2009 Kasm Anneleri

ferrasanol la ilgili bi topicte çok çelişkili şeyler var. kimi ben vermiyom pekmez veriyom demiş. ayy inanın kafam çok karıştı. ben hiç ilaç içmeyi sevmem. vitamin bile içmem. bebişede vermek istemiyom ama illa ver diyo sağlık ocağındakiler. bide 9 damla yzdı. aman daha az olmaz dedi. e doktorda bu çok dedi. ya neye kime göre çok anlamadım :umursamaz:

senin oğluş 9 kilo mu gıı kiloya göre veriyolar o damlayı biz 6 veriyoz meselaa

yok canım ne dokuzu. işte geçen ay başlattılar yani 4 ay bitince. 7.100 dü. 9 damla verilecek diye yazdı üstüne verdi sağlık oc. hemşire.ben 8 damla verdim. zaten bi gün veriyom bigün vermiyom. verirken de benim bile midem bulanıyo kokusundan oğluşa hiç kıyamıyom ya

kızlar eccik egelen ilgileneyim evi süpürdüm yıktı oda ortalığı kaydirigubbakcemile3
artık süpürge sesi falanda sakinleştirmiyo nan bunu sempatiksalakcinni

atma nan heç yaramaz çocuk suratı var mı onda :emir_bebek: oyy yakalasam da ısırsam her yerini opuyorumnanaktan

maymun ozge.sempatiksalakcinni

kiz muzu hepsi seviyo, benim kiz yalarken ellerimi tutuyo cekmiyim diye.kaydirigubbakcemile3

bizim doktor muz verebilirsin dedi. sende bi sor sutunle karistirip ver bari bisey gitsin kizin midesine.

aa muz veriliyo mu şimdiii CADIARZU

akannehir akannehir

uniii anam ben de başlıyım kız kaşık kaşık öğüne geçene kadar zaten 6 ayı geçirecek bunlar heralde sempatiksalakcinni
geçen elma suyu verdimdi 2-3 kaşık anam içti içti sonra hepsini kustu bilmiyorumkismile
yoğurt mayalıciim ben de bugünden tezi yok :lepi:

selo başla valla bunlar bu hızla giderse okula gidene kadar anca öğrenicekler bişey yemeyi akannehir

sabahın köründe yoğurt yaptım tutmamış hofffffffff akannehirakannehir

unique neber tatlım. kız benim kocam sağolsun çok düşüncelidir. çok severüm ben herüfümüü.
ama hergünümüz böle bal gaymak geçmez.
tartışır küseriz de ohh miss gibi. sonrada birbirimizin gönlünüde alırız :jeyyar:

allah bozmasın canımmmm :nazar:
biz de pek severiz birbirimizi nunuya rağmen hala birlikteyiz :roflol::roflol::roflol:

elini veriyon kolunu kaptırıyon bunnara kaydirigubbakcemile3
valla ya, en iyisi hic bulasmamak.kaydirigubbakcemile3

zaten memede falan uyursa kundak yapmadan yatırıyodum ben geceleri
ama ilk uyuturken sarınca anlıyodu uyucanı hemen kapatıyodu gözleri yavaş yavaş alıştı ona da gene sarıyom battaniye ama kolları çıkartıyom yalnız bir sorunumuz var şimdi ben uyuturken yatağımın üstüne incce bi yastığa yatırıp sarıyorum ağzına da emzii veriyom biraz pış pış uyuyo sonra beşiğine koyuyom gece gündüz koymuyom bile
bizimki beşiği oyun yeri uyuma yeri de benim yatağım sanıyo sanırım artık akannehir
hmmmm, olabilir. gunduzde yatagina koymayi dene bakalim.

bizde 3 damla basladik, 6 damalaya cikicaz.
daha dun basladik, bir kac gun 3 vericem sonra 4 falan.
6. damlaya mumkun oldugu kadar gec geceyim, tadi cok igrenc.akannehir

valla ya, en iyisi hic bulasmamak.kaydirigubbakcemile3

hmmmm, olabilir. gunduzde yatagina koymayi dene bakalim.

