2009 Kasm Anneleri

ahanda böyle bebegi icinde iki büklüm edenler yasak

xs_trage_m.jpg

dogru olan buymus

kangopouch600.jpg

ya ben doğayı da çok seviyomda kızda da kullanıyorlar diye duydum
bide kuranda doğa geçiyormu

Hmm Kur'anda olan Doğa değil Ahmetti canım Doğayı bilmiyorum işimle ilgiliydi ozaman yarışma sunucu erkek Doğada vardı ve çevremde kızdan çok erkek Doğa var benim

ahmeti kaldırın o zaman nüfustan değiştirilebilirmi acep
mahkeme olayı olcek sanırsam

Yok cnm kaldırma gibi bir niyetimiz yokki Doğanında kendi fikri saygı duyarım büyüynce ama bir zararı yok:)

hah ben onu geçen gördümdü onun da anlamı aslında öle diilmişş
bilmiyom garii kim doğru kim yanlıış

neymiş gıı de helee

hah işte ben de ondan koymak istemiyom aynı şeyi kendimden yaşıyorum bi resmi kurumda ismim soruluyo sölüyom sonra iki saat arıyolar bulamıyolar çünkü ilk ismimi sölemeyi unutuyom :kedi:
fatma nur fatma gül ayşe gül elif naz falan iki isim sayılmaz zaten toptan tek isim givi onlar

Desene Doğada yaşayacak aynısını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs doğayı arkadasım kızına koyuyo

Her ikiside var tatlım İzmirde yaygın olan biizm zamanımızda erkek ismiydi hoş ben kimseden duymadan koymuştum sonrasında sunucu Doğayı öğrendik vsvs çoğaldı sürdü gitti ben işimden dolayı tercih ettim malum herşey yaşamımız Doğaya bağlı:hooray::hooray:

kızlar pazartesı gunu 3 lü test ıcın dr.gıttım.dr bana 3lü test e gerek yok suanda bebek saglıklı dedı..ultrasyonda ensesıne bakıncan anlıyormus...eger dedı herhangı kucuk bır sorun cıkarssa ...amınosentez yapıyoruz fakat bu ıslem bebegın kesesını zedeleyebılıyormus ve allah kotusun alınabılıyormus...ben cok kararsızım..dr..ultrasyon olcumlerını aldı ve sadece kan vermem kaldı fakat korkuyorum amınosentesden...dr.bır sorun yok..dıyor sorun olupta amınosentez yaptırmayan hamıleler oluyormus ...onlar dogum yapınca bebeklerı gayet saglıklı olabılıyormus...dr.3lü testı kızınada gelınınede yaptırmamıs...kafam cok karıstı esımde yaptırmayalım dıo...kızlar sızce ne yapmalıyım..:çok üzgünüm:

Elbette bebekler sağlıklı olacak amniyosentez riski eskidenmiş cnm benim prosedür gereği şimdi imzaları alıp riski anlatıyorlar 200de 0,5 gibi birşey oda oldukça düşük ama testlerin risk oranları daha yüksek bu durum oluncada yapıyorlar bak ben yaptırdım şükür Allahıma bir sorunum yok sonuçta güsel..Şimdi karakızz yaptırdı kendi bebek çok iyi sonucuda okadar iyi olacak risk olsa o anda ortaya çıkıyormuş zaten

Amniyo yaptıranların bebeklerinin hepsi çok sağlıklı Allaha şükür hiç sorun yok.Kime sorarsan sor seçim sadece sana ait hepimiz bu durumdan geçtik ama kararımızı kendimiz verdik sende aynısını yapacaksın sadece çok karamsar gördüm seni içini rahat tut Lütfen

canim bunu eline alip inceledin mi hic
kumasin icinde bebegin omurgasini destekleyen teller yada kalin plastik varmi?
eger yoksa doktorlar yasakliyo bunlari

bizde gecen gün baktik biyerde ama doktor zaten 3 aydan önce hepsinin yasak oldugunu 3 aydan sonra sadece destekli olanlarin kullanilmasi gerektigini söyledi
aksi taktirde omur ilik zazar görüyomus

hayır canım... sadece internette gezinirken gördüm ve bir fikir olsun diye buraya yazdım.... yani tavsiye ediyorum yada bunu alın demedim...:1no2:

