2009 Kasm Anneleri

NAZLIM DÜNDEN BERİ HEP AĞLIYORUM AMA ŞU AN SENİN İÇİN MELEĞİN İÇİN SEVİNÇTEN AĞLIYORUMMM çok mutlu oldum canımmm

ayy seninki de bi acaipmiş hee millet torunu olur diye sevinir seninki bi de üzülüyomu yuh yaaniii

nazlım sonunda güzel haber aldı (daha öncede yazmıştım güma gitti sanıırm) karakızdanda güzel haberler alacaz yakında hiç birşeycik yok bebişlerimizde.

Mavişimmmm birtanemmm yok gümlemez sadece heyecanımı mazur görün İnşallah birtanem ondanda güzel haberler alıcaz bugün giden arkadaşlarımızın hepsinden yaa 9 ay boyunca iyi haberle dolsun artık bu konu ..Allahım çok büyükkk hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞenizSağol canım benim çok sağolŞeniz

Canımm Allah razı olsun sen nasıl oldun bugün iyimisin yatıyorsun değilmi bak kalkmak yok ona göreŞenizŞeniz

iyiyim canım kötü düşünmemeye çalışıyom.annem şehirdışında malesef yalnızım senağlama babacım geldi kahvaltılık almış meyveler falan almış gelmiş kahvaltı ettirdi gitti şimdi yatıcam yine

nazlıcım gözün aydın tatlım ben sana dedim temiz çıkacak diye allahım kawuştursun sizi tekrar gözün aydın şu anki sewincini tahmin edebiliyorum boğazım düğümlendi müjdeni alınca çok seindim

ayy ne üzülmüşün küstüne sende üzme kendinikaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
hangi kurum bizim tarım bakanlığı
ben biraz yaklaşıyorum ama onla yaşamayı öğrenmem gerekiyo
napimm kocişimin annesi bebeğimin babannesi
onu içime sindirmem gerek old. gibi kabul etmem gerek
ayy demesi çok kolayy hee kaydirigubbakcemile2 İnşallah yapcem bikere daha onun yüzünden ağlayıp yuvamın huzurunu kaçıramam bebişimi üzemem :CüvCüv:

nası yani içten mi dıştan mı? dıştandır heral tentürdiyot dediğine göre :uhm:

narçiçeeemm harikasun yauwww naniknanik

Amin canım inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tatlım hiçbir önerim yok maalesef. Geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin. a.s.a.s. a.s.

aman ne yapcaz işte boşver kocişlerin anaları atamazsın satamazsın maalesefkaydirigubbakcemile3canım kocişin çıkacak tayinide o emniyet müdürlüğü.bakalım biz nereye gitcez.sizinki nereye çıktı.hayırlı olsun bu arada

Canım çok tşk ederim elimde değildi düşünmemek ama çoğu zamanla olumlu düşündüm hayırlısı dedim burayada hep öyle yazdım..Çok sağol cnm Allahım hepimize hep hayırlı haberler nasip etsin. a.s.

Allah razı olsun babandan cnm bak ne güzelde düşünmüş hızır gibiler bir şekilde yetişiyorlar..Afiyet olsun cnm sana ye iç yat dinlennn iyi şeyler düşün olurmu a.s.

hadi gözün aydın olsun canım. Allah bütün güzel haber bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.

cerin çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol istirahat et bebişin için elinden geleni yap.

mavideniz sana da geçmiş olsun canım.

elifsun inşallah eşin güzel haberlerle döner.

Allah yardımcın olsun canım. bizde tayin isteyecektik bebebğimiz için vazcaydık. plesanta sorunu bende de var canım ev taşımada hiç bir katkıda bulunma senin için çok önemli dikkat edin kendinize nolurrrrrrrrrrrr

bu arada yeni cinsiyetler belli olmuş hayırlı ugurlu olsun listemize inşallah.

hepinize merhaba cici annelerrrrrrrrrrrrrrr a.s.

KARAKIZ, DİLMUH VE MART09 DA bize çok güzel haberler getirecek :Saruboceq:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canımın içi inşallahhhhhhhhhhhh

ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:

nan ne yoruyosun cocuğu ya ecük oturda dinlen bea kaydirigubbakcemile

nazlım sonunda güzel haber aldı (daha öncede yazmıştım güma gitti sanıırm) karakızdanda güzel haberler alacaz yakında hiç birşeycik yok bebişlerimizde.

canım inşallahhh allahın izni ile hep böyle güzel haberler alacağız
ya canım sen hala düzelemedin dimi senin bebiş pek bi nazlı annesi bak ben sana sölim
bak hiç rahat vermiyo anneciğine aman sağlıklı olsunda inşallah sende en kısa zamanda daha iyiy olursun canım Şeniz

benim haber yarın inşşallahh canımm cinsiyeti öğrencez gösterirsee

inşallahhhh yarın seninki göstertirde valla bende rahatlarım doğacak hala cocuğun cinsiyetini bilmiyoz kaydirigubbakcemile3

nazlım evet kötü bir şey olmayacak artık 9 ayımız sorunsuz geçsin inşallah kaldı 6 ay aslında çogumuz bitti 3 ayı hatta 4 bitenlerde var hayırlısı olsun balım..cinsiyetlerde ögreniliyor sanırım ayy darısı başımıza ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…