bizde 3 damla basladik, 6 damalaya cikicaz.
daha dun basladik, bir kac gun 3 vericem sonra 4 falan.
6. damlaya mumkun oldugu kadar gec geceyim, tadi cok igrenc.akannehir

ay allam ya kıyamam ben oğluşuma ya. offffff. pis ferro sanol. bende 6 damlaya indirecem. 1 çay kaşığıda pekmez veririm ya.

ne kocalar var bee :)))
ben de sizden duya duya heves ettim bi gün öyle yapim dedim nasıl olduysa uyuya kalmışım normalde çok zor uyurum...bizim babamız da geldi kızını öpe koklaya aldı yerine yatırdı bana da aşkım napıyosun yaa ne kadar tehlikeli bişey ya çocuk boğulsaydı olucak iş mi diye söylene söylene gitti :roflol::roflol::roflol:
sende herseyi heves etme.:mymeka:

aa muz veriliyo mu şimdiii CADIARZU

sabahın köründe yoğurt yaptım tutmamış hofffffffff akannehirakannehir

bizim dr. verebilirsiniz dedi ama simdilik sadece yalatiyorum.

bende dun aksam ustu mayalamistim, benimde tutmamis.
sulu sulu verdim artik.:kedi:

yaa bize vermedi dr demir ilacı ????????

kızlar siz mama sandalyesi aldınız mı ?? nasıl bişey almak lazım acaba...??
yaa ben galiba bi araba daha alıcam... amerikadan eşimin teyzesi getirmişti bi araba ama çok büyük hiç kullanışlı diil yazın bi yere giderken arabaya onu koysak çanta falan koycak yer kalmaz dana gibi bişey :( baston pusetlerden mi alsak ???

yaa ben galiba bi araba daha alıcam... amerikadan eşimin teyzesi getirmişti bi araba ama çok büyük hiç kullanışlı diil yazın bi yere giderken arabaya onu koysak çanta falan koycak yer kalmaz dana gibi bişey :( baston pusetlerden mi alsak ???

bizim mama sandalyemiz zaten var, abiden kalan duruyodu.
hatta bugun icine oturttum biraz pek degisik geldi.

bizim pusette cok buyuk. bi yere giderken arabanin on koltuguna puset kuruluyo, geri kalan yerlere biz.akannehir

geçen almanyadan ayşemi elif mi demişti bilemedim şimdi demir ilacı vermemişler onun bebişe. türkiyedeki hastaneler ticarethane. doktorlarda iş adamı. ilaçlar tam rant kapısı olmuş. kimse kusura bakmasın ama ben ülkemin özel hastanesinede doktorunada hiç güvenmiyom. yine en iyisi devlet hastaneleri

canım kesinlikle katılıyorum..
avrupada ne demir ilacı nede rota aşısı var..
ben rota yaptırmadım..demiride vermiyorum şuan ama dr ne diycek bilmiyorum..dokundu o ilaç birkaç gün verdim pişman oldum..
ama özel de devlet de aynı bence..

ya benim oğluş çok zayıfladı ama iştahsız yediremiyorum..
iki kez yoğurt vermeyi denedim hiç yemedi kesin yutmadı bile biraz..
siz maşallah nası yediriyosunuzbilmiyorumkismile
1-2 çay kaşığımı veriyosunuz sonra alışıncamı artırıyosunuz gün günbilmiyorumkismile

yok be suremim ne artırması valla benim kız hiç yemiyo...suratı bi görsen turşu yiyo zannedersin ...bi damla bile yutmuyo...ben bi umut boyna yoğurt yapıyorum ama yiyen yok :))

sende herseyi heves etme.:mymeka:

bizim dr. verebilirsiniz dedi ama simdilik sadece yalatiyorum.

