- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım
ben hiç olmadım tetanoz aşısı sanırım 5 e tamamlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam
gel sIk anacim.sırnaşık şey
beni unutsanız bile kaynanamı unutamazsınız zatiii sempatiksalakcinni
artık kendide çok gidemii dizlerinde sıvı çoğalması varmışş
evde ölece oturiii
tabi buna kim inanır canının istediği yere gidiiii
ama beni çağırmaktan usandı artık çağırmiiii :lepi: hihoyyyt
geçmiş olsun canımmm inş. önemli bi sorun yoktur
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim babamızda 1 defa bezini değiştirmiş ti ters takmış önüne gelecek yeri arkaya takmışta
o yan bantşları arkaya takmayı naal becermiş hala anlayamadım kafamçokkarıştı
bende benim oğluş küçükte ondan olii diyodumm
iyi baree hepinizde öle oluyomuşş demekki sorun bodylerde
bende sonunda kalabalıkken girebildim
benim aşıda 14 marttı emme oğluşu 29 martta götürünce 3. aşımı olamyı düşüneyomm
kız itek sen facede tubaydın demi seni bir arkadaşıma o kadar çok benzettimkiiiiii
bu arada oğluşunda çok daddduukkk maşşallah diyim:) bacım sen 2.yide normal yaptın demi
oyyy kıyamam kızz çok şekerr annesiiiii
hatunlarrrrrrrrrr bebelerinize son aşıyı yaptırdınız mı tepkisi çok oluyor mu ateşlenme felan.
oğlumun ağlamasına helede içini çekerek ağlaması dayanamıyorummmmmm mafoldumben
ağrı yapacağı içinmi düşünmüyorsunbende sonunda kalabalıkken girebildim
benim aşıda 14 marttı emme oğluşu 29 martta götürünce 3. aşımı olamyı düşüneyomm
birazda kol ağrısından kaçmıyor değilimmmbebişin son aşısını yaptırmadım ama cumartesi sabah ben tetanozu yaptırdım. kolum halen ağrıyo vallaaa..bi de 1 yıl sonra yaptırcam..
hee kıs o duba benim işte delikafadulden
ensarda normalle doğdu canııım![]()
ben heç tek gitmedim aşıya hep kocişle gittik ve kociş tuttu oğluşuhatunlarrrrrrrrrr bebelerinize son aşıyı yaptırdınız mı tepkisi çok oluyor mu ateşlenme felan.
oğlumun ağlamasına helede içini çekerek ağlaması dayanamıyorummmmmm mafoldumben
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:ayyy bravo bu babişlere
bizim babişinkileri anlatsam bitmez birgünde enesin üzerinde uzun kollu bluzü varken pjamasını onun üstünden giydirmiş çocuk terlemiş uyandı sabah bi baktım çocuk kat kat kıyafet içinde:roflol::roflol::roflol:
güle güle canmmKIZLAR benim oğlan bei cağırıyor müdürde yok ken ben yavaş yavaş kacayım geride gelmem öptüm hepinizi
benim burcum oğluşla aynı akreppburcunuz ne?
eliff çok geçmiş olsun ya tatlım. şu işe bak yaaa yasakkelime
güle güleee canımmeyse kıslar ben kaçıyım annem yoldaymış geliyormuş o gelmişken biraz dışarı atam kendimi
ağrı yapacağı içinmi düşünmüyorsun
burcunuz ne?
güzelce giydirdim ağzını burnunu kapattım sık sıkt kontrol ettim üşümüyodukiz nasil gittin, hava soguktu ya.
valla kizi usutursen yandin sen.kaydirigubbakcemile3
nüfus kağıdına resim mi koyyıler ordaa yaaa bende istiiiiimm :çok üzgünüm:huhuu napiysiniz bakem
kizcemin nüfus kagidi icin resim cektirdik bugün ayy öyle komik cikti ki dombalak bide uykudan uyandirdik diye sinirli sinirli bakti cok cikin olucak:roflol:
off sorma yaaa walla bende çok üsüldüm ama gördün yanii hava nasıldı :sinifsinif:duuubaaa ben de ösledim gııı ist.da bi görüşemedik
zatii sokaa çıkınca köyden indim şehire oluyom kaydirigubbakcemile3alışverişten mutlu oluy insan demüüüsempatiksalakcinni
neler aldın bakim
beyzamız durdumubilmiyorumkismile
benimki daha dönmüyoo sadece kalkmak istiyoo böle kafasını kaldırıyoo çok komikkizlar bebeleriniz yattigi yerde dönmeye basladilar mi?
