasıl yapabilir
çok sinirlllyim çokkk allah rabbiim bildiği gibi yapsın...
onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.
07narcicegi .!.:hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz Elhamdülillah İnşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
İnşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
uff kızlar evi toplamaya başlamam gerekiyo
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
tatlılarım bu plasenta nası bişey haberi olan varmı hareket edermi buu
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
varmı başka yeni gelişmeler
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını
canim esas allah senden razi olsun kendi moralini hic bozmamaya calistin, bizide üzmemek icin elinden geleni yaptin senin pozitifligin sayesinde bizde böyle mutlu olduk...NazLi .!.:Canım yaa uykusuz bıraktık seni ama şükürki haberlerimiz iyi teyzesi..Çok çok mutluyuz daim olsun inşallahh iyiki vardınız bizimleydiniz..Hepinizden Allah razı olsun
seninki yien göstermez bak görürsünşakkıdıKartanesi .!.:benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee
cerin kız ne özendim sana babacığın almış kahvaltılıkları meyveleri gelmiş.ohhh ne güzel maaşallah
nası yani içten mi dıştan mı? dıştandır heral tentürdiyot dediğine göre :uhm:
Canısı belki yakın zamanda geçirmişindir ondan vermiştir. Benim çok eski olduğu için gerek görülmedi bişi verilmedi. a.s.
kuşlar ben de yarın sabah gidiyorum üçlü içina.s
saolsun valla allah razı olsun aynı apartmandayıs daha kaynana görumce elti gelen giden bi kul yok babam geldi tee nerelerden ne varsa onlarda var zate
canım, benimde yaklaşık 3 sene önce çıkmıştı meydana. ama bence ondan öncesinden. hiç şaşırmamıştım, köfte yapmak için kıymayı yoğurup sonra yarısını oturup çiğ çiğ yiyen bir insanda çıkması normal herhalde.kaydirigubbakcemile3
ulen bugun özelliklen sana dua etcem ha kartanesü hem cinsiyetini gör hemde pıt pıt içinde hisset de şu bebiş senin baskılarından kurtulsun deyü mannak gaci seni delikafadulden
içten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.
ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?
anacım ilk defa duyuyom :1shok: peki sorması ayı boğazının içine nası sürüyon gıııı fisfisfis
ayy seninki de bi acaipmiş hee millet torunu olur diye sevinir seninki bi de üzülüyomu yuh yaaniii
benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?