bende dun aksam ustu mayalamistim, benimde tutmamis.
sulu sulu verdim artik.:kedi:

ne vuruyosun nan zaten senin yüzünden oldu kaydirigubbakcemile

aslında muzu pirinçli muhallebiye katsak güzel olur muzlu pudink hesabııı :lepi:

ben gidiym de sebze koyim bari ocağa uyanana kadar haşlansın... yoğurt gitti çöpe :bbo:

bizimki ferrum o kaa kötü kokmuyo

unii baston al bence 7. ayda kullanırsın
biz de bu gidişle öle yapcaz halaa normal puset almadık çünkümm

selam kizlar napiyosunuz..

ben ablamdayim evde üc tane bilgisayar var ama hic biri bana düsmedi suana kadar :) zaten ev süpür yemek yap kizla ilgilen vaktimde olmadi..

evde yapmadigim isleri burda yapiyom valla.. cok hamarat gördüm burda kendimikaydirigubbakcemile3

kizimin öksürügü az kaldi.. ama haala günde bi kac defa kaka yapiyo hepte bastan asaga kiyafet degisiyoruz.. birde canimi sIkan bi olay.. kizim 5800leri yakalamisken bu hastaliktan dolayi 5600 olmus.. 20günde hic kilo almamis üste vermis bile.. doktor ek gidaya gerek yok cok sinirda degil dedi ama moralim bozuldu sütümmü beslemiyo anlamiyorum.. ablamda yok sunu yedir bunu yedir deyip duruyo.. gözümü kizin üstünden ayirmiyom valla.. dün eline marul vermis.. dedim gaz yapar bisey olmaz diyo.. kirmadan usulünce söyledim ben suan bisey vermicem diye.. insallah vermezler benden gizli biseyler.. kociste meyilli zaten.. ama doktor gerek yok dedigine göre bende vermicem suan..

canım kesinlikle katılıyorum..
avrupada ne demir ilacı nede rota aşısı var..
ben rota yaptırmadım..demiride vermiyorum şuan ama dr ne diycek bilmiyorum..dokundu o ilaç birkaç gün verdim pişman oldum..
ama özel de devlet de aynı bence..

ya bircok sey zamanla ticari amacla ortaya cikiyo herhalde.
ben oglumda ne devit, ne demir ilaci kullandim, nede rota yaptirdim.
o zaman yonlendiren bile olmadi.
bide bu demir ilaci falan belki yeteri kadar beslenemeyen cocuklara falan veriliyodur ama hepsine verip geciyolar iste.

biz yeni basladik, bugun ilactan sonra ilk kakasini yapti. rengi biraz koyuydu, koksuda degisikti.

aynı durum bizdede var canım..arabası çok büyük ve ağır.chicconun büyük olanlardan,.ama şimdi için iyi sağlam olduğu için sarsmıyo rahat ediyo..arabanın arkasına zor sığıyo..yaza puset gerekecek gibi bizede..ben şimdi çıkarmıyorum yalnızken ama yazın duramayız evde büyüyünce..
chicconun baston modeli var güzeldi bakmıştım,150 ytl di yanlış anımsamıyosam:uhm:

ne vuruyosun nan zaten senin yüzünden oldu kaydirigubbakcemile

aslında muzu pirinçli muhallebiye katsak güzel olur muzlu pudink hesabııı :lepi:

ben gidiym de sebze koyim bari ocağa uyanana kadar haşlansın... yoğurt gitti çöpe :bbo:

anaam ben zaten şimdi mayalamaya başlasam 6. ayda anca tuttururum alıştırana kaa da 1 yaşına girer bu fıstık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mama sandalesi de chicco poly güzel galiba yaa herke onu tavsiye etmiş

suremcim dogru diyosun bizde kullanmiyoruz demir ilaci.. rotada olmadik.. burda pürelere et ekliyolar vitaminini ordan almasi icin.

Back
X