- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
kocanin israriyla mi koyulcak bu isim ben konuya sonradan dahil oldum da öyle bisey anladim sankidemeyin öyle yaaa zaten düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo. ee sizinkilerin cinsiyeti belli mi?
kocanin israriyla mi koyulcak bu isim ben konuya sonradan dahil oldum da öyle bisey anladim sanki
bizim cinsiyetimiz belli degil ama ne olursa olsun isim konusunda anlastik
erkek olursa yasin olcak kiz olursa ecrin asya nisa yada deniz
kiz biraz muallakta bakalim hayirlisi sagliklisi
benim kaynanam da erkek olursa yasin yerine yusuf koyun dedi(kaynatamin adi)ilk ffikir kaynanamdan çıktı. benim uyuz kocamda ne war canım koyalım diyoo Çok üzgünüm çoook. ama cesedimi çiğnemeleri lazım.
inan kız isimleri hep benim düşündüğüm isimler. zewklerimiz aynı sanırım. seninki kaç haftalık? eskiden cinsiyet için en az 16 haftalık olunca belli oluyodu ama şimdi maşallah doktorlar 12. haftadan itibaren cinsiyeti söylüyolar. özellikle erkek olunca. bende sabırsızlanıyorum artık. ama dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsuna gerisi boş.
deli güldürdünüz benı haaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kartanesinin dr gene doğuma falan çıktıysa bizimki bu sefer almıştır cihazı bebişi izliodurrr
bence kartanesünün oğluşu olcak şimdi ilham geldi bana :) ebisceyi bilmiom
aferin kıs ii cevap vermişinnn maşallah göbişe de bebişe deeeMerhabalar bugün daha önce bahsettiğim üzre arabanın muayenesini yaptırttım. Göbegimi öyle bir salmışımki öne dogru adam sonunda "abla hamilemisin" diye sormak zorunda kaldı. Evet diyince yorum süperdi ama "E abla madem hamilesin enişte niye gelmedi, o getirseydi ya arabanı" Benim cevap daha da süperdi, "o burada degil biz Türkiyede yasamıyoruz yani anlayacağın Allah yakmış bir kere, bi kerede sen yakma" :)
oh maşallahh büyümüş bebişin yaaa yeriz biz onuuu prenses gelıyo haa sanaa hayırlısıyla gelsın canım bebişlerimizzz.güsel haberlerle gelıceksin canım3 lü testtennnkızlaar ben geldiiimm
ay biraz geç oldu ama neyse geldim sonunda kusura kalmayın gari...
geçmişi okuyamıyom akşamamisafir gelcek ev temizliyoz iki arada girdim de yazıyom
bebişimiz koccamaan olmuuuşş, ta 206 gr teyzeleri
bacaklarını kapatmış bi de ellerini koymuş kerata üzerine...
yani tam göremedi dr. teyzemiz ama %95 kız dediii kaydirigubbakcemile3
3 lü için kan verdik 4 gün sonra çıkcak o zaman tekrar bakcaz cinsiyete
ebisceye gelincee o giremicek haftasonu ondan ben veriyom bilgileri
karşılaştık hastanede kendisiynen o da 3 lü için kan verdi
dr.u ona da kesin olmamakla birlikte erkek demiş
bizden bu kadar öptüm hepinizii
oyy bak pipiyi göstermiş paşamız maşallahhhe kartanesi bacımnan karşılaştuk valla benim velet namaz kılar pozisyondaymış dr. amcası namaz kılıyo bu dedi sonra bi taklaattı valla suratımıza salladı pipiyi :) %95 erkek dedi dr. e artık gördük de pipiyii herşey normal ilaç vitamin vs. hiçbişi vermedi 3 lüyü verdik 4 gün sora alcaz
kızlar iyi akşamlar.........size önemli bişey soracağım dün dr cinsiyetine baktı.%90 kız dedi.sizce yanılma payı varmı %100 demediği için.
karakız cım iyi akşamlar nasılsın.canım şu cinsiyet meselesi ile ne düşünüyorsun az önce yazmıştım yaa.
annembirmelek canım pek iyi dewğilim de o yüzden.midem bulantılarım hala pek dinmedi o yüzden keyfim yoktu.sen nasıl sın canım.
hoşgeldin canımcım aramıza hayırlı olsun bebegın allah gönlüme göre versin kaydirigubbakcemile3hoşbulduk ne kadar güzel bi karşılama bu böylehihoyyyt ay iyiki gelmişim buraya.
ben dedğim gibi 14+4 günlük bi hamişim. ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı cok şükür. bebişin cinsiyeti ise henüz bellli değil. merakla bekliyoruz. ilk bebeğimiz. cinsiyet farketmez ama eğer erkek olursa kocam kayınpederimin adını koycağı için ben kız olsun istiyorum:Saruboceq: işte bölee..
heee işteydim kocamı bekledım napam yavrııımmcanlizzzzzzzz nannnn sen hala işte misin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
kasım anneleri günaydııııııııııınnnnn....akşam sordum ama bide size sorayım.bizim cinsiyetimiz belli oldu ama dr % 90 dedi.daha önce % 90 olupda yanılma yaşayan varmı biliyormusunuz....
kasım anneleri günaydııııııııııınnnnn....akşam sordum ama bide size sorayım.bizim cinsiyetimiz belli oldu ama dr % 90 dedi.daha önce % 90 olupda yanılma yaşayan varmı biliyormusunuz....
günaydınnnnnnnnnnnnnnn kasım ayının ennnnnn güzelllllllllllll anneleri ve tabikide bebekleri
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?