2009 Kasm Anneleri

ebisce gıııııı koptum suratınıza salladı haaa:roflol::roflol: hadi hayırlı uğurlu olsun canımmm işallah 3 lu testlerinizi de guzel guzel alıp guzel haberler verirsinizzz :1hug:

şimdi kartanesi başlar benim kızım fıstığını niye suratıma doğru göstermedi deyüüüü :roflol:

herkese merhabaa.s. bende allahın izniyle kasım annesi olucam. 14+4 günlük hamişim. benide alır mısınız aranıza

herkese merhabaa.s. bende allahın izniyle kasım annesi olucam. 14+4 günlük hamişim. benide alır mısınız aranıza

hoşgeldin tubişşş hayırlı uğurlu olsunn gelll tabiii durduğun kabahat kıssss alkisalkisalkis ee sen ne alemdesin hamilelik nası gidio 2li test falan yaptırdın mı cinsiyet belli mi anlat bakem azcıkkk

hoşbulduk ne kadar güzel bi karşılama bu böylehihoyyyt ay iyiki gelmişim buraya.
ben dedğim gibi 14+4 günlük bi hamişim. ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı cok şükür. bebişin cinsiyeti ise henüz bellli değil. merakla bekliyoruz. ilk bebeğimiz. cinsiyet farketmez ama eğer erkek olursa kocam kayınpederimin adını koycağı için ben kız olsun istiyorum:Saruboceq: işte bölee..

hahah kız kayınpederin adı neki kaydirigubbakcemile3

olaylarin topigi ne hale gelmis yine yaa 1 günde ne haberler gelmis gecmise azcik bakindim beynim bulandi vazgectim okumaktan..önemli yada benim görmedigim baska haberler varsa özet geciverin bir zahmet

yaa bu doktorlar ne kadar gicik insanlar yaaaaaa
canim moralini bozma herseyin basi moral hicbiseycik olmicak bebisine inan

tatlim sen nerdesin kii..olmadi döner yasadigin yerdeki doktorlara yaptirisin hicmi iyi birileri yok yani ille bulursun..bozmayin moralinizi ne olur ihtimaller cok kücük ama doktorlar karsisindakinin psikolojisini düsünmeden konusuyo ondan oluyo bunlar...

ayy 206 gr peynir kalibi gibi sırnaşık şey
bu sefer gösterdi yani murdaina erdin mi tatlim:teytey:
ultrasonda tepistimi onu yazmamissin bebek tepisiyoda sen hissetmiyon:smiley-cool:

etuuba .!.:
herkese merhaba bende allahın izniyle kasım annesi olucam. 14+4 günlük Hamileim. benide alır mısınız aranıza
hosgeldin canima.s.

cerin in senin bebegin nasil tatlim?kanamalarin bitti insallah

yok teyzesi malesef lekeler devam edio senağlama ama geçicek biliyom ii duşunuyomm

cerin senin kanaman mi war? nedeni neymiş? doktorun bişey söyledi mi? düşük tehlikesi yok dimi?

irfan can mi:roflol:
sanatci ismi gibi biri modern biri alaturka[/QUOTE]

demeyin öyle yaaa zaten düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo. ee sizinkilerin cinsiyeti belli mi?

yok teyzesi malesef lekeler devam edio senağlama ama geçicek biliyom ii duşunuyomm

canim benim hic moralini bozma sen gerekeni yapiyosun zaten gerisi allahtan..beklemek cok zor biliyorum bendede 5.haftada 1 damla kanama olmustu kafayi yicektim nerdeyse...
hersey gecicek bu günleri gülerek, bebislerimiz kucagimizda, onlarin kokusunu icimize cekerek anicaz insallah
9 ay boyunca kanamali geciren gebeler var masallah saglikli bebisleri oluyo seninde öyle olucak eminim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…