Olmazmı gülüm ya rüyalarım hayallerim düşüncelerim kalbin ağrıdı her gün..Bir anım dua etmeden geçmedi ama hep iyi düşündüm küçücük bir ya kısmı varya o yedi bitirdi beni..Ben yağa kalktım toparlandım devam dedim..
İnan dünü unuttum hatırlamıyorum tertemiz yolumuza devam Allahım dediğin gibi başka acılar yaşatmasın bugünlerimize hep çok şükür..:Saruboceq:
Sonuçta hamilelik heranımız riskle dolu ama Meleklerimiz var koruyorlar bizleri Şükürler Olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Oğlum çok mutlu Eşim içimdeki düğüm çözüldü diyor habire arıyor annem telefonda ağlama diyor hıçkıra hıçkıra kendi ağlıyor ablamm bebeği gibi seviyor canımızsın sen bizim canımın canı sağlıklı diyor abimler dün gece uyuymamış bile eminiz ama aklımız yinede sende diyor sizler benim için hep dua ettiniz Ben ne diyebilirimki Allahım hiç hiç birinizi başımdan eksik etmesin..Hepinizi hepinizi çok seviyorum ben:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim:
saol bitanem İnşallah herşey olduğu kadar napimm kimsem yok burda arkadaşlar geliriz dedi ama kimsye yük olmak istemiyom yavaş yavaş yaparım
hemde nasıl geçen gece o kadar çok ağladım ki anlatamam çok üzüldüm
tüm telaşı zaten oğlunu bana kaptırdı şimdi çocukta olcak tam gidiyo diye uyuz ediyo beni nefret ediyom saygımı gösteririm ama sevgi yok ona karşı
sanki zorla aldık alıncayakadar herşey sonra kötükedihüso hepsi cadı
ewet arkadaşlarımdan biliyom iyi kaynanalarda var ama
ayyy yazdıkça kötü oluyomm boşşverrrr kaydirigubbakcemile2
ohhh oğluda benim bide bebişimiz oluyooo :lepi: daha nolsun çok şükür elhamdülillah
oda orda çatlasın kaydirigubbakcemile3
juliet, senin kuzun ne çabuk büyüyor maşallah.bu gidişle sen bizden önce doğurcan.sırnaşık şey
nazlım sonunda güzel haber aldı (daha öncede yazmıştım güma gitti sanıırm) karakızdanda güzel haberler alacaz yakında hiç birşeycik yok bebişlerimizde.
Canımm Allah razı olsun sen nasıl oldun bugün iyimisin yatıyorsun değilmi bak kalkmak yok ona göreŞenizŞeniz
onlar hep facia bitanemm yaa İnşallah dikkatli olurum canım benimm geçmişi okuyamadım sen nasılsın datlum yeni haberlerin varmı üç dört gündür bakamadım
ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:
oh canım ya ne güzel işte oğluda senin bebişte senin o çatladığıyla kalsın boşveeeeer.hem tayinde çıkmış bak uzakta olunca tatlı olursun belkim.ya boşver bak benimki uzakta bende saygımı gösteriyorum ki küsmüş gerçi benimki oğlunada banada.neyse keşke umrumda olsa dimi.kaydirigubbakcemile3ya bizimde tayin çıkacak bekliyoruz ne zaman açıklandı,ay bizimkide açıklandımıki hiç haberimiz yok valla.
kızlar, bu arada benim boğazım çok kötü cayır cayır yanıyor. normalde böyle olunca tentürdiyot+gliserinle temizlerim geçer. ama şimdi cesaret edemiyorum. bir zararı olur mu ki? yada iyi bir tavsiyesi olan var mı?
saol bitanem İnşallah herşey olduğu kadar napimm kimsem yok burda arkadaşlar geliriz dedi ama kimsye yük olmak istemiyom yavaş yavaş yaparım
hemde nasıl geçen gece o kadar çok ağladım ki anlatamam çok üzüldüm
tüm telaşı zaten oğlunu bana kaptırdı şimdi çocukta olcak tam gidiyo diye uyuz ediyo beni nefret ediyom saygımı gösteririm ama sevgi yok ona karşı
sanki zorla aldık alıncayakadar herşey sonra kötükedihüso hepsi cadı
ewet arkadaşlarımdan biliyom iyi kaynanalarda var ama
ayyy yazdıkça kötü oluyomm boşşverrrr kaydirigubbakcemile2
ohhh oğluda benim bide bebişimiz oluyooo :lepi: daha nolsun çok şükür elhamdülillah
oda orda çatlasın kaydirigubbakcemile3
ben de annamadımm vallanası yani içten mi dıştan mı? dıştandır heral tentürdiyot dediğine göre :uhm:
Canımmm Seni gördüğüme çok sevindim çok ama çok teşekkür ederiz teyzesi Allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Hepimiziz hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin kucaklarımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar, bu arada benim boğazım çok kötü cayır cayır yanıyor. normalde böyle olunca tentürdiyot+gliserinle temizlerim geçer. ama şimdi cesaret edemiyorum. bir zararı olur mu ki? yada iyi bir tavsiyesi olan var mı?
ayy ne üzülmüşün küstüne sende üzme kendinikaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
hangi kurum bizim tarım bakanlığı
ben biraz yaklaşıyorum ama onla yaşamayı öğrenmem gerekiyo
napimm kocişimin annesi bebeğimin babannesi
onu içime sindirmem gerek old. gibi kabul etmem gerek
ayy demesi çok kolayy hee kaydirigubbakcemile2 İnşallah yapcem bikere daha onun yüzünden ağlayıp yuvamın huzurunu kaçıramam bebişimi üzemem :CüvCüv:
benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee
nevroş, benim toxo da pozitif ama her ihtimale karşı bana antibiyotik verdi. iki günde bir alıyorum.
nazlıcım gözün aydın tatlım ben sana dedim temiz çıkacak diye allahım kawuştursun sizi tekrar gözün aydın şu anki sewincini tahmin edebiliyorum boğazım düğümlendi müjdeni alınca çok seindim
iyiyim canım kötü düşünmemeye çalışıyom.annem şehirdışında malesef yalnızım senağlama babacım geldi kahvaltılık almış meyveler falan almış gelmiş kahvaltı ettirdi gitti şimdi yatıcam yine
Sonuçlar temizzzzzzzzzzzzzzzz Allahıma Kurban Olayımmmmmmmmmmm Yaşasınnnnnnnn:))Şükürler Olsunnn Kızlarr ya ağlıyorum Sevinçten deliricem bitti geçtii unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiii geride kaldı hepsii Şükürler Olsunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah ınşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
ınşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
uff kızlar evi toplamaya başlamam gerekiyo -tatlicadiarzu-
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
tatlılarım bu plasenta nası bişey haberi olan varmı hareket edermi buu
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
varmı başka yeni gelişmeler
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını
KARAKIZ, DİLMUH VE MART09 DA bize çok güzel haberler getirecek :Saruboceq:
ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:
nazlım sonunda güzel haber aldı (daha öncede yazmıştım güma gitti sanıırm) karakızdanda güzel haberler alacaz yakında hiç birşeycik yok bebişlerimizde.
benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?