hadi gözün aydıın süper bişey dimii
ben artık hergün hissediyom sıpamı kaydirigubbakcemile5
saol bitanem . kız sen izmirdeymişsin
olsun bize misafirliğe gelirsin
olmadı denk gelirsek bir gün kardeşim izmirde yaşıyo
belkim orda da görüşürüz kızzz
bi dakka ya şimdi görümcen kaynanan istemeyo deyü çocuğuylan van'a sizinle mi gelmek istiyo?? e kadın çalışırsa tabi ki de çocuk sana kalcak vanda kime bırakcak kocan neye guvenerek tamam diyoki sen bakmam deyince ?? bence saçma gerçi aranızda nasıl bi ilişki var bilmem de çocuğu olmasa hadi neyse de sen bebişle mi uğraşcan onun çocuğuyla mı?ben olsam istemezdim gibi gelio çocuk kaç yaşında bu arada
saol canım ya
8 kilo ile hamile kaldım
şimdi 49.2 gramım ama bundan sonra alacam diye korkuyom
bide egzersizlere başlamadım henüz bugün araştırdım bir kaç hareket yapmaya başlayacam işte
senin de göbüşünü görelim hadi
hayret aslında erkek bebiklerin hareketi daha erken hissedilio die biliom ama senin oğluşun kendini yormuyo kıss kaydirigubbakcemile3
zeytünnnn yine maşallahın var da o sonuncuda kocaman çıkmış göbüşün gııı :))) yaw bi insanda heçç mi tüy olmaz maşallah subanallah gııııııııı nazarımız değmesün
bize hiç yasak masak yok tu nann nettınız siz öle kaydirigubbakcemile
crincim birşey dikkatimi cektı senın kan gurubunda eksi aynıyız yani eşinin kan gurubu ne bizde uyuşmazlı varda
cok tatlı cıkmıssın bebek :teytey:
karakızım gidiyorum evet bugün valla artık iyice merak ettim önceden hep erkek hissetmeye başlamıştım bu dayagı yogundu tek ben dgl çevremde herkes aynı şeyi hissetti ama son bir haftadır nedense kız olabilir diye hissetmeye başladım..
aman iyi formundasın ben 60 oldum yaaa
benim göbeğim şu göbüşler topiciğinde ama sen gibin zayıf değilimmm ben. birde egzersiz diyorr sankime fazlalığın var. bence çok iyi gidiyorsun.
kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee
yav ne yazacaktım unuttum bak şimdi..zeytinim göbüşün fazla yok ama belli olmuş yinede.nazlım kulaklarım çınladı....mavişim gibi sitem hee...şaka tabii bende sana takılıyorum..dilmuh bence müsade etme çok sıkıntı çekersin...len kimler msnde toplaşıyormuş bakem...neyse bende yemege gidecem şimdi..
yav ne yazacaktım unuttum bak şimdi..zeytinim göbüşün fazla yok ama belli olmuş yinede.nazlım kulaklarım çınladı....mavişim gibi sitem hee...şaka tabii bende sana takılıyorum..dilmuh bence müsade etme çok sıkıntı çekersin...len kimler msnde toplaşıyormuş bakem...neyse bende yemege gidecem şimdi..
:1shok:Çok üzgünüm çoook
canımcım ne oldu ben anlamadım kafam çoooooooook karışık malum az çnce yazdımda.ay canımın içi ben herkese yazarım benmi görmedim yoksa.canım benim
canımın içi ben bakamam deyince kocişte zaten hemen iş bulamaz buluncada kreşe verir dedi.çocuk 3-4 yaşında falan.ya ne bilem bende düşene bi tekmede ben vuramam diye olur dedim ama söyledim.ya az önce konuştuk kociş yeni söyledi işte.görümcem iyidir ama öyle o uzakta yani çok görüşmüşlüğümüz yok işte izinlerde fallan
benim göbüşümü kimse geçemez leynn :mymeka: sıramı virmeeemmcanlızım sao canım
sizinkisini geçemedim ama olsun şimdiden sonra büyüyecek benimkide banane
canımın içi ben bakamam deyince kocişte zaten hemen iş bulamaz buluncada kreşe verir dedi.çocuk 3-4 yaşında falan.ya ne bilem bende düşene bi tekmede ben vuramam diye olur dedim ama söyledim.ya az önce konuştuk kociş yeni söyledi işte.görümcem iyidir ama öyle o uzakta yani çok görüşmüşlüğümüz yok işte izinlerde fallan
kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee
Yaa başımın üzerinde yerin var herzmana beklerimm kardeşin varsa zaten ooo kesin geleceksin..Canım yaa düşünmesi bile güzel ..Ben nasipse söz verdim karakızza zaten gelicem bebeişide alıp opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Hepimiz görüşücez aa baktık siz önce geldinizz ne mutlu bana :1hug::1hug:İzmirdede bir eviniz bir arkadaşınız daha var artık a.s.
nan bende bir sürü tüy var bu kartanesi fondöten pudra neyinmi sürüyor ki göbeeene ...benim göbek hiç öyle degil..neyse ben kesin kaçtım yemege...bye..
normalde kaynanan ile aran nasıl eğer iyise birde bebeğinizi çok seviyorsa emanet et kanımca çok lazım olacak valla. benim kaynanam teyyyy şubatta 10 günlüğüne bebek sevmeye gelcekmiş. sana da yardımı olur bakmada. özellikle ilk aylarda bir büyüğe çok ihtiyaç duyuyor insan.
kaynanan da tammm arızaymış ha butun çocuklarıyla zıt gidio derdi ne ki Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?