2009 Kasm Anneleri

kıskandınmııı çıtırtım kaydirigubbakcemile3 git tabi anana sendee.rahatım yerinde ama anam temizlik hastası olduğu için ilk bir haftayı temizşlik yaparak geçirir şimdik.2.haftada gitcez biz sana pis kalmasın diye bi daha temizlik işte tek derdimiz bu :roflol: daha ilk gün bugün bütün kışlıklarımı vakumlu hurçtan çıkardı ben sonra baş edemem diye elbise dolabına dizip üstlerini örttü,mutfak halısını yıkadı,kileri topladı şimdide yemek yapıyoo ama ben çekildim artık belim ağrıdı valla kaydirigubbakcemile3
naan kışlıkları mı çıkardınız şimdideeeen :uhm:
elbise dolabına bi de kışlıkları koysam dolap kapaklarını fırlatır beee naniknanik
ellerine sağlık anneninn
kışa yakın benimki de gelir çıkarır artık :1hug:
Rabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.

veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:

o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.

darisi gideceklerin basina insallah.
gözün aydın canıımm çok sevindiiikk
ben de perş. gidiyorum inş. herşey yolundadır
kızlar naber ay kimsecikler kalmamış.bende yalnız kaldım kociş işte offfffff:gitme: yarın doktora gitcem çoooooook heyecan yaptım ay bebişi görmeyeli bir ay oldu oda bir ay önce gittiğimde üçlü test vardı ölçüm yaptı doktor ben bişi anlamadım kiiiiiiiiiiii
oooh kocaman görcen bebeeniii
kız bu gebelik bölümünde bebeğim büyüyor varya ordan dur atam sana

http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/248142-evre-evre-hurrem-2000-in-gobisi.html
bak burda her ay var nerdeyse
bu arada benimde kocaman oldu bu hafta hele geçen elbise giydim göğüs altından genişleyen anaaaaaaaaaam şok oldum:1shok:
öle elbise giyince benim de acaip oluyo yaa herkes anladı hamiş olduğumu elbise giyince
wannababy gıııııı büyümüştür dimi.ay bir aydır görmüyom.bide bir ay önce ölçüm yaptı doktorumuz ben bişi anlamadım.ya şimdi gittiğimde bebişimi tam boydan göremiyom dimi artık.yani hani eskiden gidince baş popo görüyoduk ya artık büyüdü görünmez dimi
evet artık ayrı ayrı kafa kol bacak görcen
hele kollar bacaklar upuzun valla insan şaşırıyo yaa
finaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:

Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz
allah kolaylık versin zihin açıklığı versin yevruuummm
selammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba
hoşgeldiiinn
fesat kartanesüüüüüüüüü nolceeeekkk :mymeka:
memurum işte ohhhh canıma değsünnn 16:55 dedimiydi hazırlanurun servisime binerunnn lülülülülülü çatla da patlaaaaaaaaaaaaa naniknanik

sen zate çirkünsünnnnn ondan olabülüüüüüüüüüüüüüüüü lülülülülülü
manyak karıya bak beee gece gece bana takmış kafayı :dilcikar:
zaten gıcık kapıyom size biz daha serviste tın tın eve gitmee çalışırken bu meemur kesimi anıtkabirin çevresinde yürüyüşe çıkıyolar yaw
hem ben çirkin değülünnnn :mymeka:
abbaaoow valla biz nato gibiyük ben 4 kardeşim 2 abim 1 ablam eşim zati 7 kardeş oo herşeyden fazlasıylan var yani bebişimin :roflol:
süpermiş cerin yaa benim çocuum da öle olcek bissürü kardeş :lepi:
ohh çok güsel bi haber bu yaaa şükür Rabbım hersey güsel olacak nazlımm.çok sevındım tatlımmm sağlıkla gelsin bebişimizzz çok öpüyorum senı yaa....

kızlar geçmişi çok okuyamıyorum ama bugün yenı bir doktora gitmiştim acayıp rahatlattı ilgilendıı...yaptırdığım tahlillere baktı...anlattım sağlık ocağında ısrarla antibiyotık dediler fln dedim.oda biz mecbur kalmadıkça vermiyoruz dedi...bakalım tekrar kan tahlılı idrar tahlılı,idrar kültürü istedi onları vericem bu hafta...
cinsiyeti öğrenemedık çünkü bebişim hiç kıpırdamadı okadar çikolata ve meyve suyu içmiştim bide.bacakları kapalı.doktor hafif hareketlensın diye karnıma hareket yaptı yok kolunu kaldırdı okadar..bayağı rahatladım.şimdilik haberler bu kadar benden herkesi öpüyorumm...bebişlere ii bakınnn
oooh iyi senin de için rahatlamışş çok da güzel olmuş pek de güzel olmuuş

günaydın kızceler..............sabah sabah süpoer bir haber aldım . okadar mutlu oldum ki anlatamam...........

can arkadaşım 2 senelik evli didi. onda poc olduğu için adet düzensizlil vs bebekleri olmuyordu bir türlü gecen ay aşılama yaptılar vehamiş olduğunu öğrendik okadar çok sevindik ki bu işe anlatamam. kan değerleri çok yüksek cıktığınından ikiz dedik biz. ama dr gittiğinde bir canın olduğunu soyledi doktoru........... dün akşam msj atmış ama telefonuma hiç bakmadığım için sabah işe gelirken gördüm... KOKRMA diye başlayan bir msj elim ayağım titremeye başladı..... işden cıkarken kanamam oldu hemen dr aradın iğne dedi kanamam yoğunlaştı felan yazıyordu eyvah dedim bebek gidiyor......... o kadar çok üzüldüm ki canım acıdı.......... iğneyi hemen yaptırmızşlar ve drnin yanına gitmişler. utranasa sokmaan önce herşey olabilir dedmiş sakin olcaksın ........ ne mümkün bir anne için Alah korusun :Allahım kimsenin başına vermesin boyle acıyı ..... dr utrasana sokmuş oda neeeeeeeeeee 2 BEBEKKKKKKKKKK VARRRRRRRRR msj o kısımı okuyunca bir kahkaha attım ki sormayın . k.validem yanımdaydı o bile hayırıd kızım dedi..... düper süper dedim sadece...............çok güzel bir haberle geldim işe . ardım arkadaşımı canımı dostumu dr si yatacaksın dediş 10 wc bile kalkmak yasak demiş...... hiç sorun değil yeterki bebeklerimiz iyi olsun..........

günaydın tatlışlarrrrr...
beratefem gözünüz aydın tatlımmm allah tamamına erdirsin inşallah..
kartanesiiiiiiii şekerün akşam sen yokken bilene senlen uğraştım kıymetini bil heee sositososito

günaydın tatlışlarrrrr...
beratefem gözünüz aydın tatlımmm allah tamamına erdirsin inşallah..
kartanesiiiiiiii şekerün akşam sen yokken bilene senlen uğraştım kıymetini bil heee sositososito

hee gördüm gördüüm görmemmiii delikafadulden
ya akşam gircem dedim ama giremedim
1 haftadır kolum ağrıyo yaa özellikle de sol kolum ve dünden beri çok şiddetli akşam sadece yattım :sinifsinif: hala da ağrıyo yaa
kardiyoya falan mı gitsemm
oooff yaa dr. dr. gezmekten bıktım heeamma çürük hatunum bee kafamçokkarıştı

ay bacı sen beni akşam görsen kopardın eşimin yeğenleri geldi markete gittik bişiler aldık onlar taşıdı saolsunlar sora yemek hazırladık beraber kurduk yedik topladılar sora benim kociş gitti ben kaldım kızlarla yattım yatağa 3 bacı nası bi masaj yaptılar ama abartısız bi kaç saat kaydirigubbakcemile3 biri saçımla oynadı biri omuzlarıma biri ayaklarıma masaj yaptı mayıştıkça mayıştım fallaaaaaaaa harikeydii kaydirigubbakcemile2

günaydın kasım anaları ...beratefe arkadaşının adına çok sevindim kaybetme düşüncesi varken yeniden kazanmanın ne oldugunu bilirim.. cerin ohh sefa yapmışsın valla masajlar falan...kartanesi ne ediyon gııı

Rabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.

veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:

o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.

darisi gideceklerin basina insallah.
gözün aydın canım Naz ın sağ salim sağlıklı bir şekilde gelir inşallah

ay ewet çok duygusal
anam nasıl kıyıyorlar onlara yaaa öffffffsenağlama
ayy anam nerden buldun gıı o kürtaj olan bebiş konuşmasını gözlerim doldu senin yüsünden
finaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:

Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz
kolay gelsin canım sana başarılar sınavlarında
aman dikkat et canım tansiyona geçmiş olsun opuyorumnanaktan

ohh çok güsel bi haber bu yaaa şükür Rabbım hersey güsel olacak nazlımm.çok sevındım tatlımmm sağlıkla gelsin bebişimizzz çok öpüyorum senı yaa....

