günaydın karakızımmmm ayyyyyy ne güsel bi iltifat bu böleeeeeeopuyorumnanaktan
günaydın karakızımmmm ayyyyyy ne güsel bi iltifat bu böleeeeeeopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız? itek bugün boştasın ne güzel..
walla öle hergün yok işti yok yemekti falan derken sıkıldım walla,akşamada yemeğe davetliyim onun için yemek derdimde yok ooooooohhh ne güselzemuszemusgünaydın kızlar nasılsınız? itek bugün boştasın ne güzel..
aa bu smiley yenimi eklenmiş ben farketmemiştim ne güzelmiş opuyorumnanaktan ayy bide bu var zemuszemus
mavicim karakızcım günaydın.ay bu hamilelik bitene kadar benim merakım evhamım hiç bitmeyecek yaaa.
oyyyyyy kuzum kıyamam ben sana yavrucağım akşama kadar mı çalışacaksın:uhm:zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın mavimmm opuyorumnanaktan
itek boş boş evde otursun bizde çalışalım işyerinde mafoldumben
öyle karakızım vallamafoldumben bugün bir rahatsızlık hissi var üstümde neden bilmem ama grip olmayayımda . gerçi 1 e kadar çalışcaz ama 12 de işimiz var ...
ilk bebek mi boncukfisfisfis
boncuk dur evham yapma gerçi bizdede oluyor meraklanma ama ne yapalım bebişler iyi olsunda..bugünde bana işten bir arkadaş sordu bazen şişyor bazen iniyor karnım doktora sordunmu bir sıkıntı varmı neden büyümeye başlamıyor diye..oda ilk gebeligimden ötürü dikkat etmeyecegimi belki düşündügü için söyledi ama son zmanlarda benim aklıma takılan şeydi bu gerçi bir çok aksım annesinin henüz göbegi çıkmadı gebe pantalonlarına yeni yeni almaya başlayan var sanırım..ama aklımda kalıyor işte geçen tüm gün kusunca göbek gidiverdi sanki anlamadım bende..haftay kontrolümü bekliyorum o zmn bebiş ne durumda bir sıkıntı varmı yokmu ögrencem sorularımıda sormam lazım dün akşama aklımda idi şimdi yine unuttum not almak lazım...senden tasalanma cinsiyete takılma tekrar kontrolün ne zman o zman net ögrenirsin..yada rica etseydin tekrar kontrol için beklemeyip bir kaç gün sonra cinsiyet için baksaydı..
mavicim karakızcım günaydın.ay bu hamilelik bitene kadar benim merakım evhamım hiç bitmeyecek yaaa.
öyle karakızım vallamafoldumben bugün bir rahatsızlık hissi var üstümde neden bilmem ama grip olmayayımda . gerçi 1 e kadar çalışcaz ama 12 de işimiz var ...
oyyyyyy kuzum kıyamam ben sana yavrucağım akşama kadar mı çalışacaksın:uhm:
yok canım 1 e kadar c.tesileri ama gelmesek daha iyilir aslında napalım kadderrr utansınnnnnnnn senağlama
evet canım ilk.ben kız çok ama çok istiyordum eşimde.tabi öncelikle hayır ve sağlık diledik ama kız geçti içimizden.dr. %90 kız dedi.acaba yanılmış olabilirmi diye evham yapıyorum şimdi valla % 100 demediği için hala inanasım gelmiyor.
boncuk dur evham yapma gerçi bizdede oluyor meraklanma ama ne yapalım bebişler iyi olsunda..bugünde bana işten bir arkadaş sordu bazen şişyor bazen iniyor karnım doktora sordunmu bir sıkıntı varmı neden büyümeye başlamıyor diye..oda ilk gebeligimden ötürü dikkat etmeyecegimi belki düşündügü için söyledi ama son zmanlarda benim aklıma takılan şeydi bu gerçi bir çok aksım annesinin henüz göbegi çıkmadı gebe pantalonlarına yeni yeni almaya başlayan var sanırım..ama aklımda kalıyor işte geçen tüm gün kusunca göbek gidiverdi sanki anlamadım bende..haftay kontrolümü bekliyorum o zmn bebiş ne durumda bir sıkıntı varmı yokmu ögrencem sorularımıda sormam lazım dün akşama aklımda idi şimdi yine unuttum not almak lazım...senden tasalanma cinsiyete takılma tekrar kontrolün ne zman o zman net ögrenirsin..yada rica etseydin tekrar kontrol için beklemeyip bir kaç gün sonra cinsiyet için baksaydı..
kafana takma güzelim ben oğluşa hamileyken 3.ayında %90 erkek dedi bir sonraki ay %100 dedi daha bunda birşey demiyor acep bu kız mı diye aklımdan geçiyor
15 gün sonra 4 boyutluya gideceğim zaten o zaman belli olur da işte ben sabırsızım biraz anacım yaa.bence göbeğe pek takılma benimde bi iniyo bi şişiyo acayip bişey.....
mavicim hiçç takma kafanı benimde göbeğim fazla değildi dr a sordum merak etme 4-5 aylardan sonra çıkmaya başlayacak dedi
hatta bana ben senin gibi olsam 3. cocuğu bile yaparım ama ben hamileliğimde çok fazla şişiyorum dedi
benim dr 2 tane çocuğu varda kaydirigubbakcemile3
ben memnun kaldım leyla hanımdan havva hanım cok yogun yer bulmak zor oluyor bende ayın 20 gıbı gıdecegım ınsallah banada söyler turkbayragi benim dükkan dokumada dedeman tarafında da calıstım cokcanliz kız bende ona gidiyorum.nasıl sence.ben senin yazdığını görmemişimdir kuzum yoksa niye yazmayayım yavvv.estetisyendim ama 1 yıl oldu çalışmıyorum ayrıldım.hangi kuaföf cicim senin bide hangi semtte.
günaydın fıstıkkk opuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnnnn kasım ayının ennnnnn güzelllllllllllll anneleri ve tabikide bebekleri
hihoyyyt
15 gün sonra 4 boyutluya gideceğim zaten o zaman belli olur da işte ben sabırsızım biraz anacım yaa.bence göbeğe pek takılma benimde bi iniyo bi şişiyo acayip bişey.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?