- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben doğayı da çok seviyomda kızda da kullanıyorlar diye duydum
bide kuranda doğa geçiyormu
ahmeti kaldırın o zaman nüfustan değiştirilebilirmi acep
mahkeme olayı olcek sanırsam
hah ben onu geçen gördümdü onun da anlamı aslında öle diilmişş
bilmiyom garii kim doğru kim yanlıış
neymiş gıı de helee
hah işte ben de ondan koymak istemiyom aynı şeyi kendimden yaşıyorum bi resmi kurumda ismim soruluyo sölüyom sonra iki saat arıyolar bulamıyolar çünkü ilk ismimi sölemeyi unutuyom :kedi:
fatma nur fatma gül ayşe gül elif naz falan iki isim sayılmaz zaten toptan tek isim givi onlar
kıs doğayı arkadasım kızına koyuyo
kızlar pazartesı gunu 3 lü test ıcın dr.gıttım.dr bana 3lü test e gerek yok suanda bebek saglıklı dedı..ultrasyonda ensesıne bakıncan anlıyormus...eger dedı herhangı kucuk bır sorun cıkarssa ...amınosentez yapıyoruz fakat bu ıslem bebegın kesesını zedeleyebılıyormus ve allah kotusun alınabılıyormus...ben cok kararsızım..dr..ultrasyon olcumlerını aldı ve sadece kan vermem kaldı fakat korkuyorum amınosentesden...dr.bır sorun yok..dıyor sorun olupta amınosentez yaptırmayan hamıleler oluyormus ...onlar dogum yapınca bebeklerı gayet saglıklı olabılıyormus...dr.3lü testı kızınada gelınınede yaptırmamıs...kafam cok karıstı esımde yaptırmayalım dıo...kızlar sızce ne yapmalıyım..:çok üzgünüm:
canim bunu eline alip inceledin mi hic
kumasin icinde bebegin omurgasini destekleyen teller yada kalin plastik varmi?
eger yoksa doktorlar yasakliyo bunlari
bizde gecen gün baktik biyerde ama doktor zaten 3 aydan önce hepsinin yasak oldugunu 3 aydan sonra sadece destekli olanlarin kullanilmasi gerektigini söyledi
aksi taktirde omur ilik zazar görüyomus
kız git al gel resminide çek bizde görelim bende elbise almak istiyorumben çıkıyom kıslar görüşürüz hepinizi öptüm
elbise bakmaya pendiğe inecem bakam bulabilcekmiyim
yok tavsiye etmekten degil hami icinde telleri olan desteklilerdendir belki diye sorudm ama sonra baktim hicte öyle durmuyihayır canım... sadece internette gezinirken gördüm ve bir fikir olsun diye buraya yazdım.... yani tavsiye ediyorum yada bunu alın demedim...:1no2:
ayyyy bu bebişlere bişeyler şeçmek ne zor işmiş böyleeee
Elif oğlumda kullandığım Kanguru ikinci işte aynısı 1 zaten hiç görmedim cnm yaa ne o öyle:)
ahanda böyle bebegi icinde iki büklüm edenler yasak
![]()
dogru olan buymus
![]()
tamam canım dikkate alıcam bunu....o zaman geçen gün baktığımız da mı yanlışmış.... şu brad pitt in bebeğini taşıdığı...
ahanda böyle bebegi icinde iki büklüm edenler yasak
![]()
dogru olan buymus
![]()
elif o işkinci tip ana kucağını çok beğendim
nasilmis kiz onunki görmedim resmini bul bakemm merak ettimtamam canım dikkate alıcam bunu....o zaman geçen gün baktığımız da mı yanlışmış.... şu brad pitt in bebeğini taşıdığı...
yaa bizde öyle cins cins seyler var iste bende korkuyorum öyle bebeklerini koyuyolar icine ne basina bi destek ne bisey o bebekte ne kemik kalir ne direnc....kız elif one düğüm tokaç etmiş uşağu uyyy ben korkarım boğulur bebek
ondan dah güzel süslü püslüleri var hayatim
ama kullanis acisindan en kullanislilar onlarmus bende doktorum yalancisiyim valla
nasilmis kiz onunki görmedim resmini bul bakemm merak ettim
yaa bizde öyle cins cins seyler var iste bende korkuyorum öyle bebeklerini koyuyolar icine ne basina bi destek ne bisey o bebekte ne kemik kalir ne direnc....
onun birsürü baglama sekilleri var sadece bu sekil degil yani
diyorum ya hic deger vermiolar schick dursun yeter onlara göre schick olanda bukafamçokkarıştı
kartanem kuzenimin kızının adı tuana kendisi kuran kursu hocası eminim kötü bir manası yoktur çok dikkat eder o
benim oğluma da Arda Aziz diycez inşallah