yav ne yazacaktım unuttum bak şimdi..zeytinim göbüşün fazla yok ama belli olmuş yinede.nazlım kulaklarım çınladı....mavişim gibi sitem hee...şaka tabii bende sana takılıyorum..dilmuh bence müsade etme çok sıkıntı çekersin...len kimler msnde toplaşıyormuş bakem...neyse bende yemege gidecem şimdi..
günaydın cadı nerdesin sennnn :mymeka:
heee bizde de var uyuşmazlık meelesefff kociş pozitifff :çok üzgünüm:
canımın içi ben bakamam deyince kocişte zaten hemen iş bulamaz buluncada kreşe verir dedi.çocuk 3-4 yaşında falan.ya ne bilem bende düşene bi tekmede ben vuramam diye olur dedim ama söyledim.ya az önce konuştuk kociş yeni söyledi işte.görümcem iyidir ama öyle o uzakta yani çok görüşmüşlüğümüz yok işte izinlerde fallan
ya sorma bacım bende kalmadı valla kafa artık.ya görümcem iyidirde onunda psikolojisi bozuldu o kadar olandan sonra.yani herşeyi yanlış anlama olasılığı çooooooook yüksek.ya nalaşamazsak aman ya o zamanda kocişle kesin birbirimize gireriz.kociş biraz fazla düşkündebenim göbüşümü kimse geçemez leynn :mymeka: sıramı virmeeemm
kafamçokkarıştı kafam karıstı kızz seninde bu aralar amma kafan karısık heee ha bire yeni şeyler cıkıyor valla sen dah aıyı bılırsın anlaşıp anlaşamıyacagını iyikende kötü olmayın abla kardes gibi gecınırsenız ne ala ama yoksa olmas turkbayragi
:1shok: :1shok:
yaa öle şey mi olur onun çocuğuna sen mi bakçakmışsın
kocişe söyle bence yani ne bileyim çok saçmaa
yok kız kendimi kalınlaşmış hissediyom moralim bozuldu 1 haftadır
hep et yoğunluklu yemiştim taşınmamız varken de
şimdi sebze yemeklerine döndüm valla
olsun kız doğumdan sonra verirriz işte
dur göbüşler topiğine bakam da görem bide benimkilerini oraya da koyam ilerde bakarız dimi ya
görüşürüz tabi
hele istanbulda hiç yanlız kalmazsın ayol
hep baraber buluşuruz kısss ay ne güsel olur valla
yaa ben ne zaman dahil olucam acaba grubunuza.günaydfın dedim kimse almıyo üstüne :çok üzgünüm:
yaa ben ne zaman dahil olucam acaba grubunuza.günaydfın dedim kimse almıyo üstüne :çok üzgünüm:
netcez gızzz igne felan demıstı benım doktor seninki birsey dedımı yaww kafamçokkarıştı
günaydın canım günaydın arada kaynamısındır olur böle sey nan aaa sesini duyurana kadar ugras nolcek sekerım Şeniz a.s.yaa ben ne zaman dahil olucam acaba grubunuza.günaydfın dedim kimse almıyo üstüne :çok üzgünüm:
ya sorma bacım bende kalmadı valla kafa artık.ya görümcem iyidirde onunda psikolojisi bozuldu o kadar olandan sonra.yani herşeyi yanlış anlama olasılığı çooooooook yüksek.ya nalaşamazsak aman ya o zamanda kocişle kesin birbirimize gireriz.kociş biraz fazla düşkünde
canım kesinlikle aynı fikirdeyim.ama kocişe nasıl anlatcam ben bunu.kesin yanlış anlar.offfffffff
DİLMUH ben soruyu yanlış anladım yok bence gelmesin hem seninde bebişin olacak yok anammmmmm sakın izin vermeeeeee
yaa düşene vurmakla ne ilgisi var bak hem çalışan bir kadın kendi hayatını kurtarabilmeli başkalarına niye sırtını dayıyoki
annesi bakmam diyor annesine ayıp o da burda kreşe versin canım vanda ne alaka yani
tamam okuyan bir kardeş olur arka çıkarsın evinde kalır da bu çok saçma geldi bana yaa
bazen bende niye cvp vermediler diom ama kesin sayfa atladı yada benzeridir diye düşünüyorum çünkü sayfalar öyle bir hızlaşıyorki farkedemiyoruz ben senin mesenneni alabilir miyim bide faceni hepinizi çok merak ediyorum sakıncası yoksa tabiAminnnnnnnnnnn Rabbim herkezin gönlüne göre gönlünce yaşasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Yok düşünmüyorum cnm mavişim gibi sitem yaptım ister yazsınlar ister yazmasınlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Ne olursa olsunn dualarım herkezledir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey: :dance: :lepi:ayyh bayılazaaam
günydın muredacım zaten site yavaşkafamçokkarıştı
16-20. hafta arası bi test diodu da bilmiom bida gittiğimde sorazaaamm üf ya bide bu uyuşmazlık durumu can sıkıyo
ya sorma bacım bende kalmadı valla kafa artık.ya görümcem iyidirde onunda psikolojisi bozuldu o kadar olandan sonra.yani herşeyi yanlış anlama olasılığı çooooooook yüksek.ya nalaşamazsak aman ya o zamanda kocişle kesin birbirimize gireriz.kociş biraz fazla düşkünde
canım kesinlikle aynı fikirdeyim.ama kocişe nasıl anlatcam ben bunu.kesin yanlış anlar.offfffffff
dilmuuhhhhh o kreş işi hikaye evde sen dururken kadın maaşının yarısını kreşe verir mi lan bence saçma ya bi de özel hayat die bişi kalmicak ne bilim sarılıp oturmak ister insan akşam kocasına ne bilim soyuncan döküncen icabında kadıncaz zaten eşinden ayrılmış gözune sokar gibi cilveleşseniz olmaz e nası olcak bu işler ??? gerçi bi yandan da kadına da yazık diom ama zor bi durum falla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?