herkese merhabaa.s. bende allahın izniyle kasım annesi olucam. 14+4 günlük hamişim. benide alır mısınız aranıza
hoşbulduk ne kadar güzel bi karşılama bu böylehihoyyyt ay iyiki gelmişim buraya.
ben dedğim gibi 14+4 günlük bi hamişim. ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı cok şükür. bebişin cinsiyeti ise henüz bellli değil. merakla bekliyoruz. ilk bebeğimiz. cinsiyet farketmez ama eğer erkek olursa kocam kayınpederimin adını koycağı için ben kız olsun istiyorum:Saruboceq: işte bölee..
yaa bu doktorlar ne kadar gicik insanlar yaaaaaakızlar ben geldim
annemde kalıcam bu akşam geç cvp yazabilirim burda internet çok ağır...
test sonucumuzu aldık ve uzun uzun doktorumuzla konuştuk
moralim çok bozuk, yüzde yirmi down risk faktörü çıktı testim de(
doktor aminiyo testi öneriyor.
ne yapıcam kızlar bilmiyorum yaaa sizden akıl almak istedim.
Kızlar benimde inanılmaz moralim bozuk 3'lü test sonucumu aldım cidden anlam veremedim ağlamak istiyorum annem dibimde aglıyamıyorumda. Cıkan sonucumda yas riskim 1:540 bebişimin down sendromu riski 1:840 mış. Dr bana 1:100 ün altı için riskli 1:1000 in altı için orta risk grubu diyoruz dedi. Amniyosentez yaptırabilirmişim, yada ondan önce 20. haftada cok cok iyi bir dr a detaylı ultrason yaptırabilirmişim. Ama ben cumartesi dönüyorum ve benim yasadığım yerdeki dr lar çok berbat.
Normalde 1:840 cok kotu degil tahmin edebiliyorum ama dr o kadar moralimi bozduki.
Çok ama çok mutsuzum........
kızlaar ben geldiiimm
ay biraz geç oldu ama neyse geldim sonunda kusura kalmayın gari...
geçmişi okuyamıyom akşamamisafir gelcek ev temizliyoz iki arada girdim de yazıyom
bebişimiz koccamaan olmuuuşş, ta 206 gr teyzeleri
bacaklarını kapatmış bi de ellerini koymuş kerata üzerine...
yani tam göremedi dr. teyzemiz ama %95 kız dediii kaydirigubbakcemile3
3 lü için kan verdik 4 gün sonra çıkcak o zaman tekrar bakcaz cinsiyete
ebisceye gelincee o giremicek haftasonu ondan ben veriyom bilgileri
karşılaştık hastanede kendisiynen o da 3 lü için kan verdi
dr.u ona da kesin olmamakla birlikte erkek demiş
bizden bu kadar öptüm hepinizii
hosgeldin canima.s.etuuba .!.:herkese merhaba bende allahın izniyle kasım annesi olucam. 14+4 günlük Hamileim. benide alır mısınız aranıza
hahah kız kayınpederin adı neki kaydirigubbakcemile3
oo elifcimde gelmüşş
olaylarin topigi ne hale gelmis yine yaa 1 günde ne haberler gelmis gecmise azcik bakindim beynim bulandi vazgectim okumaktan..önemli yada benim görmedigim baska haberler varsa özet geciverin bir zahmet
yaa bu doktorlar ne kadar gicik insanlar yaaaaaa
canim moralini bozma herseyin basi moral hicbiseycik olmicak bebisine inan
tatlim sen nerdesin kii..olmadi döner yasadigin yerdeki doktorlara yaptirisin hicmi iyi birileri yok yani ille bulursun..bozmayin moralinizi ne olur ihtimaller cok kücük ama doktorlar karsisindakinin psikolojisini düsünmeden konusuyo ondan oluyo bunlar...
ayy 206 gr peynir kalibi gibi sırnaşık şey
bu sefer gösterdi yani murdaina erdin mi tatlim:teytey:
ultrasonda tepistimi onu yazmamissin bebek tepisiyoda sen hissetmiyon:smiley-cool:
hosgeldin canima.s.
cerin in senin bebegin nasil tatlim?kanamalarin bitti insallah
adı irfan. bide sonuna can koyucaklarmış. irfan candüşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo
selam tatluma.s.selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
irfan can mi:roflol:adı irfan. bide sonuna can koyucaklarmış. irfan candüşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo
yok teyzesi malesef lekeler devam edio senağlama ama geçicek biliyom ii duşunuyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?