2009 Kasm Anneleri

ohh ii ii başarılı oldun yanee kaydirigubbakcemile2

ohhhh iyi yapmışsın kıs walla süperde nasıl anladı adam yaw o kadar var mı göbişfisfisfis

Valla cok zor oldu, aslında su sıra hiç hamile degil tam olarak sisko olarak algılanıyorum insanlar tarafından ama ben sürekli belimi tutarak durunca ve paytik paytik yürüyünce haliylen dikkat çekti. Ama eve geldiğimde göbeği öne doğru itmekten belim ağrıyodu:)

kızlar ben çıkıyom kız uyanır şimdi daha zeytinyağlı fasülye yapacam hepinizi öptüm
bak bidemamalardan bahseyın dıyoo giter ayak fasulye diyor

:roflol: :roflol:
ay herkes nere gitti.

ben burdayım tatlım ama benimde müsterı var ılgılenemıom

kızlaar ben geldiiimm
ay biraz geç oldu ama neyse geldim sonunda kusura kalmayın gari...
geçmişi okuyamıyom akşamamisafir gelcek ev temizliyoz iki arada girdim de yazıyom
bebişimiz koccamaan olmuuuşş, ta 206 gr teyzeleri
bacaklarını kapatmış bi de ellerini koymuş kerata üzerine...
yani tam göremedi dr. teyzemiz ama %95 kız dediii kaydirigubbakcemile3
3 lü için kan verdik 4 gün sonra çıkcak o zaman tekrar bakcaz cinsiyete
ebisceye gelincee o giremicek haftasonu ondan ben veriyom bilgileri
karşılaştık hastanede kendisiynen o da 3 lü için kan verdi
dr.u ona da kesin olmamakla birlikte erkek demiş
bizden bu kadar öptüm hepinizii

hadi gözün aydın canım.maaşallah kocaman olmuş.çok namuslu annesi baksana bacakları kapatmak yetmemiş bide eliyle kapatmışkaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı olsunnn işallah 3 lüler çok ii çıkar canımm

he kartanesi bacımnan karşılaştuk valla benim velet namaz kılar pozisyondaymış dr. amcası namaz kılıyo bu dedi sonra bi taklaattı valla suratımıza salladı pipiyi :) %95 erkek dedi dr. e artık gördük de pipiyii herşey normal ilaç vitamin vs. hiçbişi vermedi 3 lüyü verdik 4 gün sora alcaz

hadi gözünüz aydın canım.suratıınıza salladı ha:roflol kadar merak ettiniz alın size der gibikaydirigubbakcemile3

Ebiscemmm gözün aydın birtanemm Allahım test sonuçlarınıda böyle hayırla neşeyle almanı nasip etsin a.s. a.s. a.s.

Kartanemm Senide gözün aydın tatlımm Allahım sağlıkla şu sonuçlarınızı almayı nasip etsin oyy yerim yaa maşallah Şükürler olsun a.s. a.s. a.s.

Mart birtanem işlerini halletiğine çok sevindim tatlım a.s. a.s. a.s.

kartanesi ebisceee gözünüz aydıınnnn ayy ne güzel yaa artık büüyüdüler de şirinlik yapmaya başladılar kaydirigubbakcemile3
martcım senin de gözün aydın canım tbr ediyorum :lepi:

hadi gözünüz aydın canım.suratıınıza salladı ha:roflol kadar merak ettiniz alın size der gibikaydirigubbakcemile3
teşekkürler cnm efett yaa salladı valla
amin canım inşallah allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin

ayy ne güsel bi prenses daha geliyor haaa hemde edeplisinden maş.oğluşuma isteyim bari şimdiden.ebiseceden önce davranayımkaydirigubbakcemile3inş sonuçlarıda güsel alırsın canısı

maş.senin yavruya haa şimdiden namaza başlamış kuzum.ayy ben sana demiştim yaw erkek diye hayırlısıyla testin sonucunuda alırsın güzelimmmmkaydirigubbakcemile5

kartanesi canım masallah gözün aydın cimcimen hayırlı olsun :ecrin_bebek:
ebisce canım seninde gözün aydın pipiyi nasıl göztermiş öle v hayırlısı ile kucagına alasın

ebisce ve kartanesi hayırlı uğurlu olsun....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…