ayyyy bu bebişlere bişeyler şeçmek ne zor işmiş böyleeee

hayır canım... sadece internette gezinirken gördüm ve bir fikir olsun diye buraya yazdım.... yani tavsiye ediyorum yada bunu alın demedim...:1no2:

ayyyy bu bebişlere bişeyler şeçmek ne zor işmiş böyleeee
yok tavsiye etmekten degil hami icinde telleri olan desteklilerdendir belki diye sorudm ama sonra baktim hicte öyle durmuyi

zor tabi hayatim en iyisini en sagliklisini bulmamiz gerekiyo

Elif oğlumda kullandığım Kanguru ikinci işte aynısı 1 zaten hiç görmedim cnm yaa ne o öyle:)

onun tükce adi kanguru mukaydirigubbakcemile3 ayy ben cok cahilim yaaa:kedi:

ilk resimdeki normal desteksiz siradan ucuza satilan tiplerinden sadece bir kumas parcasina sekil vermisler okadar..ama kimde görsem hep onu kullaniyolar sasiriyorum acikcasi

ahanda bizde bide bu var upuzun bi kumas parcasi icine bebegi koyup sirtina kucagina bagliyolar..eeskiden bagda bahcede kadinlar yaprmis ya onun zamana uyarlanmis hali...bence buda cok sagliksiz
hic deger vermio bu almanlar bebeklerine yaaa :oklava:
image003.jpg

ahanda böyle bebegi icinde iki büklüm edenler yasak

xs_trage_m.jpg

dogru olan buymus

kangopouch600.jpg

ilki ne oyle be. cocuk nerdeyse bogulmus icinde.:1shok:

bende oglumda ikinciye benzer olanindan kullanmistim. ama kanguruyu cok kullanisli bulmuyorum ben. ben cok uzun sure kullanmadim. oglumu tasirken omuzlarim kopuyordu valla. gerci cogu zaman esim tasiyordu.

elif o işkinci tip ana kucağını çok beğendim

ondan dah güzel süslü püslüleri var hayatim
ama kullanis acisindan en kullanislilar onlarmus bende doktorum yalancisiyim valla

tamam canım dikkate alıcam bunu....o zaman geçen gün baktığımız da mı yanlışmış.... şu brad pitt in bebeğini taşıdığı...
nasilmis kiz onunki görmedim resmini bul bakemm merak ettim

kız elif one düğüm tokaç etmiş uşağu uyyy ben korkarım boğulur bebek
yaa bizde öyle cins cins seyler var iste bende korkuyorum öyle bebeklerini koyuyolar icine ne basina bi destek ne bisey o bebekte ne kemik kalir ne direnc....
onun birsürü baglama sekilleri var sadece bu sekil degil yani
diyorum ya hic deger vermiolar schick dursun yeter onlara göre schick olanda bukafamçokkarıştı

Evde anakucağı oto koltuğuda benzeri oldukça kullanışlı bebişleri yatıyorsunuz karşısınıza koyuyorsunuz hem onla konuşuyorsunuz hem ortalık topluyorsunuz ne bileyim ne işiniz varsa yapıyorsunuz o arada hem sizden ayrılmıyor hemde oldukça güvenli gözünüzün önünde kalıyor..

Kangurularıda kızlar dediğim gibi kaldırma gücünüze bağlı kilo aldıkça araba devreye giriyor:)

ondan dah güzel süslü püslüleri var hayatim
ama kullanis acisindan en kullanislilar onlarmus bende doktorum yalancisiyim valla

nasilmis kiz onunki görmedim resmini bul bakemm merak ettim

yaa bizde öyle cins cins seyler var iste bende korkuyorum öyle bebeklerini koyuyolar icine ne basina bi destek ne bisey o bebekte ne kemik kalir ne direnc....
onun birsürü baglama sekilleri var sadece bu sekil degil yani
diyorum ya hic deger vermiolar schick dursun yeter onlara göre schick olanda bukafamçokkarıştı

kız bu alamancıların uşacukları büyüdüklerinde kocaman bişey oluyor madem böyle hor davranoyrlar nasıl oluyor yaa
bizim canımız çıkıyor bişey olmasın diye

Back
X