2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bişi sorcam bugun alışverişe cıkacağım ama hala neler alsam bilemedim Durunun pijaması badisi falan hep küçük geliyo artık buyuklerde sınırlı sayıda acaba neler alayım kızıma gunluk gıysı olarak evde gıydırmek için elbise falan cok aldım bu aralar o nedenle gunluk gıysılerımız az

Canım eşorfman takımları var birde renkli renklii alt üst pijamanın bir değişik versiyonu evde giyilmek üzere ama hafif olsun yani kalın olmasın sıkılmasın Durum..Yaaaa Bende dün bi mağaza buldum ne ciciler ne elbiseler Bahar kolleksiyonu hazır şimdiden bayanssulusmile zemuszemus Takım alıyorum Duruyada sempatiksalakcinni napim diğer cicileri zamansız gönderemedim yaza hazırlık yapıyom bende:lepi:sengözlerimebaksanab

Canımmmmmmmmmm uzun zaman oldu yaa bende çok özlemişim seniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
Napıyo benimmm dombik kızımmmm :emir_bebek:opuyorumnanaktan

napsın teyzesi bugun babaannesinde bende alışverişe vurcam kendimi hem kızıma hemde kendime bişiler almam lazım deniz dediki karıcım ben seni duraktan alayım götureyım dedi aman kocacım lütfen beni bırak bugun kendi başıma dolaşcam dukkan dukkan cunku sen varken hadi hadi diye benı iyice sıkıyosun benım işim bitsin sen beni almaya gel olurmu dedim peki madem dedi :lepi: hihoyyyt

slmlar kızlarrr
nasılsınız bakalımm
benimde bugun misafirim gelebilir ama kesin değil
ya cumartesi ya pazar 4 ten sonra gelirim demişti
bende bi süpürge yaptım canım yapmak istemiyoooo
aman zaten arkadasım ayıplıcak değil yaa sempatiksalakcinni

Canım eşorfman takımları var birde renkli renklii alt üst pijamanın bir değişik versiyonu evde giyilmek üzere ama hafif olsun yani kalın olmasın sıkılmasın Durum..Yaaaa Bende dün bi mağaza buldum ne ciciler ne elbiseler Bahar kolleksiyonu hazır şimdiden bayanssulusmile zemuszemus Takım alıyorum Duruyada sempatiksalakcinni napim diğer cicileri zamansız gönderemedim yaza hazırlık yapıyom bende:lepi:sengözlerimebaksanab

ayy bak eşofman takımı hiç aklıma gelmedi görüyonmu hemen not alayım unuturum yoksam opuyorumnanaktan
Ay bak ya canım niye zahmet ediyosun şimdiden teşekkür ederim düşünmen yeter teyzesi ah hele bi yaz gelse biz size gelirken neler getircez kaydirigubbakcemile3

slm bacular biz de oluşumla yeni kalktık :))) k:nazar:ötükedihüso
sabah uyandık tekrar uyuduk
hava çok güzel şimdide dışarı çıkıcazzemuszemuszemuszemus

napsın teyzesi bugun babaannesinde bende alışverişe vurcam kendimi hem kızıma hemde kendime bişiler almam lazım deniz dediki karıcım ben seni duraktan alayım götureyım dedi aman kocacım lütfen beni bırak bugun kendi başıma dolaşcam dukkan dukkan cunku sen varken hadi hadi diye benı iyice sıkıyosun benım işim bitsin sen beni almaya gel olurmu dedim peki madem dedi :lepi: hihoyyyt

delikafaduldenalkisalkisalkissırnaşık şeyennn güzelii özgürce alışveriş:lepi:

slmlar kızlarrr
nasılsınız bakalımm
hoşgeldin cnmmmopuyorumnanaktan benimde gelecek arkadaşım hazır herşey öğleden sonra nasipse olumunekankayizsmile

