2009 Kasm Anneleri

demeyin öyle yaaa zaten düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo. ee sizinkilerin cinsiyeti belli mi?
kocanin israriyla mi koyulcak bu isim ben konuya sonradan dahil oldum da öyle bisey anladim sanki
bizim cinsiyetimiz belli degil ama ne olursa olsun isim konusunda anlastik
erkek olursa yasin olcak kiz olursa ecrin asya nisa yada deniz
kiz biraz muallakta bakalim hayirlisi sagliklisi

ilk ffikir kaynanamdan çıktı. benim uyuz kocamda ne war canım koyalım diyoo Çok üzgünüm çoook. ama cesedimi çiğnemeleri lazım.
inan kız isimleri hep benim düşündüğüm isimler. zewklerimiz aynı sanırım. seninki kaç haftalık? eskiden cinsiyet için en az 16 haftalık olunca belli oluyodu ama şimdi maşallah doktorlar 12. haftadan itibaren cinsiyeti söylüyolar. özellikle erkek olunca. bende sabırsızlanıyorum artık. ama dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsuna gerisi boş.

benim kaynanam da erkek olursa yasin yerine yusuf koyun dedi(kaynatamin adi)
kiz olursada kaynatamin annesinin adi tekmile onu koyun dedi lafin arasinda söyledi aslinda direkten degil ama ben carptim hemen geri kesinlikle karsiyim anne baba adi koymaya eger koycak olsamda kendi annemin babamin adini koyarim dedim..sustu kaldi :dance:
bence sende kocana karsi diret niye senin babanin adi madem benimkinin adini koyalim yada ikisinide degil de
canim ben yurt disinda yasiyorum burda doktorlar tr deki gibi hemen vermiyo müjdeyi emin olmadan söylemiyolar:çok üzgünüm:
simdi 15.haftadaayiz bakalim haftaya yien randevum var orda söyler belki

kızlar iyi akşamlar.........size önemli bişey soracağım dün dr cinsiyetine baktı.%90 kız dedi.sizce yanılma payı varmı %100 demediği için.

gözün aydin dicem ama sevinemedin mi kiz olduguna ..
% 90 yüksek bir ihtimal canim ama bazen %100 dediklerinde bile yanilan doktorlar var
birsonraki kontorole kadar bekleyiop daha saglikli bilgi alabilirsin

slm kızlarrrr
kaydirigubbakcemile3 kartanesinin dr gene doğuma falan çıktıysa bizimki bu sefer almıştır cihazı bebişi izliodurrr
bence kartanesünün oğluşu olcak şimdi ilham geldi bana :) ebisceyi bilmiom
deli güldürdünüz benı haaaakaydirigubbakcemile3
aferin kıs ii cevap vermişinnn maşallah göbişe de bebişe deee
oh maşallahh büyümüş bebişin yaaa yeriz biz onuuu prenses gelıyo haa sanaa hayırlısıyla gelsın canım bebişlerimizzz.güsel haberlerle gelıceksin canım3 lü testtennn
oyy bak pipiyi göstermiş paşamız maşallahh hadi bakalım sendende güsel haberler alıcaz tatlımm
kızlar iyi akşamlar.........size önemli bişey soracağım dün dr cinsiyetine baktı.%90 kız dedi.sizce yanılma payı varmı %100 demediği için.

kesin midir bilemem ama hayırlısı olsun tatlım.bidaha kı ay kesınleşir heralde canımmm....sende yoktun uzun zamandırr özledik senııı

ya valla bende bugün koçişin paralarını harcadımm.pantalon aldım kızlar kot pantalon beli ayarlanabiliyo işte lastıklı 40 ytl ye aldım...3 tanede tunık aldımm..moralım bozuktu düzeldi valla alışveriş yapıncaahihoyyyt.koçise sinir oldum gecen akşam bi surat yaptım hiç konuşmadım...ya kardeşi gelıyo bide kardeşi kendi arkadaşlarınıda getiriyo.2akşam üstüste geldiler..sinir oldum aldım çantamı çıktım evden gezmeye gittim..dünde ağla ağla ben dedim zaten senı doğru düzgün göremıyorum 12 saat çalıştı buara.seninle zaman geçirmek istiyorum eve doluşuyolar.zaten kendıme zor yemek yapıyorum hamıleyım dedimm,düşünmüyolar rahatsız edermıyız fln diye dedımmm... ağladım durdummmm...işe yaradı amaaakaydirigubbakcemile3 parayı aldım alışveriş yaptımm ohhh rahatladım vallaaa...

annembirmelek canım pek iyi dewğilim de o yüzden.midem bulantılarım hala pek dinmedi o yüzden keyfim yoktu.sen nasıl sın canım.

annembirmelek canım pek iyi dewğilim de o yüzden.midem bulantılarım hala pek dinmedi o yüzden keyfim yoktu.sen nasıl sın canım.

kıyamam canım ya inşş biraz daha iyi olursun düzelcez artık yavaş yavaş kalımıcak mide bulantısı fln...
şükür şimdilik bebişimizle birlikte iyiyiz güsel haberler aldıkca seviniyoruzz...

kartanesine bakmaya geldimama ebiscede kartaneside ögrenememiş neyse haftaya ögrencekler sanırıminşallah görürler bu sefer ..gerçi yüzde üzerinden konuşmuş ama emin olmak başka...neyse ben geri kaçayım birazdan yatarım yarıniş var...iyi geceler

kasım anneleri günaydııııııııııınnnnn....akşam sordum ama bide size sorayım.bizim cinsiyetimiz belli oldu ama dr % 90 dedi.daha önce % 90 olupda yanılma yaşayan varmı biliyormusunuz....

hoşgeldin canımcım aramıza hayırlı olsun bebegın allah gönlüme göre versin kaydirigubbakcemile3

canlizzzzzzzz nannnn sen hala işte misin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:
heee işteydim kocamı bekledım napam yavrııımm

kasım anneleri günaydııııııııııınnnnn....akşam sordum ama bide size sorayım.bizim cinsiyetimiz belli oldu ama dr % 90 dedi.daha önce % 90 olupda yanılma yaşayan varmı biliyormusunuz....

boncukx hosgeldın canım doguran akadar hiç birseyın garantisi olmaski ama tabiki doktarlarda o kadar okumuş biliyorlar arada bir yanılma da olur ama sana denk gelecek deıl ya tatlım :lepi: kızzz ben sana yazdım nıe cevap vermedın bana klava: estetısyenım yazmısın nerde bende bayan kuaförüyüm belkım tanıyorumdur seni bende medikale gıttım leyla hanıma 10 önce

günaydın güsel anneler bende kimse yoktur diye korkuyordum ohhhhhhh bugün bir işim yok walla akşama kadar oğluşumla ilgilenecğim ve sizlerleyim

canliz kız bende ona gidiyorum.nasıl sence.ben senin yazdığını görmemişimdir kuzum yoksa niye yazmayayım yavvv.estetisyendim ama 1 yıl oldu çalışmıyorum ayrıldım.hangi kuaföf cicim senin bide hangi semtte.

yok güzelim kafana takma kesindir.ama bir sonraki ay kesin sonuç söyler sana.ama bazıları yanılada biliyor.bir tanıdığım anlatmıştı arkadaşına hep erkek demişler meğerse kordon bağı bacak arasındaymış.düşün yani doğan bebeğikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…