karakız yine tıkanmaya gitti herhalde
kızzz sen kıpırtı neyyy hissediyonmu hiç
ben de tık yok valla
canım gelişmiş cevap varya iyice aşağı in eklenti ekle butonuna bas gözat tan resmi seç yükle ve hemen bize yolllaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
ya ben geçmişi bilmiyom da nazlıcım
siz aynı yede mi çalışıyonuz bakem haberim yok :uhm::uhm:
öyle düşünme canım ben burda herkesi seviyorum yazsınlar yada yazmasınlar önemli değil Rabbim gönlümüze göre insanlar versin hepCanımsın...Hiç Karşılıksız bırakmıyorsun mesajlarımı çok teşekkür ederim..Kızlar sohpetten göremiyorlar yada istediklerini görüyorlar istemediklerini görmüyorlar sanırım üzüldüm..Herkezin canı sağolsunkaydirigubbakcemile5
Yok Zeytinim ya aynı yerde olmak isterdim ama opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMsnden sürekli görüşüyoruz o işlerinde mola veriyor bende evdeki, işleri hafifletiyorum gidip gelip sohpet ediyoruz..Yanımda olsa aynısı olurdu sanırımBu mevzuyuda dün konuşuyorduk bak az kaldı arada 1 buçuk hafta olunca ben önden gidiyorum ona anlatıyorum sonra aynısını tabi o yaşıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Senide bekleriz birtanesi:asigim:
a handa 4 aylık bebişim
Zeytinim Maşallahh birde süslemiş püslemiş yine göbişinii çok şekersin cnms en yaa..4 ay hadi bakalım yavaş yavaş atlıyoruz aylarınazar:
öyle düşünme canım ben burda herkesi seviyorum yazsınlar yada yazmasınlar önemli değil Rabbim gönlümüze göre insanlar versin hep
sende benim canımsın opuyorumnanaktan
a handa 4 aylık bebişim
kız kara sen kaç kiloydun ammada zayıfmışsın maşşallah bi göbüşün var çokta şirin haaaaaaa nazar değmesin
bize hiç yasak masak yok tu nann nettınız siz öle kaydirigubbakcemileherkeşin derdi aynı desene vereliniortak
crincim birşey dikkatimi cektı senın kan gurubunda eksi aynıyız yani eşinin kan gurubu ne bizde uyuşmazlı vardaayyy kızlar bu kuyruk sokumu olayında korkutmimde ablamda aynı sizin dediğiniz gibiydi ağrıları falan kırık varmış meğerse onda o allahtan hamilelik öncesi biliodu dr kesinlikle normal doğum yasak dedi doğum yaparken çok daha kötü olursun dedi sezeryana aldı... ama işin gıcık tarafı bende de aynı şikayetler var acaba bizimki hamilelikten dolayı mıdırrr :uhm:
a handa 4 aylık bebişim
maaşallah şekerim çok şiriiiiiiin.
Aminnnnnnnnnnn Rabbim herkezin gönlüne göre gönlünce yaşasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Yok düşünmüyorum cnm mavişim gibi sitem yaptım ister yazsınlar ister yazmasınlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Ne olursa olsunn dualarım herkezledir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım benim hadi ama sizde atıverinde bir göbek gözümüz gönlümüz açılsın yawww
kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?