kızlar geçmişi çok okuyamıyorum ama bugün yenı bir doktora gitmiştim acayıp rahatlattı ilgilendıı...yaptırdığım tahlillere baktı...anlattım sağlık ocağında ısrarla antibiyotık dediler fln dedim.oda biz mecbur kalmadıkça vermiyoruz dedi...bakalım tekrar kan tahlılı idrar tahlılı,idrar kültürü istedi onları vericem bu hafta...
cinsiyeti öğrenemedık çünkü bebişim hiç kıpırdamadı okadar çikolata ve meyve suyu içmiştim bide.bacakları kapalı.doktor hafif hareketlensın diye karnıma hareket yaptı yok kolunu kaldırdı okadar..bayağı rahatladım.şimdilik haberler bu kadar benden herkesi öpüyorumm...bebişlere ii bakınnn
gözün aydın canım inşallah test sonuçlarında iyi çıkar

ay bacı sen beni akşam görsen kopardın eşimin yeğenleri geldi markete gittik bişiler aldık onlar taşıdı saolsunlar sora yemek hazırladık beraber kurduk yedik topladılar sora benim kociş gitti ben kaldım kızlarla yattım yatağa 3 bacı nası bi masaj yaptılar ama abartısız bi kaç saat kaydirigubbakcemile3 biri saçımla oynadı biri omuzlarıma biri ayaklarıma masaj yaptı mayıştıkça mayıştım fallaaaaaaaa harikeydii kaydirigubbakcemile2

nan ceriin bana da yolla o bacılarııı
ben kocişe diyom iki dk masaj yapıyo bırakıyo yaa
bi hamama falan mı gitsem ki masaja ooof her yerim ağrıyoo yaaa mafoldumben

günaydın kasım anaları ...beratefe arkadaşının adına çok sevindim kaybetme düşüncesi varken yeniden kazanmanın ne oldugunu bilirim.. cerin ohh sefa yapmışsın valla masajlar falan...kartanesi ne ediyon gııı

nedem mavişim yaa bele bi halsizlik bi bıkkınlık var bugün yaa
bi de kollarım ağrıyooo :sinifsinif:

wannebaby hadi gözün aydın nazımız geliyormuş allah saglıkla gelmesini nasip etsin... kartanesi havadan olmasın gıı bir öyle bir böyle ya halsizlik yapıyor yada eşya falanmı kaldırdın ettin kolunu yordun.. bende gideyim diyomda anam hamam falan olmaz bize öyle yerler gebe iken sakıncalı normal bir yere gidersin en fazla ama masajdan önce bazı yerler sıcak bir yere sokuyormuş gevşesin diye... kızılcahamam da öyle yapıyorlarmış benim eşim çok istiyor komşuyla falan gidelim diyorlar bende cafede portakal suyu içer kitap okurum...

günaydın herkesea.s.

wannababy gözün aydın canım:nazar:... kızlar çoğalmaya başlıyo yavaş yavaş:teytey:

beratefe seninde gözün aydın olsun...:nazar:

wannebaby hadi gözün aydın nazımız geliyormuş allah saglıkla gelmesini nasip etsin... kartanesi havadan olmasın gıı bir öyle bir böyle ya halsizlik yapıyor yada eşya falanmı kaldırdın ettin kolunu yordun.. bende gideyim diyomda anam hamam falan olmaz bize öyle yerler gebe iken sakıncalı normal bir yere gidersin en fazla ama masajdan önce bazı yerler sıcak bir yere sokuyormuş gevşesin diye... kızılcahamam da öyle yapıyorlarmış benim eşim çok istiyor komşuyla falan gidelim diyorlar bende cafede portakal suyu içer kitap okurum...

anaam benim de kızılcahamama gidesim vaarr oooh bi gevşesem ama bize olmuyo demiii mafoldumben
öle her masaj salonuna da gidilmez gıı :jeyyar: allah maafazaa :roflol:

gunaydın kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile3 gecmısı okumadım okumaya baslayınca müsterı gelıyor yazamıyorum sıze ne var ne yok cınsıyetını ögrenenler var sanırım kızlarmı geldı ohh masallah gözunuz aydınson durum ne kızlar erkeklerı gececek sanırım

anaam benim de kızılcahamama gidesim vaarr oooh bi gevşesem ama bize olmuyo demiii mafoldumben

abbbbaaoooww kız sora seni ahlak polisinin ellerinden toplamıyak otur oturduğun yerde boşver kolun ağrısada bişi olmassssss :roflol:

nan boşver otur oturdugun yerde neme lazım birşey oluverir karnı burnunda ispat bilem edemezsin..:roflol: vallaha ben giremeyecem eşim girecek ne yapayım o ortamda rahatlatır be anacım..

ya kızlar kuyruk sokumumdaki ağrı beni mahvediyoooo....:çok üzgünüm:

dün markete giderken yolda öylece kaldım... adım atamadım.... topallaya topallaya işimi halledip döndüm...
kilo alınca ne olacak bu halim yaa :1no2: ya yürüyemezsemmm ya doğumdan sonra sakat kalırsam diye düşünüyom hepmafoldumben

Back
X