2009 Kasm Anneleri

nazlıcıım doğa'yı tebrik ederim :nazar: oohh alışverişide yaptın cnm :) bakcam şimdi göbüşünede kaydirigubbakcemile3

Canım yaa çok teşekkür ederiz teyzesi tatilimiz başladı nihayet dinleneceğiz beraber özlem gidereceğiz..:1hug:Tabiki şu 2 hafta kafasına göre sonra planlı proğramlı güzel bir yaz tatili Allahım nasip ederse..Darısıı başına cnm benim:1hug:

Canım yaa çok teşekkür ederiz teyzesi tatilimiz başladı nihayet dinleneceğiz beraber özlem gidereceğiz..:1hug:Tabiki şu 2 hafta kafasına göre sonra planlı proğramlı güzel bir yaz tatili Allahım nasip ederse..Darısıı başına cnm benim:1hug:

inşallah cnm bende oğluşumun takdir aldığı günleri görürüm :Saruboceq: :teytey:

çok saolun arkadaşlar...organ taramasını normal ultrasonla bakıyo her organını tek tek inceliyo...
kızın hayırlı olsun ohh kızlar cogalıyo :nazar:

kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bosuna üzüldün nan ıste :oklava: didik sana dımı
ohh nasılk rahatlamıssındır sımdı darısı benım basıma

canliziiiim bu garılar seni bi rahat bırakmıyor yaww

aynen canım yawww kafamçokkarıştı şaftım kaydı anammmm kafamçokkarıştı :1shok:

ayy düşünüyorumda 17 yıl birliktesin ve sonra yolları ayıroıyorsun çok acayip birşey gibi geliyor bana
ay ewet sorma ya ben eylülde 4 yıl olacak ewleneli ne kadar uzun geliyor bana şu ana kadar çektiğimiz çileler sewinçler hepsinin boşuna gideceğini düşünmek bile zor yaww
Üzücü boşanmaları duydukça çok üzülürüm..Umarım ikisi içinde hayat güzel olur kaldıkları yerden devam edebilirler:gitme:
aslında o karuyu sewmem ben ama yinede ewliliklerinde yıkılmasını istemem sonuçta bi kızları war
cnmm çok sevindim :teytey::teytey:baaak boşuna üzdün bebişiii maşallah şükürler olsun:Saruboceq:
walla ben böyleyim işte canım bir şeyin iyi olduğunu öğrenene kadar kendimide yerim sizide yerim
kızın hayırlı olsun ohh kızlar cogalıyo :nazar:

bosuna üzüldün nan ıste :oklava: didik sana dımı
ohh nasılk rahatlamıssındır sımdı darısı benım basıma

aynen canım yawww kafamçokkarıştı şaftım kaydı anammmm kafamçokkarıştı :1shok:

emide nasıl canım kendimi çk rahatlamış hissediyorum rabbime şükürler olsun
darısı seninde başına canım we tüm bekleyenlerin başına:Saruboceq:

ben geldium ayyy cansiz düstüm internet basina
cok yorgumun coook
izine 2 gün kaldi , son alisveris faslini hallettim
yarinda kocisime yemek yapip camasirlarin kalanini yikayip ütülemem gerek..pek vaktim olmaz internete girmeye
dha bavulum yapilcak...ayyyy ne cok isim var yaaa
evde biri kalinca zor oluyo böyle tatile cikmak

sizden ne var ne yok herkes iyimi

Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:):nazar:

Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)

ayyy tatlım maşallah yaaa ne güzel duygularrrr rabbim hep böyle güzel böyle gururlu günler yaşatsın :nazar:

ya kıslar balkonda oturuoduk anne baba bi kıs cocugu köpekleriyle beraber gezmeye cıkmıslar köpeğin ipide var yaratığın tekimi desem eşşeğin tekimi desem geldi zavallı köpeğe çarptı kaçtı içim parcalandı kızcaz hala ağlıo durup bi özür bile dilemedi hayvancağız gözümüzün önünde öldü kızda ne büyük tramva bıraktı şimdi ya bi insan olsaydı carptığı yine bırrakır giderdi ayı hayvanları sevmeyen insanları sevemez içim parcalandı ağladım ya

göbüş topiğine resüm koydum :)

