2009 Kasm Anneleri

ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:

yemeyin anacim sizde tutun accikin bogazinizi cokacimcoook
su ilk aylar gecsin sonra yemeye baslarsiniz
toxoplasma negatif olan necok insan varmis meger
bilseydim hec bahsedip sizide telasa sokmazdim
bende positif oldugu halde 3 gündür salam yemeye basladim

ayni programa bende baktim az evvel tesadüs sinir oldum anasina
iste ana var anacik var
dayanamadim kapattim üzüntüye gelemiyorum zaten..
bu arada insallah kocan ise alinir

canim plasenta asadaysa dikkat etmek gerekiyomus bende gecen biyerde okudum ama internetten arastirirsan detayli bilgiye ulasabilirsin..
sen yiende emin olmadan agir is yapma
bide plasenta assagidaysa cinsel iliski falanda yasak

NazLi .!.:
Canım yaa uykusuz bıraktık seni ama şükürki haberlerimiz iyi teyzesi..Çok çok mutluyuz daim olsun inşallahh iyiki vardınız bizimleydiniz..Hepinizden Allah razı olsun
canim esas allah senden razi olsun kendi moralini hic bozmamaya calistin, bizide üzmemek icin elinden geleni yaptin senin pozitifligin sayesinde bizde böyle mutlu olduk...
bebekler iyi olsun anneler mutlu olsunda uyku bisey degil

Kartanesi .!.:
benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee
seninki yien göstermez bak görürsünşakkıdı

Nazlicim gözün aydin canim benim.. cok sevindim inanki.. bizler zaten bisey cikmayacagini biliyorduk.. ama keske sende üzülmeseydin bugüne kadar.. olsun simdi hersey gecti cok sükür.. önünde kocamaan bi 5 ay var seni bekliyor.. hayirlisiyla kucagimizada almak nasip olsun yavrularimizi..

buarada doktorum bana üclü yapmicak ama yaptirmasammi diye düsünüp duruyorum.. ikilim 956/ 1 cikmisti.. hakkimizda hayirlisi Allahtan haziran 5te randevum var cinsiyeti ögreniriz insallah..

cerin kız ne özendim sana babacığın almış kahvaltılıkları meyveleri gelmiş.ohhh ne güzel maaşallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun babandan cnm bak ne güzelde düşünmüş hızır gibiler bir şekilde yetişiyorlar..Afiyet olsun cnm sana ye iç yat dinlennn iyi şeyler düşün olurmu a.s.[/QUOTE]

NAZLIM bugun artık senin be bebikonun şerefine ağlamak uzulmek yokkkkk gülmek var mutlu olmak varrr Şeniz

cerin kız ne özendim sana babacığın almış kahvaltılıkları meyveleri gelmiş.ohhh ne güzel maaşallah

saolsun valla allah razı olsun aynı apartmandayıs daha kaynana görumce elti gelen giden bi kul yok babam geldi tee nerelerden ne varsa onlarda var zate

nası yani içten mi dıştan mı? dıştandır heral tentürdiyot dediğine göre :uhm:

içten acıyor canım. 35gr gliserinle 15gr tentürdiyotu eczacıma karıştırtıyorum ve bu karışımı buzdolabımdan hiç eksik etmiyorum. bunu bana çok tecrübeli bir kbb doktoru önermişti. acayip etkili, hatta çok gerektğinde oğluma bile sürüyorum.

ama şimdi cesaret edemedim. zararı olurmu ki diye?

Canısı belki yakın zamanda geçirmişindir ondan vermiştir. Benim çok eski olduğu için gerek görülmedi bişi verilmedi. a.s.

canım, benimde yaklaşık 3 sene önce çıkmıştı meydana. ama bence ondan öncesinden. hiç şaşırmamıştım, köfte yapmak için kıymayı yoğurup sonra yarısını oturup çiğ çiğ yiyen bir insanda çıkması normal herhalde.kaydirigubbakcemile3

kııııııız bendede garanti vardır ha.bende eskiden yerdim çiğ çiğ sonra tenyamıydı neydi ondan olmuştu 10 yıl önce falan.ya doktoruma sorammı bilemedim bugün.adama o kadar soracak şey vardıki şimdi hiçbiri aklıma gelmiyo yaaaaaa.

ulen bugun özelliklen sana dua etcem ha kartanesü hem cinsiyetini gör hemde pıt pıt içinde hisset de şu bebiş senin baskılarından kurtulsun deyü mannak gaci seni delikafadulden

:roflol: :roflol:
dün diyom otururken hadi artık hareket etsenee diyee kociş kızıyo bana :roflol:
ben de napim artık kendi haline bıraktımm o benden inat çıktı

ayy seninki de bi acaipmiş hee millet torunu olur diye sevinir seninki bi de üzülüyomu yuh yaaniii

bizimki numune türünün son örneği kötükedihüso

benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee

ayy inşallah güzel sağlıklı haberlerle gelirsin bitanem uff ya şimdi senin vakitte geçmezz benim öle oldu gün saydımm saat saydım bi yolunu bulup bi gün önce gittim sabırsızlıktan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…