çok yavaş siteeeeeeeeeeeeeeeee ne yaptığımı anlamıyorum ya benim tickerimde yazım çıkmamış.
canım hoşgeldin a.s. sanırım bu kasılmalar çoğumuzda var ve çok fena haraket edemiyorsun öylece kalıveriyon
KARTANESİ dün bende bebeişimi ilk defa hissettim Şeniz
maviş bugunmü gidiyosun dr a cinsiyet için hadi bakalım ne diyecek sana sağlıklı olsunda canım öyle değilmi
hemen bakayım kıs dur
günaydınnnnn canımın içi zemuszemus
valla istanbuldada feci yağmur var
canım batma hissinden korktum önce sabah uyandığım zaman ama şimdi rahatladım teşekkür ederim Şeniz
kartanesi günaydın niye rüyana girdiki ayrıntılı ultrason orda bebişini 3 boyutlu göreceksin sen onu düün başka bişi düşünme bence
canım, ayrıntılı turp gibi çıkmış maşallah. hadi gözün aydın. benimde 3'lü temiz çıktı çok şükür.
ben halayı başlatıyorum sen takıl canım.:teytey::teytey::teytey:
tünaydın herkese:))))
canım gözün aydın tekrar allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
oyyy zeytinim gelmişş özledim kıs seni gel öpem Şeniz Şeniz
kız umarım dediğin sorun yoktur bizde ben hiç hatırlamıyom düştüğümü çatlatıcak bişey yaptımıayyy kızlar bu kuyruk sokumu olayında korkutmimde ablamda aynı sizin dediğiniz gibiydi ağrıları falan kırık varmış meğerse onda o allahtan hamilelik öncesi biliodu dr kesinlikle normal doğum yasak dedi doğum yaparken çok daha kötü olursun dedi sezeryana aldı... ama işin gıcık tarafı bende de aynı şikayetler var acaba bizimki hamilelikten dolayı mıdırrr :uhm:
bugün tam 4 ayım doldu kıslar oleyyy
resim çekildim göööbemin de ama küçük resimler com sitesinde sorun var herhalde size gösteremiyom işte.başka da nerden yapabilirim bilmirem(((
nazlım nasılsın diyorum iyimisin varmı snede kıpırtılar bende fazla birşey hissetmiyorum...kartanesi araştır madem hakkın var olmadı git o doktordan randevu al yazdırsın sana gider 100 çektirirsin..
günaydın kızlar a.s.
geçmiş olsun.. benim de kuyruk sokumumda ağrım oluyor... ne yürüyebiliyorum ne de yattığım yerde dönebiliyorum.... fıtık mı başka bişey mi bilemiyoruz çünkü film çektiremiyorum... dayanıcaz bi şekilde canım...
....
zeytünn kıı merak ettimmm burdan mesaja eklenti yapsanaa
karakız yine tıkanmaya gitti herhalde
kızzz sen kıpırtı neyyy hissediyonmu hiç
ben de tık yok valla
kıs nasıl yapacam cahil anneye anlatsana bi bakam
Evet cnm çok sevdikleri yok ama azıcık atıştırıp gelicek hemen kıpırtıları hissetmeye başlamadı henüz ama 18 haftayı azıcık geçin hissedeceksiniz.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?