2009 Kasm Anneleri

basbaya işte kızz sünüyodu böle resmen akannehirakannehir
bazen sarı bazen yesildi akannehir ve acayip kokuyodu sempatiksalakcinni

bizimde bazen sümüksü.. kokuyoda üff korktum simdi testte yapilmadi hic..

kız ben giderken yolda emziriyorum:) başka türlü bitermi o yolll...
oto koltuğundan da bazen alıyorum kucağıma olmuyo yoksaaaaaaa

emsin de annesi olsunnnn

hmm bizim de bi ara çok kokuyodu poposuna yapışıyodu zor temizliyodum ama yok şimci? kendiliğinden geçermi kız bu şey?:1shok:

yasak canim mecbur oto koltukta durmasi gerek.. yoksa babamizin ehliyeti gidebilir.. hem bebegi riske atamam.. bi yerde durup emzirdim ben.. yeterki emsin on kerede dururdum..

canım alıman elif varya onla ama haber beklim net değil
kesinleşince sana haber verceydim gız sensiz olurmu hiç aşkolsun
hatta ayşeme bile dedimdi sende gelirsin diye
ama dedimya eliften haber gelmedi henüz

sen başlamafdınmı gız halabilmiyorumkismile

hee dediydi fatoyuda cagircam diye

kendinmi rendeliyosun canim yoksa hazirlardanmi aldin.. bu muzlu elmali püreler varya ondan denesem ishalini götürürmü acaba? benim cam rendem yok.. normal rendede olurmu? bide önce haslamak gerekirmi elmayi gazini almasi icin?
ben kendim rendeliyorum.
hazirlardanda stokta duruyo ama evde oldukca ben kendim yaparim.

ay sinirlerim boşaldı ağlıyorum suan
duru bugun 11:30 dan beri hiçbişi yememiş mamasını ağzına bile sürmemiş

aglama be canim.
olur bazen, acikinca nasil olsa yer.

wannaaaa
oglum su an son uykusuna yatıcak...emıyo su an..bununla bırlıkte 4 saat olucak oglen ıkı saate yakın uyudu cunku uyanmadı:emir_bebek:
bakam gece nası olcek bu uykuyu 1 saat falan tutucam yada bı bucuk

ay bılmıyorumkı canım keyfı gayet yerındeymış oynamış konuşmuş babaanneyle ama yememiş hiçbişey :sinifsinif: :gitme:

ayy kıyamam ya
durum yer annesi üzmez seni vardır bi sıkıntısı ama geçer üzülme tatlım ya
sen bi gidince üstesinden gelirsin seni arıyodur belkim şuan
seni görünce tüm sıkıntısı geçer üzme kendini
şuan bide ek gıda geçiş dönemindesin ya ara ara olcaktır sıkma canını yaaa

walla gece ıcınde 9 bucuk 10 kadar oynayacagız sonra gece uykusu kısmetse
o degıle sırt ustu uyumuyo adam yaa

Aa nerdesınız kızlarrr
bugun saclarımı kestırdım ayy dısarı cıkayım gunes var dedım ama aksamÜstÜ acayıp sogudu hava

slm kıslar epeydir giremedim ne yapıosunuz???dün biz dok gittik kızım sadece 300 gr almış dok araştıralım neden böle dedi... 5900 gr olmuş ya niye böle olduki herzamanki gibi emiyodu sütümmü azaldı anlamıyom bende ya şu çişe bakın dediklerini yapıom 5 kere falan çiş yapıo o halde bu cimcime niye kilo almıyoki çiş tahlili vercez yarın birde kan damlasını 3 damla verin dedi herkes 9 damla kullanıyor neden acaba bize böle dediki??benim gibi az kullanan varmı??birde aşı olduk bugün çok ağladı gene mızmızlanıyor babası uğraşıyor akşamdan beri yazık adama ya okuldaki canavarlar yetmiyor gelince hemen satıyom genel ihtiiyaçlarını karşılayınca kaydirigubbakcemile3

kızlar takıp edemedım sızı uzun zamandır.ek gıdalara basladınızmı baslayanlar neyle basladı neler verıosunuz?bılgı verırsenız sevınırım coook optum sekerlerrrrrrrrrrr

Back
X