2009 Kasm Anneleri

ay çok güzel bende hep istemiştim ama olmadı kuranı kerim biliyom ama okuduğumu anlamayınca üzülüyom eşimde ilahiyat mezunu

tamam şekercim bu akşam bi de çikolata yiyip deneyelim bakalım ama bu son şansı daha da hissetmezsem dinlemicem işte

--------------------------------------------------------------------------------

işte alıntı nasıl yapılır öğrendim siz bana söylemdiniz ben buldum

Cok problemliyim ama mesela ben akşamları pek hissetmiyorum kendim kendime yoruldu uyudu heralde diye yorumluyorum, gündüzleri daha kolay hissediliyo.

Bakma sen buradaki gacıların laflarına onlarda öyle bi anlatıyolarki sanki bebişler süpermande daha simdiden hareketler bırakın hissedilmeyi dısarıdan gözlemleniyor bile:roflol::sm_cool:

hee sormaa elifsun gacısı da yememiş içmemiş topic açmış bebiş hareketi hissedenler diyee benim psikolojimi bozdu burda yaa
gazdır o gaz diye kendimi avutuyodum ben de kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben gidiyorum daha da gelemem artıkın, çoooooooook zorlu bir 24 saat beni bekliyo:(
Yarınada artık eğlenceli gezmemden dönünce 3 lü sonucumu alıcam benim için hepiniz dua edin lütfen...........

Çok yazmayın sayfa sonlarında özet cıkartın:)

yarın güzel haberlerle gel cicim
hadi iyi eğlenceleeer laelaelaelaelae

kızlar dün hamilelik aldım çok güzel ya bebişimede hastane çıkışı ladım sarı ay akşamdandır onları öpüyom

herkese günaydına.s. kızlar yaaa ağzımın heryeri uçuk dolu. bu uçuklardan bıktım yaaaaa:çok üzgünüm:

kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim

destna gözün aydın bebeğin çok sağlıklıymış canım:1hug: maşallah :nazar:

aa aklıma ne geldi :))) benim bi arkadaşın kızı var 4 yaşında.. babasına aşık...bi sabah bunlar uyurken kalkmış nasıl becerdiyse dolaptan yumurtaları almış, unları yağları bulmuş...bütün mutfağa dökmüş ordan salona koltukların üstüne her yere sıvamış... bizimkiler bi uyanmış ev almış başını gidiyo... kızım napıyosuuunnn diye feryadı koparınca bunlar korkudan ağlamaya başlamış babama kurabiye yapıyorummm kahvaltı için diyeee........ayyy gel de heryerini ısırmaaaaa :asigim::1hug:

:asigim: çok tatlıııııııııııışşş

nazlıcım suanda turk kahvesı yaptım esıme benımde canım cektı az bısey ıcmenın sence bır sakıncası varmı?

ayyyy dün akşam benim canımda sütlü türkiş kahve istedi ama içmedim...çünkü midem kötüydüüü:çok üzgünüm: ama bugün içcemmkaydirigubbakcemile2

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hamileliklerin fiyatları nasıl sizin oralarda burası pahallı ya 120 den başlıyor neyse biraz indirimde yaptık

saolsın zerencim darısı senin başına inşş Allah hepimize sağlıklı akılıı güzel evlatlar versin inşş

bu arada yarem sordu bende bişey sorabilirmiyim öğretmenimm
kaydirigubbakcemile3

birden fazla alıntı nasıl yapılır yapamıyorumm

günaydın kızlar hoş geldin krizpi.ya cerin beslenemiyorsun dok vitamin verdi mi sana bana vermiş ama ben yutamıyorum biraz önce ilaçla kavga ettim yutamadım gene ama yiyorum sütümü içiyorum doktor niye verdi anlamam

canim doktor bulantılarım olduğu için ilaç vermedi bana haziran sonunda gittiğimde kan ve vs. ilaçları vericekmiş öle demişti o zamana kadar bulantıların geçer o zaman kullanırsın dedü şu an hiç bi halt içmiyom yemiyom içmiyom allaha emanet bu bebişko yane

destna onu çözeyim dur sana anlatırım

tamamm canım bekliyorum ay yerim onuu hastane çıkışı almışın güle gülee giydirirsin inşş

benim annemde alıcam kızıyor daha erken diyee bi penye baataniye gördüm bayıldımm az daha sabrediyim alıcim herbişeyinii inşş

Back
X