sanırım erkek daha erken belli oluyormuş dimi.
kızlar bide başka bi topik de bi bilgi vardı.bebeğinizin gaz problemi olmaması için doğar doğmaz anne sütünden önce bir iki damla nar suyu damlatınca ( ama orjinal ) bebeğin hiç gaz sorunu olmuyormuş.diyorlar ....
aaa ne güsel bayan dr.o neler yapmış hamileliğinde soruyor musun hiç karakızım.bide dr.un normal doğum mu ypmış
günaydın fıstıkkk opuyorumnanaktan
3 aylıkeken hıc bırsey sölemedı mı sana bende o kadar sordum sölemedı ben kız hissediyorum ama dedım gülümsedi önumusdeki ay dedi hihoyyyt
Hepinize Tatlı günler dünyanın en en ennnn tatlı annişleri a.s. a.s.
Temizlik günü bugün sabahtan başladı valla :)Şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum a.s.
ya onu bende okudum ama pek emin değilim duymamıştım çünkü daha önce hiç
valla hiç sormadım canım
ben sezeryan yapacağım ama bunun için benden rapor istedi
ben belimden rahatsızım ve 2 yıl önce gittiğim beyin cerrahı bana ozaman ilerde hamile kaldığında kesinlikle normal doğum yapamassın demişti
günaydın canlizim opuyorumnanaktan
kızdır seninki garanti anasıda kuaför allah tahmin edemiyorum ben kızını süslü kokoş bişi olur
canım allah gönlümüze göre versin hepimizin
sağlıklı sıhhatli olsunlarda :Saruboceq:
Hepinize Tatlı günler dünyanın en en ennnn tatlı annişleri a.s. a.s.
Temizlik günü bugün sabahtan başladı valla :)Şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum a.s.
hoşgeldin canısı şimdiden kolay gelsin benimde tembellik günüm bugün -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm günaydın
kendini yorma sakın temizlik yapacam diye yavaş yavaş dinlene dinlene yap tamammı tatlım opuyorumnanaktan zemuszemus
günaydın hepinize annişler
geçmişi okuyayım dedim ama başım döndü atlayarak geldim nasılsınız bakalım bugün? opuyorumnanaktan
günaydın herkeseCanımmm geçmişe baktım bişicikler yok bu sefer doktora gidenler emin değil tam cinsiyetten Allahım hayırlısını nasip etsin..Onun dışındada çok şükür herkez iyiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben iyiyim Salı günü ev mevlüdü adağım vardı bebişin iyilik haberlerini bekliyordum çok şükür şimdi ona hazırlık yapıyorum..Evde temizlik yapılıyor herşey yolundaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ben yapmıyomki kadın var zemuszemus
Senin tatlım diyen dillerini yerim yerimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımmm geçmişe baktım bişicikler yok bu sefer doktora gidenler emin değil tam cinsiyetten Allahım hayırlısını nasip etsin..Onun dışındada çok şükür herkez iyiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben iyiyim Salı günü ev mevlüdü adağım vardı bebişin iyilik haberlerini bekliyordum çok şükür şimdi ona hazırlık yapıyorum..Evde temizlik yapılıyor herşey yolundaa
Sen nasılsın canım benim bebişimiz nasıl?İkinizide ennn ballısından öpüyorumŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ben yapmıyomki kadın var zemuszemus
Senin tatlım diyen dillerini yerim yerimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
süslemez miyim ben onu anamm kaydirigubbakcemile2 gecen uyumadan önce gözümün önünde canlandı 1 yaslarında gıbıydı kiprikler eşime benziyo uzun kıvrık beyaz tenlı benden de çilleri almıs saclarıda hafif bukleli kumral bakır arası reng de delikafadulden yerim ben onu yerim dedım
eşım noluyo dedı kızımı sevdim dedim alkisalkisalkis
Ablasının güzeliiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanablacım en iyisini yapıyorsun walla boşver sen kendini yorma bıdığın güsel annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah kabul etsin nazlıcım.
iyiyim işe gelip gidiyoruz oğluşumla daha doğmadan başladı mesaiye çarşamba annanemiz gelicek onu bekliyoruz dört gözle canım annem şimdi aradı pazara çıkıcam istediğin varmı diye.
bizde seni,bebişimizive doamızı öpüyoruz kocaman kocaman
günaydınnn kuzucuklarrrrrrrrrrr .... hepinizin günü çoooook güzel geçsin inşallahhhhhhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?