Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıh kusur kaldın zate kaydirigubbakcemile3
Cok problemliyim ama mesela ben akşamları pek hissetmiyorum kendim kendime yoruldu uyudu heralde diye yorumluyorum, gündüzleri daha kolay hissediliyo.
Bakma sen buradaki gacıların laflarına onlarda öyle bi anlatıyolarki sanki bebişler süpermande daha simdiden hareketler bırakın hissedilmeyi dısarıdan gözlemleniyor bile:roflol::sm_cool:
günaydın fıstıklar lülülülülülü
ya kızlar bir diğerinin yazısını nasıl alıntı yapıyorsunuz ben bir türlü yapamıyom
Kızlar ben gidiyorum daha da gelemem artıkın, çoooooooook zorlu bir 24 saat beni bekliyo
Yarınada artık eğlenceli gezmemden dönünce 3 lü sonucumu alıcam benim için hepiniz dua edin lütfen...........
Çok yazmayın sayfa sonlarında özet cıkartın:)
ay çok güzel bende hep istemiştim ama olmadı kuranı kerim biliyom ama okuduğumu anlamayınca üzülüyom eşimde ilahiyat mezunu
şimdi oldumu bakalım:sm_cool::sm_
aşağıda alıntı yap butonu var yaa ona bascan
kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
aa aklıma ne geldi :))) benim bi arkadaşın kızı var 4 yaşında.. babasına aşık...bi sabah bunlar uyurken kalkmış nasıl becerdiyse dolaptan yumurtaları almış, unları yağları bulmuş...bütün mutfağa dökmüş ordan salona koltukların üstüne her yere sıvamış... bizimkiler bi uyanmış ev almış başını gidiyo... kızım napıyosuuunnn diye feryadı koparınca bunlar korkudan ağlamaya başlamış babama kurabiye yapıyorummm kahvaltı için diyeee........ayyy gel de heryerini ısırmaaaaa :asigim::1hug:
nazlıcım suanda turk kahvesı yaptım esıme benımde canım cektı az bısey ıcmenın sence bır sakıncası varmı?
şimdi oldumu bakalım:sm_cool::sm_
hamileliklerin fiyatları nasıl sizin oralarda burası pahallı ya 120 den başlıyor neyse biraz indirimde yaptık
günaydın kızlar hoş geldin krizpi.ya cerin beslenemiyorsun dok vitamin verdi mi sana bana vermiş ama ben yutamıyorum biraz önce ilaçla kavga ettim yutamadım gene ama yiyorum sütümü içiyorum doktor niye verdi anlamam
destna onu çözeyim dur sana anlatırım