ben kayseriliyim mantı çekti bildim pastırmalı kuru fasulyemi yoksam cokacimcoook anamm karakızz sen duyma cerin sendeayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam
uleyyynnnn aşeriyorum resmen yok künefe bende naptımm sağ avucumun içini yaladım memişime sürdümmmmmm :roflol: aşeripte yiyemiyosan böle yapılırmıştaaaaa koca karı lafı ama olsun ben gene de yaparınnn delikafadulden
delüü kafamçokkarıştı pis canımız istedi biz hiç burda şekerpare lafı veriyok mu yada karpuzz aaaa
sen şekerpare ve karpuz demiyosan ben hiç zeytinyağlı yaprak sarma yada içli köfte diyomuyummmm hayatta sölememmmm laelaelaelaelae
nannnnn ne ediyonnuz sizz ya bak içli köfte diyince canım çekti.alt komşum kilisli acep buzluğunda varmıdır ki:jeyyar:
delüü kafamçokkarıştı pis canımız istedi biz hiç burda şekerpare lafı veriyok mu yada karpuzz aaaa
sen şekerpare ve karpuz demiyosan ben hiç zeytinyağlı yaprak sarma yada içli köfte diyomuyummmm hayatta sölememmmm laelaelaelaelae
klava: aaaa susun bakem benimde başladı canım istemeye ha.anam bide ne kadar çok şey yazdılar künefede bitmiştim ben
bişi sölemedii fisfisfis
hayatım burda kafamı dağıtıyom yoksa akşama kadar ağlıyorum deli gibii bana iyi geliyonuzzz :teselli:
Kullanılmasın diyor cnm ya birkaç sitede buldum aynısı özellikleride aynı ya içine baksaydınız ne yazıyor prospektüsü okuyun canım birde ve yinede kullanmasın bundan sonra.Doktor verdiğine göre bir bildiği vardır diyede düşünüyorum ama henüz kanıtlanmamış hamilelikte..
nannnnn ne ediyonnuz sizz ya bak içli köfte diyince canım çekti.alt komşum kilisli acep buzluğunda varmıdır ki:jeyyar:
koş git gı şansını dene kaydirigubbakcemile3
çatlak gacıııben kiraz ve dondurma hiç demem sen demessen ayıp canım aaadelüü kafamçokkarıştı pis canımız istedi biz hiç burda şekerpare lafı veriyok mu yada karpuzz aaaa
bize anca avcumuzu yalatıyolar demi canım ya haa şnsan bi yapıp yedirirdemi:roflol: hehe geçen teyzemde gün vardı benide çağırdı gittim işte.orda koca karılar falan önce konuştular balık malık diye.sonra aaaaaa canım senin canın ister şimdi avcunu kokla bari dediler.ayyyyyyy komedi bu koca karılar ha
yalvar ben aş erdim de belkim verir bizede getir amanannnnn ne ediyonnuz sizz ya bak içli köfte diyince canım çekti.alt komşum kilisli acep buzluğunda varmıdır ki:jeyyar:klava:
kötükötüyüm ben sölerinnnnn :jeyyar:klava: :icecream:
künefe istiyom künefeeeeee cokacimcoook
yok kıs normal doğumda hiç iz kalmıyor walla hiç kesmemişler gibikaydirigubbakcemile3
-
ayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam
canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilgine. o dr.a prospektüsü okuyunca sormuş ama bişey olmaz demiş dr.u dr da sıradan bir dr değil Alper mumcu. İki kutu bitirmiş bile. İnşallah birşey olmamıştır. Rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.a.s.
canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilgine. o dr.a prospektüsü okuyunca sormuş ama bişey olmaz demiş dr.u dr da sıradan bir dr değil Alper mumcu. İki kutu bitirmiş bile. İnşallah birşey olmamıştır. Rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.a.s.
çatlak gacıııben kiraz ve dondurma hiç demem sen demessen ayıp canım aaa
bize anca avcumuzu yalatıyolar demi canım ya haa şnsan bi yapıp yedirirdemi
yalvar ben aş erdim de belkim verir bizede getir amaklava:
kötüklava: :icecream:
dondurmamda vaaaaa kirazımdaaaa :icecream:
walla bi denesem miki canın birşey isterse söle diyor hep hatta yoksa bile makinası var yapar 2 dakikadacokacimcoookkoş git gı şansını dene kaydirigubbakcemile3
kıs izi düşünen kimmm :roflol:
iyiki söylemedin ne olduğunu kimse anlamadı :roflol::roflol::roflol:
niye kıs oradaki izde önemli olur mıu canımkaydirigubbakcemile3
heeeeeee iyiki söylememişim ya söylesem ne olrdu acepkaydirigubbakcemile3
yaw sayıp durmayın şu mamişleri kocişe şimcik liste yollayacağımklava:
kocişi aradım sizin yüzünüzden herif fenalık geçircek yakında tamam karıcım hepsini yazdım akşama alır gelirim dedi
geç kalma sakın dedim
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?