nisa korseden dolayi yattigi yerde pek hareketli degil ama ben onu yataginda ortalamis olarak yatiriyom dün gece besigin tam soluna kadar yanasmis bide eli disari cikmisti cekemiyoda iceri akillim, cok sasirdim onu öyle görünce. nasil becerdi hic anlamadim:sm_confused:
yok canim deutsch olucak türk olamaz almanya izin vermiyomus.18 ine gelince kendisi secebilirmis ama zaten alman olsun bende gecicem 2 sene sonra ailecek deutsch olucaz
yarin basvurucaz iki hafta sürüyomus 1 resim anne babanin pass i bide original geburtsurkunde gerekio okadar
türk konsoloslugundami yaptircaksini yada einwohnermeldeamttemi?
bildigimiz türk nüfus cüzdani cikmicak dimi?
türkçe konuşun nan alsanaalsanasmileeinwohnermeldeamt canim orda yapiliyo nüfus islemleri
bizim türk nüfus kagidina gerek yok 18 yasina kadar mecbur alman olucaklar
nerdesin sen kaçakslm millet nabersiniz uzuuuun bi aradan sonra burdayımmm
ayy hiçç vakit bulamıyorum yaaa herkes iyidir umarımm
hepinizi çook öpüyorumm
çok şükür gerek kalmadı sütüm geldi tekrar :Saruboceq: ama bende çok zorda kalırsam bebelac alırım galibaa sanırsam herhaldetuğbacım benim kız aptamili hiç sevmedi zorla veriyodum. çoğu zamanda mamayı geri döküyordum.. tadı ve kokusu hiç güzel değil.. eşim baktı tadına midesi bulandı..şimdi bebelac veriyom güzel güzel içiyoo.. keşke hiç vermesek aslında
sağol gerek kalmadı şükür:Saruboceq:tubiş canım mamalar 4 hafta içinde tüketilmesi gerek yapılan mamada 1 saat içinde içmesi gerek aptamili benim kızda sevmedi bebelac veriyom onu içiyo
bensiz okey hee kötükedihüsoayşe okeydeyiz gel çabuk
çay bahçesinin içinde
gül e gir
fatoda orada
kardeşim var biliyon zattın
tabii tek buldunuz kızı yendiniz bi daa ezdirmem ben ayşeyi sizee kötükedihüsodün okey oynadık 1 e kadar:sm_cool::sm_cool:
ben ve fato galip geldi:lepi:
ayşeyi ezdik geçtikkaydirigubbakcemile
hemen fitamin al bidde maske tak nazı emziriken :1ninca: inşallah hafif atlatırsınburnum tikali, basim agriyo.
bende nezle belirtileri bas gosteriyo.mafoldumben
çaturtumm neeedisin Şeniz furkanım nasııselam baculaaa nediniz bakem
ben görmedim :sm_confused:sevgili anneler nasılsınız bakalım çoktandır gelemedim özledim..bir çogunuzu facede görüyorum gerçi...face srkadaşlarım hiç kızıma yorum yapmıyorsunuz çirkinmi benim kızım..
walla korkulur senden he zeytün karusu vereliniortakzemuszemusbandaları kendim yapıyom selom
kıyafete uygun bandana
kızımın takmadığı şapkaları kesiyom altını bandana oluy bir iki süsle püsle olduda bitti işte.
ipeşime bi şekil taktırıyom bölelikle şapkalarıkaydirigubbakcemile3
kız küççük bebeğe nen veriyonyaaa kızlar ensara öksürük şurubunu içiremiyorum enjektörlede denedim ağzından fışkırttı nasıl vereceğim yaaa
ipeğe ödül müü güldürme nan beni :roflol:dötünü gezdirmeye yer arıyon ipeşimizide kötü emellerine alet ediyon alsanaalsanasmileipeşim 2 saati geçti uyuyo :lepi:
uyanır birazdan eccük iş yapam bendekaydirigubbakcemile3
bide haızrlanam da dışarı çıkaram zilliyi
bi ödülü hakettikaydirigubbakcemile3
ısırgan neye iyi geliyii öt hemennerdesin kızım senalsanaalsanasmile
ısırgan içiyom 1 haftadır iyi geldi valla
sen ne durumdasın bekim
ısırgan ne kadar içiyodun ben abartıyom galba
günde 4-5 bardak içiyombilmiyorumkismile
opuyorumnanaktankızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz bebelerinizin koynunda ben gariban burda çalışıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok kafiyeli oldu galüba sanursam
:roflol:yarın asarsın artık haftayada ütülersin artık:roflol::roflol:
durun millet size birşey söylemeyi unuttum
sabah enesi uyku tulumundan çıkardım altını değiştirecekken birde ne göreyim enesin üzerinde ensarın çıtçıtlı badisi varakannehirakannehirakannehirakannehir
akşam ben yatak odasında ensarı emzirirken kociş enesi yedirdi uykuya hazırlıyordu ne güzel hazırlamış ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben