Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıcıım doğa'yı tebrik ederimoohh alışverişide yaptın cnm :) bakcam şimdi göbüşünede kaydirigubbakcemile3
Canım yaa çok teşekkür ederiz teyzesi tatilimiz başladı nihayet dinleneceğiz beraber özlem gidereceğiz..:1hug:Tabiki şu 2 hafta kafasına göre sonra planlı proğramlı güzel bir yaz tatili Allahım nasip ederse..Darısıı başına cnm benim:1hug:
nehircim umarım arkadasında sağlıkla bebeğini kucağına alır :Saruboceq: allah yardımcısı olsun.
kızın hayırlı olsun ohh kızlar cogalıyoçok saolun arkadaşlar...organ taramasını normal ultrasonla bakıyo her organını tek tek inceliyo...
bosuna üzüldün nan ıstekızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canliziiiim bu garılar seni bi rahat bırakmıyor yaww
ay ewet sorma ya ben eylülde 4 yıl olacak ewleneli ne kadar uzun geliyor bana şu ana kadar çektiğimiz çileler sewinçler hepsinin boşuna gideceğini düşünmek bile zor yawwayy düşünüyorumda 17 yıl birliktesin ve sonra yolları ayıroıyorsun çok acayip birşey gibi geliyor bana
aslında o karuyu sewmem ben ama yinede ewliliklerinde yıkılmasını istemem sonuçta bi kızları warÜzücü boşanmaları duydukça çok üzülürüm..Umarım ikisi içinde hayat güzel olur kaldıkları yerden devam edebilirler:gitme:
walla ben böyleyim işte canım bir şeyin iyi olduğunu öğrenene kadar kendimide yerim sizide yerimcnmm çok sevindim :teytey::teytey:baaak boşuna üzdün bebişiii maşallah şükürler olsun:Saruboceq:
kızın hayırlı olsun ohh kızlar cogalıyo![]()
bosuna üzüldün nan ısteklava: didik sana dımı
ohh nasılk rahatlamıssındır sımdı darısı benım basıma
aynen canım yawww kafamçokkarıştı şaftım kaydı anammmm kafamçokkarıştı :1shok:
Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:)
Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)
kızlar esra ceyhan kocasından tek celsede boşanmış yazık 17 yıllık emek gitti boşanmayı kocası istemiş
ewliliğim bitmemesi için çok mücadele werdim diye ağlamış kadın
göbüş topiğine resüm koydum :)
ya kıslar balkonda oturuoduk anne baba bi kıs cocugu köpekleriyle beraber gezmeye cıkmıslar köpeğin ipide var yaratığın tekimi desem eşşeğin tekimi desem geldi zavallı köpeğe çarptı kaçtı içim parcalandı kızcaz hala ağlıo durup bi özür bile dilemedi hayvancağız gözümüzün önünde öldü kızda ne büyük tramva bıraktı şimdi ya bi insan olsaydı carptığı yine bırrakır giderdi ayı hayvanları sevmeyen insanları sevemez içim parcalandı ağladım ya
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama bugün sağlık ocağına gittim işte tahlil yaptırmıştım.idrar yollarımda enfeksıyon var,kanımdada var.3 hafta önce sağlık ocağında gene yaptırmıştım gene çıkmıştı.sağlık ocağındakı doktor antibiyotık vermişti o zaman bende doktorumu arayıp anlattım oda kullanma dedi.kullanmadım ama gene çıktı enfeksıyon bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
p.tesi kendi doktoruma gidicem dedim ozaman gösteririm tahlıllerimi dedim sağlık ocağındakı doktor tersledı benı sana ilaç fln yazmıcam kullanmıyosun zaten dedi...
çok moralım bozuk yaa napıcam bılmıyorum kendi doktorumu da aramadım bugün p.tesi doktora gidicem diyeeemafoldumbenmafoldumben
AnnemBirMelek ....kullanma sekerim bi şişe suya elma sirkesi koy yarım cay bardağı kadar her wc ye gittiğinde onla yıka vajinal bölgeni bende akıntı oldugunda doktorum önermişti cokda ii geldi hem akıntımı hem enfeksyonu yok etti antibiotik kullanma derim
iyi akşamlarrrr 2 gün yokum beni özleyin anacımm
ya bende süt içince gaz oluyordu bende artık akşamları soğuk içiyorum etkilemiyor.yoksam kuru mu yedin ebisimkaydirigubbakcemile3
hehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:
günaydın sgumus nasılsın