Bideee beni düşünnnnnnnn aylardır hergün yatılıııı alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile akannehir akannehir akannehir Bak geldim yazıyom pcim geldinaniknanik

hergun yatili mi? kafayi yerdim herhalde.sempatiksalakcinni
hosgeldin datlum.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senmisin öle diyen aman şimdi bide hazırlıkmı yapcan kıs uğraşma heç hazır bişiler al sempatiksalakcinni

yok kiz bisey yapmicam.
bi kahve yeter.
ama evi suprucem, kiz uyuyo. tabi butun gece beni ayakta tutarak yoruldu hanim, dinleniyo.:oklava:

ayy bak eşofman takımı hiç aklıma gelmedi görüyonmu hemen not alayım unuturum yoksam opuyorumnanaktan
Ay bak ya canım niye zahmet ediyosun şimdiden teşekkür ederim düşünmen yeter teyzesi ah hele bi yaz gelse biz size gelirken neler getircez kaydirigubbakcemile3

siz bize kendinizi getirinn olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

selammm hoşgeldinİZ a.s.

hergun yatili mi? kafayi yerdim herhalde.sempatiksalakcinni
hosgeldin datlum.opuyorumnanaktan

yok kiz bisey yapmicam.
bi kahve yeter.
ama evi suprucem, kiz uyuyo. tabi butun gece beni ayakta tutarak yoruldu hanim, dinleniyo.:oklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kıyamam yaaaa Nazımm teyzemmm yorma bakimmm anneyii sana bir ömür bakacak o teyzemmm kıymett bilmek gerekopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

slm kızlar canım çok sıkkkın ya kızımın saçı çok dökülüyo böle tepesi açılıyor ya bu ne kötü bişi olmasından korkuyom dok gitmektende korkuyom tabi böle bişi yaşayan varmı??? allahım zaten keldi kızım dızlak olma yolunda kötü bişi olmasında:Saruboceq:

slmlar kızlarrr
nasılsınız bakalımm

arkadaşınsa boşver canım şöle bi süpürsen yeter opuyorumnanaktan
asyam napıyo kısss opuyorumnanaktan

hoşgeldın canım oh valla hava guzel cıksın dışarı dolaşın kaydirigubbakcemile4

slm kızlar canım çok sıkkkın ya kızımın saçı çok dökülüyo böle tepesi açılıyor ya bu ne kötü bişi olmasından korkuyom dok gitmektende korkuyom tabi böle bişi yaşayan varmı??? allahım zaten keldi kızım dızlak olma yolunda kötü bişi olmasında:Saruboceq:

kısss korkma normal o zaten şuanki saçları onların kalıcı saçları değil yeni saçlar cıkmaya başlayacak sen durunun kafasını görsen hele kafayı koyduğu yer şapkası falan hep saç arkası iyice acıldı keltoş oldu önlerde iki tel var sadece ama yenılerı çıkmaya başlayacak merak tem canımcım

kaydirigubbakcemile3

Canım bebeklerin geneli döker saçlarını Yağmurun yastığını gör şaşarsın ama hemen ardından yenileri geliyor dert etme olurmuu doktorumuzdA DEDİ BİZE SORUN YOKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kısss korkma normal o zaten şuanki saçları onların kalıcı saçları değil yeni saçlar cıkmaya başlayacak sen durunun kafasını görsen hele kafayı koyduğu yer şapkası falan hep saç arkası iyice acıldı keltoş oldu önlerde iki tel var sadece ama yenılerı çıkmaya başlayacak merak tem canımcım

sağol canım rahatladım ya

kaydirigubbakcemile3

Canım bebeklerin geneli döker saçlarını Yağmurun yastığını gör şaşarsın ama hemen ardından yenileri geliyor dert etme olurmuu doktorumuzdA DEDİ BİZE SORUN YOKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy iki msj almayı unuttum bulamıyorum şimdi sağol canım korkum gitti :1hug:

arkadaşınsa boşver canım şöle bi süpürsen yeter opuyorumnanaktan
asyam napıyo kısss opuyorumnanaktan

hoşgeldın canım oh valla hava guzel cıksın dışarı dolaşın kaydirigubbakcemile4

ii canım ıhlamur içiyo suratını burustura burustura kaydirigubbakcemile3
durum nasıl canım masallah büyümüş opuyorumnanaktan

Back
X