2009 Kasm Anneleri

a handa 4 aylık bebişim

Eklentiler

• $S6301744.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $S6301745.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $S6301755.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 34
ya ben geçmişi bilmiyom da nazlıcım
siz aynı yede mi çalışıyonuz bakem haberim yok :uhm::uhm:

Yok Zeytinim ya aynı yerde olmak isterdim ama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMsnden sürekli görüşüyoruz o işlerinde mola veriyor bende evdeki, işleri hafifletiyorum gidip gelip sohpet ediyoruz..Yanımda olsa aynısı olurdu sanırımBu mevzuyuda dün konuşuyorduk bak az kaldı arada 1 buçuk hafta olunca ben önden gidiyorum ona anlatıyorum sonra aynısını tabi o yaşıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Senide bekleriz birtanesi:asigim:

öyle düşünme canım ben burda herkesi seviyorum yazsınlar yada yazmasınlar önemli değil Rabbim gönlümüze göre insanlar versin hep
sende benim canımsın opuyorumnanaktan

Zeytinim Maşallahh birde süslemiş püslemiş yine göbişinii çok şekersin cnms en yaa..4 ay hadi bakalım yavaş yavaş atlıyoruz ayları nazar:

:dance:beni de alın beni de ağlarım bak
karakızla da 1 hafta aramız var o benden büyük
ben de ondan öğrenirim diye kıpırtı hissediyomu diye sormuştum ondan
o zaman desene daha var

kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee

zeytünnnn yine maşallahın var da o sonuncuda kocaman çıkmış göbüşün gııı :))) yaw bi insanda heçç mi tüy olmaz maşallah subanallah gııııııııı nazarımız değmesün

Zeytinim Maşallahh birde süslemiş püslemiş yine göbişinii çok şekersin cnms en yaa..4 ay hadi bakalım yavaş yavaş atlıyoruz ayları nazar:

saol bitanem . kız sen izmirdeymişsin
olsun bize misafirliğe gelirsin
olmadı denk gelirsek bir gün kardeşim izmirde yaşıyo
belkim orda da görüşürüz kızzz

öyle düşünme canım ben burda herkesi seviyorum yazsınlar yada yazmasınlar önemli değil Rabbim gönlümüze göre insanlar versin hep
sende benim canımsın opuyorumnanaktan

Aminnnnnnnnnnn Rabbim herkezin gönlüne göre gönlünce yaşasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Yok düşünmüyorum cnm mavişim gibi sitem yaptım ister yazsınlar ister yazmasınlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Ne olursa olsunn dualarım herkezledir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız kara sen kaç kiloydun ammada zayıfmışsın maşşallah bi göbüşün var çokta şirin haaaaaaa nazar değmesin

saol canım ya
8 kilo ile hamile kaldım
şimdi 49.2 gramım ama bundan sonra alacam diye korkuyom
bide egzersizlere başlamadım henüz bugün araştırdım bir kaç hareket yapmaya başlayacam işte
senin de göbüşünü görelim hadi

herkeşin derdi aynı desene vereliniortak
bize hiç yasak masak yok tu nann nettınız siz öle kaydirigubbakcemile
crincim birşey dikkatimi cektı senın kan gurubunda eksi aynıyız yani eşinin kan gurubu ne bizde uyuşmazlı varda

a handa 4 aylık bebişim

cok tatlı cıkmıssın bebek :teytey:

:1shok:Çok üzgünüm çoook
canımcım ne oldu ben anlamadım kafam çoooooooook karışık malum az çnce yazdımda.ay canımın içi ben herkese yazarım benmi görmedim yoksa.canım benim

bi dakka ya şimdi görümcen kaynanan istemeyo deyü çocuğuylan van'a sizinle mi gelmek istiyo?? e kadın çalışırsa tabi ki de çocuk sana kalcak vanda kime bırakcak kocan neye guvenerek tamam diyoki sen bakmam deyince ?? bence saçma gerçi aranızda nasıl bi ilişki var bilmem de çocuğu olmasa hadi neyse de sen bebişle mi uğraşcan onun çocuğuyla mı?ben olsam istemezdim gibi gelio çocuk kaç yaşında bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…