gçrdüm gördüm işte oleyyyy
göbüşler de çoğalcek
bunlar hep anı olarak kalacak koyun göbüşlerinizi bakam

ya kıslar balkonda oturuoduk anne baba bi kıs cocugu köpekleriyle beraber gezmeye cıkmıslar köpeğin ipide var yaratığın tekimi desem eşşeğin tekimi desem geldi zavallı köpeğe çarptı kaçtı içim parcalandı kızcaz hala ağlıo durup bi özür bile dilemedi hayvancağız gözümüzün önünde öldü kızda ne büyük tramva bıraktı şimdi ya bi insan olsaydı carptığı yine bırrakır giderdi ayı hayvanları sevmeyen insanları sevemez içim parcalandı ağladım ya

işte canım böle vicdansız insanlar da çıkıyo bazen.:çok üzgünüm:
ben olsam bir insanın canına kıymış gibi hissederim
aklımdan bile çıkmaz yaww düşünüyorumda şimdi mafoldumben
o da bir can yaa nasıl umursamadan gider bu herif
senağlamasenağlamasenağlama

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama bugün sağlık ocağına gittim işte tahlil yaptırmıştım.idrar yollarımda enfeksıyon var,kanımdada var.3 hafta önce sağlık ocağında gene yaptırmıştım gene çıkmıştı.sağlık ocağındakı doktor antibiyotık vermişti o zaman bende doktorumu arayıp anlattım oda kullanma dedi.kullanmadım ama gene çıktı enfeksıyon bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
p.tesi kendi doktoruma gidicem dedim ozaman gösteririm tahlıllerimi dedim sağlık ocağındakı doktor tersledı benı sana ilaç fln yazmıcam kullanmıyosun zaten dedi...
çok moralım bozuk yaa napıcam bılmıyorum kendi doktorumu da aramadım bugün p.tesi doktora gidicem diyeeemafoldumbenmafoldumben

bol bol su içmeyi öneriyorlar gülüm
geçmiş olsun.
AnnemBirMelek ....kullanma sekerim bi şişe suya elma sirkesi koy yarım cay bardağı kadar her wc ye gittiğinde onla yıka vajinal bölgeni bende akıntı oldugunda doktorum önermişti cokda ii geldi hem akıntımı hem enfeksyonu yok etti antibiotik kullanma derim

aaa bek ne güzel bi çözüm
bide doktor önermiş
ben elma sirkesinin ilaç gibi olduğuna inanırım
mikrop kırıcı ve temizleyici görevini görür canım iyi fikir

iyi akşamlarrrr 2 gün yokum beni özleyin anacımm

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:dilcikar: ne özleyecez seni beee
gezcez işte hafta sonu

ya bende süt içince gaz oluyordu bende artık akşamları soğuk içiyorum etkilemiyor.yoksam kuru mu yedin ebisimkaydirigubbakcemile3

aynen ya o yüzden maalesef hergün süt içemiyorum
o yüzden yoğurt peynir kaymağa çok yöneldim
bugün içem dedim bütün gün mide gazıyla kaldım ölece
laktoz içmek lazım gaz yapmayan aslında:dance:

hehehehehe, bu sabah vermis olarak uyandim. aksamlari artik sadece meyve yiyorum. inat ettim senden zayif bitircem.(nasil olucaksa artik):roflol::roflol:

anam bebişleri düşünün be ne kilo alması
gerçi öle diyom ama benim de aşa kalır yanım yok hani
dikkat ediyom bende napım ama bebişimin yemesini engellemeden tabi

günaydın millet gerçi daha kimse yok ama :) ya mışılllllllll mışıll uyuyodum yine bizim şu gıcık inşaat muabbeti malzeme çekiceklermiş yukarıya aşağıdan arabayı çekmek için uyandırıldımmmmmmmm :olmaz: şindide uyku tutmiy höf kahvaltı edesimde yok amaann birileri gelse de iki lafın belini kırsak yauwww hadi nan kalkın uleynnnnnnnn

günaydın kızlar ay çok kötü hava dündendir toprak yağıyor.sinir oldum ya evi sildim süpürdüm camları sildim üstüne toprak yağdı bu günde aynı hava tekrar evi sildim ama düzeleceği yok

Back
X