2009 Kasm Anneleri

selam kızlar arada okuyup çıkıyorum daha doğrusu okuyo gibi yapıyorum.Canım çok sıkılıyor Annem menapoza giriyorum galiba diye doktora gitmişti rahminde ur çıkmış.Bayada büyükmüş ameliyat olcak galiba inşallah iyi huyludur.Yanında da olmayınca iyica canım sıkıldı..

çok geçmiş olsun cnm inşallah iyi haberler alırsınız :Saruboceq:

ben bi uzun kollu body altınada patikli pijama üstüne tulum giydiriyom yani toplam iki kat oluyo..hatta terliyo kalkınca pek bişey giydirmiyorum terliyse sırtına bişey koyuyorum veya kucağıma alınca penye battaniyesini sırtına tutuyorum..valla böyle dikkate rağmen hasta oluyolarya anlamıyorum..
ama canım dediğin doğru biz 4.ay aşısını bir hafta önce olduk ondan beri sürekli bi huzursuzluk kaka ishal problemi ve de damlaya başladık ikisindende olmuş olabilir inşallah öyledir hasta değildir yavrum..
canım bizde kocişle küs olunca yaptıramazdım bende..
ama artık bikaç defa yalnız yaptırdım..bizdede babası su döküyodu filede yaptırıyoduk..
cesaret etmek lazım,şöyle yaptırdım daha kolay fileden.. hem su döküp hem yaptıramıyosun..küvetini doldurdum yarısından az olacak kadar,içine yatırdım kolum altında başının,tek elimle küvetteki suyla yıkadım az şampuanla..çıkarkende çok az su döktüm dökebildiğim kadar..zorda kalırsam artık yaptırırım adamın peşinden mi koşucam:dilcikar:

hmmm ben tulum giydirmiyorum cnm dha zor kullanışı bence. ama daha şeker duruy:) annem bebek kısmısı kuş kanadından yel alır der doğru söz bence de:) en ufak bir esintide hoooop hasta oluyolar
yav bence de aşıdan biz pazt olduk rotayı da karma aşıyı da ondan beri huzursuz kakası bi acayip demir damlası da ertesi gün başladı valla yüzümüz pek gülmüyyy ya akşama kaaa uyanıp uyanıp uyuyo gece saat başı canıma okuyo bi de huy geliştirdi uyumak istediğinde uyumuyo sürekli bağrıyor sanki bi yerine iğne batmış gibiii ay aklım çıkıyor ya her seferinde snaki bi yerine bişey olmuşşşş cnm denicem ben de korkuyorum eli ayağı tek durmuyo ki yaramazınnnnheh ama kalıma yattı artık herife müdanaa etmicemmm zaten sabah da haşladım dün birisi senin uykunu dağıttı da ben kaçta kahvaltı yaptımmmm didim ben mii diyo kociş anlıyo da heee

selam kızlar arada okuyup çıkıyorum daha doğrusu okuyo gibi yapıyorum.Canım çok sıkılıyor Annem menapoza giriyorum galiba diye doktora gitmişti rahminde ur çıkmış.Bayada büyükmüş ameliyat olcak galiba inşallah iyi huyludur.Yanında da olmayınca iyica canım sıkıldı..

canım benim çok geçmiş olsun..kötü düşünme hemen,senin moral vermen lazım annecine..allahım şifa verir inşallah canım:teselli:

baca boğaz mı :roflol::roflol::roflol:
canım o da zor eminim ama emmemesi daha da zor eminnn ollll sempatiksalakcinni

bu kiz furkanida yer.:roflol:

yok bacım hatırladıkça sinirlerim zıplıyor zaten başka bir topik gördm demin aklıma geldi de doğumumda bana bişi takmadı kociş de annem de kaynanam da gene gücüme gitti ay sinirlerim biraz dha zıpladı çiçek bilem getirmedi kız kocişşş

kizim, oglusda benim kocada bisey takmadi bana. hastaneye bi cicek bili getirmedi. kendi ustunu basini duzmus gelmis.
senelerce nasil soylendiysem artik, bu sefer hastaneye daha dogurmadan vazosuyla getirmis cicegi. dogumdan sonrada bi yuzuk takti parmagima.kaydirigubbakcemile3

:roflol: bacım zorla oturtsaydınnnnn...
amaaaaan o da acayip yani iki çocuklu karısın kahve yaptığına şükretsinnnn :oklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bidahakine her yeri süpürüsün işte risk almazsın :roflol:

ders olsun banakaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim.
insallah iyi huyludur.

kizim, oglusda benim kocada bisey takmadi bana. hastaneye bi cicek bili getirmedi. kendi ustunu basini duzmus gelmis.
senelerce nasil soylendiysem artik, bu sefer hastaneye daha dogurmadan vazosuyla getirmis cicegi. dogumdan sonrada bi yuzuk takti parmagima.kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden ohhh senin bakır pırlantaya dönmüş heeee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

wannamm ben de fırsat buldukça kakıyorum baya pişman oldu ama iş işten geçti alma artık die bi de bastırıyorum neymiş layık bişi bulamamış mışşşşşş ysinler bahanesiniii:))))

benm boy 165
kızlar kilo da en son 56 idi

ne bulursam tıkıştırıyorum:)

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
nasıl verdin o kaaaa kiloları bakem CADIARZU

solememmmlülülülülülü

wannamm ben de fırsat buldukça kakıyorum baya pişman oldu ama iş işten geçti alma artık die bi de bastırıyorum neymiş layık bişi bulamamış mışşşşşş ysinler bahanesiniii:))))

benm boy 165
kızlar kilo da en son 56 idi

ne bulursam tıkıştırıyorum:)

layik bisey bulamamis.
hahaayytt guleyim bari.kaydirigubbakcemile3

wanna ne gzel duruyo maşallah o zaman

git as bakem krispiiii ben bi iş yapmiciimmm bugünlerde ev alsın başını gitsin gördsün bakalım akşama kaa evde oturuyomuymuşummm

Back
X