2009 Kasm Anneleri

ayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam
ben kayseriliyim mantı çekti bildim pastırmalı kuru fasulyemi yoksam cokacimcoook anamm karakızz sen duyma cerin sende

bizim sonumuz nolcak böle yaa anca avcumuzu yalarız biz laelaelaelaelae

bişi sölemedii fisfisfis

ulaşabileceğin bir telefon numarası varsa arayıp sor canım...eminim seni rahatlatacaktır ...a.s kendine dikkat et a.s. Şeniz

kızlar doğum konusunda düşüncem kesinlikle normal doğumdan yana.... ilk aylarda çok korkuyordum ama artık hiç korkmuyorum ve çok kolay bi doğum olacağına inanıyorum... ben normal doğumun en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum.. hem epidural sezeryan olacağına epidural normal doğum olsun daha iyi......

benim mesai bitti... kartanesi ile ebisceyi merak ediyorum.... görüşürüza.s. iyi akşamlar

canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilgine. o dr.a prospektüsü okuyunca sormuş ama bişey olmaz demiş dr.u dr da sıradan bir dr değil Alper mumcu. İki kutu bitirmiş bile. İnşallah birşey olmamıştır. Rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.a.s.

künefe istiyom künefeeeeee cokacimcoook

yok kıs normal doğumda hiç iz kalmıyor walla hiç kesmemişler gibikaydirigubbakcemile3

-

kıs izi düşünen kimmm :roflol:

ayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam

iyiki söylemedin ne olduğunu kimse anlamadı :roflol::roflol::roflol:

ya bari ilaç fayda etmiş mi bana bulantı dönemimde hiç bişey fayda etmioduuu :bbo: bi tek seruma metpamid katarlarsa geçiodu ona da vücudum reaksiyon verdi çarpıntım oldu fenalaştım falan ıyyy gitsin gelmesin o günler yaaaa
allah arkadaşa da herkese şifa versinnn inş bişi olmasss:Saruboceq:

Rica ederim ne demek cnm benim sağlıkla alsın bebişini kucağına tatlı annemizde:) İyi bir doktorsa korkmayın lütfen bazen oradan buradan duyma bilgilerde kafa karıştırıyor eminseniz doktorunuzdan tamamdır gerisi boş..

Sanırım internet sitesi vardı o doktorun oradan biliyorum..Hayırlısı birşeycik olmaz kuzucuğa :Saruboceq::Saruboceq: a.s. a.s.

Yine azıcık kaçıyorum gelene kadar giden olursa ki karakızz mesai bitiyor seninde az kaldı a.s. hepinizi çok öperim bi yarım saat sonra görüşürüz nasipse a.s. a.s. a.s.

kocişi aradım sizin yüzünüzden herif fenalık geçircek yakında tamam karıcım hepsini yazdım akşama alır gelirim dedi
geç kalma sakın dedim
:roflol:

Cerinnnnn Allah sana akıl fikir versin Balımmmmmmmm yazık bu kızlara yapma böyle cidden günahlarınıda alıyorsun demedi deme:1no2:Öptüm şekerler hem sen dinlen bakalım artık!

kocişi aradım sizin yüzünüzden herif fenalık geçircek yakında tamam karıcım hepsini yazdım akşama alır gelirim dedi
geç kalma sakın dedim
:roflol:

alemsin valla yazık ya adama.hepsini istedinmi şekerim tek tek.kocandan bahsettik onu istemedimi anam canın.ben istemiştir diye düşündüm ammakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…