2009 Kasm Anneleri

Cerinnnnn Allah sana akıl fikir versin Balımmmmmmmm yazık bu kızlara yapma böyle cidden günahlarınıda alıyorsun demedi deme:1no2:Öptüm şekerler hem sen dinlen bakalım artık!

öhüüü nazlı bana anca gidersün dedüüü tamam bee yazmıyom yemek adı falan :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

üleeeyyy susun üleeeeyyyyy okadaer bahsederseniz yemeklerden aşermeyen karı ben krispi aşerttiniz beni iyimi susun bakem deeettttttklava:klava:klava:

alemsin valla yazık ya adama.hepsini istedinmi şekerim tek tek.kocandan bahsettik onu istemedimi anam canın.ben istemiştir diye düşündüm ammakaydirigubbakcemile3
oooo elinin altında zaten ne zaman canı çekerse:roflol:
nerde bu kartanesi yaaa........yoksa cinsiyeti göstermedi diye çekti kenara bebişi mi paylıyo :roflol::roflol:

cidden kıs yapar mı yapar bu kısın bebişle işi çok zor yawkaydirigubbakcemile3

kocişi aradım sizin yüzünüzden herif fenalık geçircek yakında tamam karıcım hepsini yazdım akşama alır gelirim dedi
geç kalma sakın dedim
:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dur ben bi kocişi arayım bakam

aha bu da kocayı aramaya aşerdi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kartanesinin dr gene doğuma falan çıktıysa bizimki bu sefer almıştır cihazı bebişi izliodurrr
bence kartanesünün oğluşu olcak şimdi ilham geldi bana :) ebisceyi bilmiom

lan söylemeyin burada yemek isimleri falan nerden hemen gidip ayarlayacagız..şimdi eve gidince ne yemek yiyecez onu düşünüyorum hazırda birşeyler yok...

kızlar ben çıkıyom kız uyanır şimdi daha zeytinyağlı fasülye yapacam hepinizi öptüm

hadi kolay gelsin ayy ben önceden sabahtan yapardım yemeğimi şimdi çok tembelleştim öğlen oluyor ancak yapıyorum çok tembelleştim çokkafamçokkarıştı

Merhabalar bugün daha önce bahsettiğim üzre arabanın muayenesini yaptırttım. Göbegimi öyle bir salmışımki öne dogru adam sonunda "abla hamilemisin" diye sormak zorunda kaldı. Evet diyince yorum süperdi ama "E abla madem hamilesin enişte niye gelmedi, o getirseydi ya arabanı" Benim cevap daha da süperdi, "o burada degil biz Türkiyede yasamıyoruz yani anlayacağın Allah yakmış bir kere, bi kerede sen yakma" :)

:roflol:iyi hadi gözün aydın canım oh koşturmamışlar ne güzel.

ohhhh iyi yapmışsın kıs walla süperde nasıl anladı adam yaw o kadar var mı göbişfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…